Izbornik

Dr. med. Ana Dimova u intervjuu za Zagorski list

Dr. med. Ana Dimova već šestu godinu za redom proglašena je Najdoktorom po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj.

Dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije, dio je tima Centra za minimalno invazivnu kirurgiju Specijalne bolnice Sv. Katarina gdje sudjeluje u radu proktološke ambulante i kirurgije (pregledi, dijagnostika, liječenje i operativni zahvati).

U intervjuu za tjednik Zagorski list doktorica Dimova otkriva u čemu je tajna njenog odnosa i pristupa prema pacijentima, zbog čega je već šestu godinu zaredom na popisu najboljih liječnica upravo po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj, i to kao jedina žena te specijalnosti, te što za nju znači ovo priznanje.

Dr. med. Ana Dimova u intervjuu se detaljnije osvrnula i na činjenicu da je ona jedna od rijetkih liječnica koja je specijalizirala abdominalnu/digestivnu kirurgiju te jedna od rijetkih liječnica koja se bavi ženskom proktologijom, zbog čega među pacijentima okuplja sve više žena koje, radi same prirode proktoloških tegoba, znatno manje osjećaju nelagodu pri proktološkim pregledima s liječnicom ove specijalnosti.

Cijeli intervju s dr. med. Anom Dimovom pročitajte u Zagorskom listu ili na portalu zagorje.com.

Dr. med. Ana Dimova - Najdoktorica 2022.
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba