Izbornik

Gđa Jadranka Primorac za portal Poduzetnik govori o uspjesima iz 2022. i očekivanjima za 2023. godinu

Članica Uprave i izvršna direktorica Specijalne bolnice Sv. Katarina Jadranka Primorac odgovara na pitanja o uspjesima iz 2022. i očekivanjima za 2023. godinu

Gđa Jadranka Primorac govori o iznimno uspješnoj 2022. godini u poslovnom smislu za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina: „U poslovnom smislu prošla je godina za nas u Sv. Katarini bila iznimno uspješna. Investirali smo značajna sredstva u novi prostor u Branimirovoj, kao i u opremu, te tako bitno proširili tržište i dostupnost svojih usluga, što je rezultiralo organskim rastom od 45%. Preduvjet za takav rezultat stvaran je godinama prije. Riječ je o iznimno visokom standardu zdravstvenih usluga, što će nam biti i dalje jedan od prioriteta u 2023. godini“. Uz to, dodala je kako su tri ključna područja na koja će biti stavljen najveći fokus u 2023. prepoznavanje novih trendova, brza reakcija i primjena digitalnog načina razmišljanja na svim razinama.

Po pitanju zdravstva općenito, stava je da je u Hrvatskoj nužna liberalizacija tržišta zdravstvenog osiguranja i ukidanje monopola HZZO-a.

Govoreći o ovoj temi, gđa Primorac posebno je naglasila kako trenutno živimo u vremenu koje je izazovnije nego ikada prije, zbog čega je izuzetno važno uvijek djelovati brzo te se što brže prilagođavati novonastalim situacijama. Bez obzira na trenutne okolnosti, a vezane uz prilagodbu na euro, uvijek je potrebno zadržati poslovni optimizam, jer opstati mogu samo oni najborbeniji, najotporniji i najpozitivniji.

Više pročitajte na portalu poduzetnik.biz

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba