Izbornik

Gđa Jadranka Primorac za poslovni tjednik Lider

Gđa Primorac za poslovni tjednik Lider na temu izvrsnosti, ali i kriznog modela poslovanja

U novom broju poslovnog tjednika Lider, gđa Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina govori o aktualnim temama u gospodarstvu uslijed krize te o konceptu izvrsnosti u sektoru privatnog zdravstva.

 „Izvrsnost za nas nije daleki cilj, ona je način našeg svakodnevnog rada i razmišljanja. Iznimno smo ponosni što je prvi put u Hrvatskoj pred odobrenjem specijalizacija iz medicinske genetike. Jednostavnim rječnikom govoreći, države koje ne razumiju da će genetika, proteomika, metabolomika, glikomika, epigenomika, lipidomika... objedinjene u konceptu multidimenzionalne omike odrediti budućnost medicinskih znanosti, moraju znati da za nekoliko godina neće biti konkurentne na svjetskom tržištu zdravstva. To smo prije niz godina prepoznali i upravo u razvoju cjelovita koncepta personalizirne medicine osnovanog na multidimenzionalnoj omici gradimo svoju budućnost.“, ističe gđa Primorac.

Strateški, tri su ključna područja na koja se Specijalna bolnica Sv. Katarina orijentirala, a to je prepoznavanje novih trendova, brza reakcija i primjena digitalnog načina razmišljanja na svim razinama.

Tijekom perioda krize Sv. Katarina je investirala u novi prostor i opremu, značajno proširila tržište i dostupnost svojih usluga, a čime se Bolnica u ovom post-covid razdoblju još snažnije pozicinirala na domaćem i međunarodnom tržištu.

Jadranka Primorac za Lider_ 25.03.2022. (1) (1).jpg

Više pročitajte u članku „Tajna je dugoročnog opstanka u – IZVRSNOSTI“ i u članku „DIGITALIZACIJOM protiv inflacije – agilno, inovativno i fleksibilno“.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba