Izbornik

Gđa. Jadranka Primorac nova predsjednica HUP - Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb

Na skupštini u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) je za novu predsjednicu HUP- Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb izabrana gđa. Jadranka Primorac, dipl. oec., članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina na mandat od 4 godine. Na slici sa dopredsjednicima i članovima izvršnog odbora: Prof. dr. Nikica Gabrić, Prof. dr Nikola Čičak, Nataša Rubeša, dip. oec ( dopredsjednici), te Ognjen Bagatin, dipl. oec, Zoran Knežević, dipl. oec. Slaven Janečić, dipl iur, dr. Miroslav Kinčl, dr. Ivanka Trstenjak Rajković te dr. Bojan Jernej, članovi izvršnog odbora.

Tom prilikom  gđa. Primorac je izjavila: " Zahvaljujem se na iskazanom povjerenju. Od svog angažmana u Udruzi želim vidjeti rezultate za sve poslodavce u privatnom zdravstvenom sektoru i to me jedino motivira  na vlastiti aktivniji angažman. Spremna sam svojim radom doprinjeti u aktivnostima koje će za cilj  imati promjenu percepcije privatne zdravstvene inicijative u javnosti, razvoj Hrvatske kao destinacije medicinskog turizma te veću uključenost privatnih zdravstvenih ustanova  u ukupni sustav zdravstva Republike Hrvatske, kroz suradnju sa državnim i privatnim osiguravateljima. Moramo se pokrenuti želimo li promjene u sustavu zdravstva, a na dobrobit naših pacijenata Pozivam sve vlasnike privatnih zdravstvenih ustanova u RH, koji nisu još uvijek članovi, da se učlane u našu Udrugu te se aktivnije uključe u njen rad kako bi   dali  svoj doprinos. S obzirom na različite djelatnosti unutar same Udruge, specifičnosti i problematiku,  želim ukazati da je doprinos svakog od vas ključan. Otvorena sam za sve vase  prijedloge i inicijative. Pojedinac može puno, ali zajedno možemo puno vise. Vjerujem da znanjem, sposobnošću, odlučnošću i vizijom  članova Udruge hrvatski zdravstveni sustav možemo afirmirati u zemlji i inozemstvu. Suradnja s institucijama i privatnim poslodavcima u zdravstvu na tržištu Europske unije zadatak je sviju nas."

HUP

Poslovni.hr

Poslovni savjetnik

Poslovni dnevnik PDF članak

Zagreb moj grad PDF članak

 

 


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba