Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. Nino Tičinović

Dr. Nino Tičinović

specijalist radiologije

Nino Tičinović, dr. med., rođen je u Livnu gdje završava osnovnu školu. Srednju školu završava u VII gimnaziji u Zagrebu.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 2004.g. i nakon pripravničkog staža na Klinici za plućne bolesti Jordanovac u Zagrebu, zapošljava se kao stručni suradnik u Schering-Plough farmaceutskoj kompaniji gdje radi do kraja 2007.g.

Krajem 2007.g u Kliničkoj bolnici Dubrava započinje specijalizaciju iz kliničke radiologije koju završava 2012.g.

Tijekom specijalizacije završava Stručni poslijediplomski studij iz radiologije na Medicinskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu.                                                                            

Subspecijalistički ispit iz intervencijske radiologije polaže 2016.g. te se nastavlja usko baviti s vaskularnim i nevaskularnim intervencijama kao i kardiovaskularnom dijagnostikom.

2017.g upisuje poslijediplomski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

0d siječnja 2022.g je zaposlen na Klničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Zagreb.

Nino Tičinović, dr.med., u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina dio je tima Centra za radiologiju i dijagnostiku, a područje rada su ultrazvuk štitnjače, abdomena i zdjelice kao i color doppler krvnih žila.

Autor/koautor je u preko 10 publiciranih znanstvenih i stručnih radova.

Sudionik je i suorganizator na više domaćih i stranih kongresa i skupova.

Član je UO sIRcro-a (sekcije za intervencijsku radiologiju HDR-a), Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva radiologa, European Society of Radiology, CIRSE (Cardiovascular and Interventional Society of Europe), ESCR (European Society of Cardiovascular Radiology).

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba