Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dentalna medicina -> Centar dentalne medicine

Centar dentalne medicine

Najmodernija tehnologija, vrhunski tim stručnjaka, ugodan ambijent i sve stomatološke usluge na jednom mjestu!

Moderno uređen i vrhunski opremljen dentalni centar Specijalne bolnice Sv. Katarina nalazi se na adresi Branimirova 71E u Zagrebu. U našem Centru provode se napredni stomatološki zahvati iz područja implantologije, mikrokirurgije, oralne rehabilitacije, estetske stomatologije i ortodoncije uz potpuno individualizirani pristup. Uz pomoć sofisticiranih uređaja, poput mikroskopa, lasera te CBCT uređaja, pacijentima pružamo visoke higijenske standarde. Upotrebom “premium” materijala poput Straumann implantata i materijala drugih svjetskih kompanija pacijentima pružamo vrhunsku uslugu uz najbolje rezultate.

Naši stomatolozi su priznati, vrhunski stručnjaci s višegodišnjim iskustvom, a prakticiraju „evidence based“ stomatologiju, temeljenu na provjerenim i dokazanim protokolima i zahvatima. Centar uz klinički ima i znanstveno-nastavni karakter; naši eksperti se bave znanstvenim istraživanjima i predavanjima (opinion leaderi).

Za razliku od velikih i užurbanih pogona gdje je pacijent samo broj, mi njegujemo individualan pristup te planiranje terapije uz detaljnu dijagnostiku. Terapije temeljimo isključivo na znanstveno istraženim i dokazanim postupcima (tzv. „evidence based dentistry“). Jedan stomatolog vodi jednu terapiju, od početka do kraja te je dostupan za sva pitanja i konzultacije, u svakom trenutku.

Kvaliteta našeg rada vidljiva je i kroz brojna iskustva naših pacijenata. U Sv. Katarini Dental centru pacijent je uvijek na mjestu broj 1. Zdravlje i ispunjavanje očekivanja i zadovoljstva pacijenata naš su prioritet.

Ne nudimo terapije „od danas do sutra“, planirane na brzinu i mimo pravila struke, jer takav pristup nosi veliku vjerojatnost pogrešaka te ruši naš standard usluge. Pacijent je uključen u proces izrade zubnog nadomjestka od prvog dana pomoću različitih tehnika za vizualizaciju rada (tzv. „smile design“).

Našim pacijentima nudimo sve usluge na jednom mjestu:

Posjetite nas i provjerite zašto izabrati Sv. Katarina Dental Centar.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba