Izbornik

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina dodjeljenja nagrada za najbolju praksu Društveno odgovornog poslovanja u području “Briga za zajednicu”

U sklopu projekta „Društveno odgovorno poslovanje“ (DOP), koju provodi Hrvatska udruga poslodavaca na svečanosti u hotelu Westin dodijeljene su nagrade za primjere dobre prakse DOP-a u Hrvatskoj.

Nagradu za najbolju DOP praksu za srednja poduzeća u kategoriji “Briga za zajednicu” dobila je Specijalna bolnica Sv. Katarina za svoj projekt Farmakogenomsko testiranje - pravi lijek za pravog pacijenta u pravo vrijeme. Nagradu je u ime Sv. Katarine  primila gđa. Jadranka Primorac, članica uprave, koja je tom prilikom  zahvaljujući na nagradi, brojnim uzvanicima poručila:

“Iznimna mi je čast, što smo dobitnici ove nagrade koja promiče društveno odgovorno poslovanje, tj. brigu za zajednicu što je i naša dugoročna misija.  Ova nagrada nas još više motivira da ustrajemo u sustavnom podizanjanju razine kvalitete usluge te uvođenju novih modernih i inovativnih metoda liječenja u kliničku praksu te da  naša usluga bude dostupna što većem broju naših građana".

 

Poslovni dnevnik PDF članak

Večernji list PDF članak


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba