Izbornik

Naši liječnici aktivno su sudjelovali na kongresu i tečaju o debljini u Opatiji

Doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić i doc. dr. sc. Damir Hudetz sudjelovali su na multidisciplinarnom kongresu i međunarodnom tečaju o debljini u Opatiji.

Naša doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine i doc. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije aktivno su sudjelovali protekli vikend na multidisciplinarnom kongresu i međunarodnom tečaju o debljini u Opatiji. U Sv. Katarini sustavno pristupamo "pandemiji" debljine u svijetu i kod nas. U Hrvatskoj 65% odraslih ljudi i 35% djece ima problema sa debljinom. Na neslavnom smo prvom mjestu po debljini u EU, a nastavimo li ovako predviđanja pokazuju da će 2060. godine biti 75% žena i 92% muškaraca preuhranjeno i pretilo. Debljina značajno narušava zdravlje i kvalitetu života.

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina imamo cijeli tim stručnjaka koji individualno, ali zajednički tj. multidisciplinarno pristupaju vašem problemu s debljinom: od nutrigenetičkog DNA testiranja, preko personaliziranih pregleda ovisno o vašem zdravstvenom stanju, plana tjelovježbe i prehrane sa detaljnim jelovnikom samo za vas pa sve do psihološke potpore koja je jako važna za debljinu. Imamo izvrsne rezultate u svim oblicima liječenja debljine, stoga nam se obratite s povjerenjem

Sudjelovanje na predavanju.jpg
Predavanje na temu „Debljina: od dijagnoze do tretmana“
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba