Izbornik

Naši liječnici dr. med. Ana Dimova i Stefan Dimov, dr. med. univ. spec. sudjelovali su na najvećem svjetskom skupu kolorektalne kirurgije – Colorectal THRIVE

Kongres kolorektalne kirurgije – Colorectal THRIVE održao se od 14. do 17. travnja 2024. u Fribourgu, Švicarska.

Dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije i Stefan Dimov, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije sudjelovali su na aktualno najvećem svjetskom skupu kolorektalne kirurgije - Colorectal THRIVE u Fribourgu, održanom u periodu od 14. do 17. travnja 2024. pod vodstvom iznimnog organizacijskog odbora najrenomiranijih svjetskih kolorektalnih kirurga .

Iznimnom skupu prethodili su i masterclass tečajevi za najuže specijalizirane teme i izvrsnost prakse. Stefan Dimov, dr. med. univ. spec. sudjelovao je na Masterclassu kolorektalne kirurgije, a dr. med. Ana Dimova na Masterclassu proktologije i bolesti zdjelice.

Tijekom skupa 40 vodećih svjetskih kolorektalnih kirurga iz 12 zemalja prezentiralo je najnovije smjernice u liječenju širokog raspona kolorektalnih i proktoloških  patologija te patologija prednjeg trbušnog zida (hernije), kao i najnovije trendove u abdominalnoj kirurgiji.

Sa zadovoljstvo ističemo aktivno sudjelovanje naših liječnika na međunarodno priznatim kongresima.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba