Izbornik

Dr. Tadija Petrović, specijalist ortopedije i traumatologije operirao profesionalnog boksača Alena Babića i napravio čudo vrativši ga u ring u kratkom periodu

Naš dr. Tadija Petrović, specijalist ortopedije i traumatologije, operirao je boksača Alena Babića nakon što mu je u šestoj profesionalnoj borbi biceps iščupao svoje hvatište unutar ramena, pojednostavljeno rečeno, meniskus u ramenu.

Oporavak kod pacijenta započeo je znatno brže od predviđenog, uz ubrzani rehabilitacijski protokol. Pri operaciji dr. Petrović koristio je novu tehniku koja omogućava takav brzi rehabilitacijski protokol, a naučio ju je u Švicarskoj, u Sveučilišnoj bolnici Inselspital koja je u 2021. uvrštena među 50 najboljih svjetskih klinika. Dr. Petrović tamo se subspecijalizirao za sportske ozljede i patologiju ramena i lakta pod mentorstvom profesora Zumsteina, jednog od vodećih svjetskih ortopeda za problema ramena i lakta.

“Ovu pobjedu posvećujem kirurgu dr. Tadiji Petroviću koji je napravio čudo, što smo upravo i dokazali”, izjavio je Babić nakon što je u trećoj rundi nokautirao Britanca Damiana Chambersa.

Više pročitajte na poveznici: Hrvatski liječnik operirao boksača i onda s njim stao u ring: 'Koristio sam novu tehniku'

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba