Izbornik

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina brinemo o zdravlju Gregora Krajnca, bivšeg profesionalng hokejaša

Na fotografiji redom: Prim. dr. sc. Eduard Rod, dr.med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava, Borut Dobričić, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije, gospodin Gregor Krajnc te prof. dr. sc. Dragan Primorac, dr. med., pedijatar, genetičar, forenzičar i znanstvenik

Gregor Krajnc, poznati hokejaš iz Slovenije, koji je dugi niz godina igrao za američku ligu, odlučio se za pregled u našoj Bolnici te mogućnost aplikacije mikrofragmentiranog masnog tkiva koje sadrži mezenhimalne matične stanice.

Ovaj postupak koristi najsuvremeniju tehnologiju kojom se obrađuju autologne stanice masnog tkiva u svrhu liječenja ozljeda ili oštećenja specifičnog tkiva. Ovim postupkom dobiveno mikrofragmentirano masno tkivo, ubrizgava/injektira se u dijelove tijela gdje postoji indikacija, kako bi se potaknuli regenerativni procesi, a time i izlječenje. To je moderan i inovativan oblik liječenja koji omogućuje izbjegavanje radikalnog operativnih zahvata, nema dugih perioda oporavka, a pacijent isti dan odlazi iz bolnice.

Više saznajte na linku: Aplikacija mezenhimalnih matičnih stanica iz masnog tkiva

„Bio sam vrlo sretan što ste vi i vaš tim odvojili vrijeme da detaljno analizirate stanje mog koljena nakon rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta (ACL) prije 21 godine i kuka. Moram vam reći da sam bio izuzetno impresioniran vašom profesionalnošću i profesionalnošću vašeg tima! Bilo mi je zadovoljstvo, naravno, što sam došao prije nego što su mi koljeno i kuk pretjerano ozlijeđeni, što bi uveliko smanjilo šanse za uspjeh postupka. Sretan sam što sam kandidat za ovaj inovativan zahvat i što ću ga uskoro napraviti u bolnici Sv. Katarina”, ističe Krajnc.

Zanima Vas jeste li kandidat za aplikaciju matičnih stanica u koljeno ili kuk? Dogovorite svoj termin pregleda već danas.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba