Izbornik

Modrić, Rakitić i društvo posjetili bolnicu Sv. Katarina

Zvijezda Barecelone poručila "Ovdje sam uvijeren da je moje zdravlje u sigurnim rukama"

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) predvođena s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, posjetila je danas 9. studenoga 2016. godine Specijalnu bolnicu za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Sv. Katarina”. Bolnicu su obišli izbornik Ante Čačić i kompletan sastav hrvatske A nogometne reprezentacije od kojih su mnogi več bili lječeni u bolnici te su na taj način upoznati sa njenim radom.
 
Specijalna bolnica “Sv. Katarina” službena je bolnica Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske nogometne reprezentacije, a tijekom posjeta bolnici vodstvo HNS-a i igrači, upoznali su se s novim dijagnostičkim i terapeutskim postupcima koji se odnedavna primjenjuju bolnici. “Sv. Katarina”, članica je prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, a u lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) bolnicu je proglasio “Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj”.
 
Tom prilikom kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je izjavio: “Naravno, nikad nije jednostavno i lako boraviti u bolnici, no usluge koje pruža Specijalna bolnica Sv. Katarina su sjajne, stručnjaci su izvrsni i jako sam zadovoljan sa svim dosadašnjim uslugama Specijalne bolnice Sv. Katarina”.
 
Nakon obilaska bolnice, Ivan Rakitić je izjavio: “Kad dolazim u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina znam da osim vrhunske tehnologije bolnica ima i iznimne stručnjake te sam uvjeren da je moje zdravlje u sigurnim rukama”.
 
Davor Šuker, govoreći o suradnji bolnice i HNS-a istaknuo je da se ova suradnja nametnula kao prirodna jer da “Najbolji idu s najboljima”.
 
Specijalna bolnica «Sv. Katarina» europski je centar izvrsnosti, nastavna je baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Splitu. Liječnici i znanstvenici bolnice Sv. Katarina intenzivno surađuju s američkom bolnicom «Caroline’s Pain Institute» te s najprestižnijim njemačkim bolnicama «Unfalkrankenhaus-Berlin» i «Regiomed Kliniken».

MODRIĆ, RAKITIĆ I DRUŠTVO POSJETILI BOLNICU SV. KATARINA ZVIJEZDA BARCELONE PORUČILA: ‘OVDJE SAM UVJEREN DA JE MOJE ZDRAVLJE U SIGURNIM RUKAMA’
 
Modrić, Rakitić i društvo posjetili bolnicu Sv. Katarina 
 
Zvijezda Barecelone poručila "Ovdje sam uvijeren da je moje zdravlje u sigurnim rukama"
  
U 2016. godini, bolnica je osvojila status nacionalnog šampiona (National Champion for Republic of Croatia in The European Business Awards) u kategoriji odnos prema klijentima i kvalificirala se u finale gdje će se slijedeće godine izabrati najbolja europska tvrtka u toj kategoriji. Iste godine u kategoriji medicina, bolnica je ostvarila status “Superbrands 2016”,
 
U lipnju slijedeće godine Specijalna bolnica “Sv. Katarina” u suradnji s čuvenom američkom Mayo Clinic i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS), organizira jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija na temu personalizirane medicine u čijem radu sudjeljuje i petero dobitnika Nobelove nagrade.

Izvor: Sportske novosti
 
SPORTSKE NOVOSTI – 10. STUDENOG 2016.
VATERENI U SV. KATARINI: REPREZENTACIJA POSJETILA PARTNERSKU BOLNICU
MI SMO TU DA POMOGNEMO KAD VAM JE NAJPOTREBNIJE
 
VEČERNJI LIST – 10. STUDENOG 2016.
REPREZENTATIVCI U SV. KATARINI: IMAMO BOLJE LIJEČNIKE NEGO U REALU, JUVENTUSU, BARCELONI…
 
ZAGORJE INTERNATIONAL – 12. STUDENOG 2016.
DAVOR ŠUKER: ŽELIM DA ZAGORJE ŠTO PRIJE DOBIJE UMJETNI TEREN S REFLEKTORIMA
 
 
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba