Izbornik

Specijalna bolnica Sv. Katarina - potvrđeni "prijatelj klijenata"

Specijalna bolnica Sv. Katarina kao članica međunarodnog certifikacijskog programa "Customers' Friend" potvrđuje iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima i zaposlenicima

Specijalna bolnica Sveta Katarina posebno je posvećena zadovoljstvu i zdravlju svojih pacijenata. Individualiziranim pristupom pacijentu, vrhunski timom iskusnih liječnika, najmodernijim uređajima i metodama pretraga, dodatnim uslugama poput „Pozivnog centra“; specijalizirana bolnica kontinuirano radi na pružanju vrhunske usluge i podizanju medicinske skrbi na zavidni međunarodni nivo.

Da sa posebnom brigom i pažnjom pristupaju svim svojim pacijentima i njihovim problemima, da se dugoročno zadovoljstvo klijenata gradi se od samog početka - od telefonskog poziva pa sve do zadnje faze liječenja, Specijalna bolnica Sv. Katarina potvrđuje i članstvom u međunarodnom programu ICERTIAS Customers' Friend – „Jer mi cijenimo svoje klijente“.

Samo kompanije koje provjereno pružaju na tržištu uzoran odnos prema svojim klijentima i kupcima mogu pristupiti certifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend.

 

ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.

ICERTIAS - Customers' Friend kod dobavljača proizvoda i ponuđača usluga na tržištu u njihovoj komunikaciji s klijentima i kupcima potiče ljubaznost, stručnost, etičnost i profesionalnost.

Tvrtke i organizacije koje se pristupite ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijskom programu obvezuju se nastojati svojim potrošačima, kupcima, odnosno klijentima ponuditi proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima uz najkonkurentniju moguću cijenu posebno obraćajući pozornost na cjelokupno korisničko iskustvo kao i na ukupno korisničku podršku tijekom cjelokupnog korištenja usluge.

 

Javnost i potrošači na tržištu mogu prepoznati tvrtke i organizacije koje su članice 

ICERTIAS - Customers' Friend certifikacijskog programa time što one u svojoj promociji i/ili korporativnoj komunikaciji ističu ICERTIAS Certified - Customers' Friend identifikacijski pečat u formi crvenog pentagonalnog dijamanta.

Više možete saznati na:

Customersfriend.org

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba