Izbornik

Održana je „Hands-on“ radionica iz estetske i regenerativne ginekologije u Sv. Katarini

Radionica na temu holističkog pristupa intimnom pomlađivanju.

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, prvom i jedinom regionalnom edukacijskom centru za estetsku ginekologiju, uspješno je održana prva od mnogih „hands-on“ radionica iz estetske ginekologije pod vodstvom našeg Marka Kisića, dr. med., specijalista ginekologije i porodništva, subspecijalista ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine u suradnji s Neauvia (proizvodi za holistički pristup njezi intimne regije). Dr. Marko Kisić je ujedno i jedan od pionira estetske ginekologije u Hrvatskoj.

Radionici su uz našeg Marka Kisića. dr. med., sudjelovale i naša doc. dr. sc. Ivane Erceg Ivkošić, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine te mr sci. med. Stela Popi Kostić, specijalista ginekologije i porodništva iz Novog Sada, Sanja Gršić-Burić, dr. med., specijalist ginekologije iz Zagreba i Anđela Prolić, dr. med. iz Splita.

Radionica se sastojala od teorijskog i praktičnog dijela u kojem se bavilo različitim pristupima, od uporabe radiofrekventnog uređaja do aplikacije hijaluronskih filera i peelinga/izbjeljivanja intimnog područja  u rješavanju problema inkontinencije i intimnog pomlađivanja. Naglasak se uz estetiku stavlja i na funkcionalne probleme, kao što su vaginalne suhoće, bolni spolni odnosi i slično te je bitno našim pacijenticama pomoći u poboljšanju kvalitete života, a o čemu se često ne usude pričati ili ne znaju da postoji rješenje za navedene probleme.

Javite nam se s povjerenjem i dogovorite termin na broj tel.: 01 2867 400 ili putem e-maila: info@svkatarina.hr.

Na fotografiji: Mr. sci. med. Stela Popi Kostić, Sanja Gršić-Burić, dr. med., doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić i Marko Kisić, dr. med.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba