Izbornik

Predstavljamo dr. sc. Martinu Matovinović, specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinologije i dijabetologije

Dr. sc. Martina Matovinović pridružuje se timu Specijalne bolnice Sv. Katarina 2024. godine

Dr. sc. Martina Matovinović diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine. Subspecijalistički ispit iz endokrinologije i dijabetologije je položila 2017. godine.

Entuzijazam prema liječničkoj struci isprepleteno je sa znanosti što se prevodi i na nastavnu aktivnost koju provodi na Katoličkom Bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Područje znanstvenog i stručnog interesa je endokrinologija i dijabetologija u kome daje doprinos unapređenju struke i znanosti surađujući ne samo s ostalim medicinskim strukama nego i u interdisciplinarnim timovima s drugim znanstvenim institucijama. Poseban interes je pretilost i šećerna bolest tipa 2 s endokrinološke, genetske, epigenetske i mikrobiotske strane.

Više pročitajte na: Dr. sc. Martina Matovinović,  specijalist interne medicine i subspecijalist endokrinologije i dijabetologije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba