Izbornik

Dr. sc. Neven Starčević gostovao u emisiji Dr. Beck: Matične stanice u službi ljepote i zdravlja

Dr. Beck na Prvom programu HTV-a emisija je u kojoj dr. Natko Beck i njegovi sugovornici odgovaraju na pitanja o zdravlju i zdravstvu na razumljiv i zanimljiv način

U srijedu, 7. prosinca, naš dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije gostovao je u emisiji Dr. Beck na temu „Matične stanice u službi ljepote i zdravlja“,  gdje je govorio o matičnim stanicama, kao i o njihovoj primjeni u ortopediji, a poglavito o regeneraciji hrskavice u koljenu.

Terapija vlastitim matičnim stanicama postaje sve popularnija u medicinskim granama kao što su ortopedija i stomatologija.  

Osim dr. sc. Starčevića, o tajnama ove moderne medicinske grane u emisiji su govorili: Nevia Delalle, dr. specijalistica dermatologije i Ivan Šitum, dr. specijalist anesteziologije. Svoja pozitivna iskustva o terapiji matičnim stanicama podijelio je i naš proslavljeni košarkaš iz Kuće slavnih, Dino Rađa, koji je navedeni zahvat napravio upravo u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina.

Više o tome pogledajte na magazin.hrt.hr

Fotografije: Renato Branđolica za HRT


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba