Izbornik

Marko Kisić, dr.med. za Story govori o poboljšavanju funkcije i estetike intimnog područja kod žena

Marko Kisić, dr. med. u velikom intervjuu za magazin Story govori o tabu temi – pomlađivanju intimnog područja kod žena.

U novom broju magazina Story, Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine, govori o području medicine koje se naziva estetska i regenerativna ginekologija, a koje uključuje niz nekirurških, minimalno invazivnih i kirurških metoda te tehnika pomoću kojih se korekcijama estetskih i funkcionalnih nepravilnosti, smetnji i tegoba općenito poboljšava kvaliteta života.

Ovdje se ne govori samo o estetici, nego i o rješavanju fizičkih i psiholoških smetnji. Primjerice, uklanjanje i prevencija simptoma nekontroliranog mokrenja, vraćanje samopouzdanja, ali i poboljšanje seksualnog života. Pacijentice često dolaze upravo zbog određenih funkcionalnih smetnji kao što su nekontrolirano otjecanje mokraće, suhoća rodnice, bolni i neugodni ili jednostavno nezadovoljavajući seksualni odnosi, potom učestale vaginalne infekcije, patološke promjene vulve i vagine. Srećom, danas imamo metode i mogućnosti pomoći im.

„Poručio bih svim ženama koje nisu zadovoljne estetikom svog intimnog područja ili trpe određene funkcionalne smetnje da s punim povjerenjem dođu na konzultacije u moju ambulantu u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina u Zagrebu, regionalni edukacijski centar za estetsku i regenerativnu ginekologiju, jer ne moraju prihvaćati stanje kakvo jest, trpjeti i miriti se s tim.“, naglasio je Marko Kisić, dr. med.

Cijeli intervju pročitajte na story.hr

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba