Izbornik

Mario Mandžukić je svoje zdravlje povjerio Specijalnoj bolnici Sv. Katarina

Bivši nogometni reprezentativac i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Mario Mandžukić svoje zdravlje je povjerio Sv. Katarini.

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša i bivši nogometni reprezentativac Mario Mandžukić danas je posjetio Sv. Katarinu.

Specijalna bolnica Sv. Katarina pacijentima osigurava najsuvremeniji dijagnostički, terapeutski i rehabilitacijski pristup na razini vodećih svjetskih zdravstvenih institucija. Kod sportaša je od izrazite važnosti brza reakcija i pravovremena dijagnoza liječnika s iskustvom, a upravo u našoj bolnici svakodnevno radimo s profesionalnim i rekreativnim sportašima. Veliko iskustvo, stoga je jedan od važnih čimbenika koji uz ranu dijagnozu daje veću šansu za potpuni oporavak svakog pojedinca, bez obzira na metodu liječenja. Minimalno invazivne operativne tehnike danas su ključne u zbrinjavanju sportskih ozljeda, ali valja naglasiti kako je za najbolje rezultate potreban multidisciplinarni pristup te interakcija precizne dijagnostike, različitih metoda liječenja i individualne rehabilitacije.

Upravo zbog svega navedenog Sv. Katarina danas je Europski centar izvrsnosti za sportsku medicinu i rehabilitaciju te smo s ponosom službena bolnica Hrvatskog nogometnog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora te drugih brojnih sportskih saveza i klubova.

Na fotografiji: Mario Mandžukić s našom medicinskom sestrom Katarinom Hrestak.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba