Izbornik

Dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije na edukaciji o ugradnji endoproteze kuka u Belgiji

Edukacija o ugradnji umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom u Belgiji

Naš dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije sudjelovao je na edukaciji o ugradnji umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom u Belgiji, a u svrhu usvajanja novih spoznaja te unaprjeđenja operativne tehnike ("fine tuning").

Edukaciju je organizirala tvrtka Johnson & Johnson Medical-professionals, a proveo ju je Prof. Dr. Kristoff Corten po principu "Surgeon to Surgeon Visitation" u operacijskoj sali. Prof. Dr. Kristoff Corten je ortoped i vodeći stručnjak u svijetu za kirurgiju kuka, koji je ustanovio i vlastitu metodu ugradnje endoproteza kuka: EDA Hip replacement (efficient direct anterior). Ovu metodu ugradnje endoproteze kuka naš dr. Vrdoljak primjenjuje već posljednje četiri godine. 

Prof. Dr. Kristoff Corten redovito održava edukacije ortopeda ovoga tipa, i to direktno u operacijskim salama, a u ostvarivanju samog projekta pomogao mu je prof. Admir Hadžić, anesteziolog, osnivač i vlasnik NYSORA-e – Svjetskog lidera u obrazovanju iz područja anesteziologije i liječenja boli, ultrazvuka te perioperativne medicine.


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba