Izbornik

Prof. dr. Dragan Primorac održao govor na ovogodišnjem TEDxZagreb događaju na temu znanosti

TEDxZagreb najstariji je, najveći i najpopularniji TEDx događaj u Zagrebu koji okuplja intelektualce entuzijaste usmjerene na promicanje ideja vrijednih širenja

Prof. dr. Dragan Primorac bio je jedan od govornika na ovogodišnjem TEDxZagreb događaju, pri čemu je održao govor na temu znanosti pod nazivom „Put prema uspjehu – sanjajmo veliko“. Tim je izlaganjem prof. dr. Primorac htio naglasiti zašto je važno vjerovati u sebe i zašto je važno sanjati veliko, bez obzira na sredinu iz koje čovjek dolazi.

Prilikom govora osvrnuo se na najveća postignuća i uspjehe koje je postigao tijekom života, a posebice na ona iz područja genetike, forenzike i personalizirane medicine. Najveći san prof. dr. Dragana Primorca još od djetinjstva bio je san vezan uz bolnicu svjetske reputacije, stoga je svih 30 godina svojeg iskustva i svojega života odlučio pretočiti upravo u bolnicu – Specijalnu bolnica Sv. Katarina – koja postiže izvrsne rezultate iz područja kliničke i sportske medicine, farmakogenomike, genetičkog testiranja i prevencije iznenadne srčane smrti te u primjeni mezenhimnih matičnih stanica u svrhu regeneracije tkiva. Na kraju govora svima je poručio da sanjaju veliko jer svaki pojedinac sam kreira svoju vlastitu budućnost.

Izlaganje prof. dr. Primorca završeno je velikim minutnim pljeskom i oduševljenjem publike.

Fotografije: Mislav Mesek


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba