Izbornik

Naši liječnici sudjelovali su na XIV. Hrvatsko-slovensko-mađarsko-slovačkom kongresu mladih radiologa

Prof. Ivanac i dr. Matišić aktivno su sudjelovali na regionalnom kongresu mladih radiologa.

Naš dr. Vid Matišić prisustvovao je IV. Hrvatsko-slovensko-mađarsko-slovačkom kongresu mladih radiologa u Vodicama od 5. do 7. svibnja, gdje je održao zanimljivo predavanje o našim protokolima MR artrografije.

Kongres je suorganizirala naša prof. dr. sc. Gordana Ivanac, dr. med., specijalist radiologije, vodeća stručnjakinja u području radiologije dojke i potpredsjednica Hrvatskog društva radiologa, koja razumije važnu ulogu uključivanja mlađih kolega u ovakve događaje. Na kongresu su sudjelovali mladi radiolozi iz cijele regije s ciljem razmjene iskustava i najnovijih dostignuća u području radiologije.

MR artrografija je radiološka tehnika koja pomaže u dijagnosticiranju i liječenju problema sa zglobovima ubrizgavanjem kontrastnog sredstva u sam zglob. Tijekom svojeg predavanja, dr. Matišić je pokrio uobičajene nalaze u MR artrografiji, kao i najnovija dostignuća u tom području.

Ponosni smo što imamo prof. Gordanu Ivanac i dr. Vida Matišića u našem timu, a njihova posvećenost održavanju koraka s najnovijim medicinskim tehnikama pravi je dokaz predanosti pružanju najbolje moguće skrbi našim pacijentima.

Prof. dr. sc. Gordana Ivanac, dr. med., specijalist radiologije.jpg
Prof. Gordana Ivanac vodeća je stručnjakinja u području radiologije dojke
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba