Izbornik

Rukometaš Mario Tomić uspješno podvrgnut artroskopiji koljena s mikrofrakturama i aplikacijom mezenhimalnih matičnih stanica

Mario s našim liječnicima: Vilimom Molnarom, dr. med. i prim.dr.sc Eduardom Rodom, dr. med., specijalistom ortopedije, uže specijalizacije iz traumatologije lokomotornog sustava.

Mario Tomić, rukometaš RK NEXE Našice, nakon uspješnog zahvata artroskopije koljena s mikrofrakturama i aplikacijom mezenhimalnih matičnih stanica iz masnog tkiva (Lipogems) zahvalio se našim liječnicima i osoblju:

Koristim ovu priliku da se zahvalim cijelom osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina na ljubaznosti i profesionalnosti od zaprimanja, pregleda pa do samog zahvata. Osobito želim pohvaliti način komunikacije, susretljivost, davanje jasnih i razumljivih informacija kompletnog medicinskog osoblja.

Posebno bih se zahvalio mom operateru, dr. Eduard Rodu i njegovom timu na stručnosti, profesionalnosti, a i samom odnosu, ne samo kao liječnika nego i kao čovjeka.

Operacija je uspješno odrađena i sad se nadam skorom povratku na rukometne terene. Specijalna bolnica Sv. Katarina je zaista mjesto gdje su stručnost i ljubaznost na visokom nivou uz odlične rezultate. Jos jednom Veliko Hvala i veliki pozdrav svim djelatnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina!

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba