Izbornik

Doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić i Marko Kisić, dr. med. u intervjuu za časopis Mreže poslovnih žena

Doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić i Marko Kisić, dr. med. u intervjuu za časopis Mreže poslovnih žena govore o estetskoj ginekologiji

U velikom intervjuu za časopis Ženial, doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine – voditeljica Centra za žensko zdravlje i Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine – pionir estetske ginekologije govore o relativno novom području u Hrvatskoj. Naglašavaju važnost ovog područja ginekologije koje uključuje niz nekirurških, minimalno invazivnih i kirurških metoda i tehnika pomoću kojih se korekcijama estetskih i funkcionalnih nepravilnosti, smetnji i tegoba, pospješuje i unapređuje kvaliteta života općenito, podiže samopouzdanje i poboljšava spolni život žena svih dobnih skupina, a ponajviše žena nakon poroda, u perimenopauzi i postmenopauzi.

Također pozivaju sve žene koje žele poboljšati kvalitetu svog života, da se jave s punim povjerenjem na konzultacije u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, regionalni edukacijski centar za estetsku i regenerativnu ginekologiju.

Pročitajte cijeli intervju.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba