Izbornik

Gđa Jadranka Primorac govori u specijalnom prilogu Lidera “Stupovi hrvatskog gospodarstva - bez njih se ne može”

Dugoročni cilj Specijalne bolnice Sv. Katarina je što brže odgovarati na učestale promjene i zahtjeve pacijenata.

U specijalnom prilogu Lidera “Stupovi hrvatskog gospodarstva - bez njih se ne može” gđa Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina, govori o kontinuiranim ulaganjima u materijalnu i nematerijalnu imovinu s posebnim fokusom na digitalizaciju poslovanja te izazovima koji nas očekuju u budućnosti.

Bolnica Sv. Katarina kontinuirano ulaže u razvoj i unaprjeđenje vlastitih procesa rada i tehnologije kojom se koristi kako bi korisničko (pacijentovo) iskustvo bilo što bolje i kako bi ishodi liječenja bili što bolji i kvalitetniji.

„Naš dugoročni cilj je što brže odgovarati na učestale promjene i zahtjeve pacijenata, a to činimo upravo kreiranjem novih inovativnih usluga temeljenih na istraživanju i razvoju. Poznato je da smo pioniri u ovom dijelu Europe u regenerativnoj medicini, čiju smo učinkovitost dokazali upravo na temelju dugogodišnjih istraživanja. Sva ta ulaganja su dodatno ojačala naš brand, dala veću prepoznatljivost na tržištu, digla prihode te ukupnu vrijednost našeg biznisa, što nas čini zadovoljnim.

Također, kontinuirano ulažemo u digitalizaciju poslovnih procesa kako bismo generirali nova znanja te da bismo još bolje upravljali sustavom.“, ističe gđa Primorac.

Više pročitajte u poslovnom tjedniku Lider.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba