Izbornik

Dr.sc. Tomislav Bokun pridružio se timu Centra za gastroenterologiju

Od nedavno, naš tim Centra za gastroenterologiju bogatiji je za još jednog liječnika dr.sc. Tomislava Bokuna, dr.med., specijaliste interne medicine i subspecijaliste gastroenteorologije.

Dr.sc. Bokun, diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu godine 2006., a na istom fakultetu je završio znanstveni poslijediplomski studij Biomedicina i zdravstvo te je u godini 2017. obranio doktorsku disertaciju iz ultrazvučne elastografije jetre. Kroz godinu dana radio je kao znanstveni novak na Imperial College London, UK, a stručno se usavršavao u prestižnom endoskopskom centru bolnice Gemelli u Rimu te u hepatološkom i ultrazvučnom centru u Hannoveru.

U svom kliničkom radu ponajviše se bavi endoskopskim metodama uključujući napredne resekcijske metode te endoskopskom retrogradnom kolangiopankreatografijom (ERCP) za koju je službeni edukator krovnog Europskog udruženja za gastrointestinalnu endoskopiju (ESGE). Autor je i koautor više znanstvenih i stručnih publikacija u međunarodno citiranim časopisima te je pozvani predavač na više domaćih i stranih skupova. Organizator je Adriatic ERCP Workshop, radionice koja se održava jednom godišnje te koja se bavi problematikom dijagnostike i liječenja bolesti pankreato-bilijarnog kanalnog sustava. Član je domaćih i međunarodnih stručnih društava iz područja gastroenterologije, endoskopije i ultrazvuka.

Više pročitajte na linku: Dr. sc. Tomislav Bokun, dr.med., specijalist interne medicine i subspecijalist gastroenteorologije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba