Izbornik

Specijalna bolnica Sv. Katarina bila je ponosni partner sedme sezone RTL-ova showa „Život na vagi“

Završila je i sedma sezona RTL-ova showa „Život na vagi“ s nevjerojatnim rezultatima kandidata.

Sedma sezona „Života na vagi“ završila je s izvrsnim rezultatima svih kandidata, a mi s ponosom ističemo da je naš stručni tim iz Centra za pretilost Specijalne bolnice Sv. Katarina bio neizostavan dio ove inspirativne priče.

U proteklim mjesecima naš tim liječnika posvetio se s predanošću i pažnjom svakom kandidatu, pružajući im profesionalan i individualan pristup na njihovu putu prema zdravijem načinu života. Sudjelovanje našeg vrhunskog tima u ovoj sezoni "Života na vagi" bilo je posebno iskustvo, gdje smo zajedno s kandidatima gradili temelje zdravog stila života i suprotstavljali se izazovima pretilosti.

Zahvalni smo RTL-ovu timu na izvrsnoj suradnji i što su nam pružili priliku da budemo dijelom ove inspirativne priče. Posebno se ponosimo kandidatima koji su pokazali nevjerojatnu predanost i postigli iznimne rezultate.

Ponosimo se i liječničkim i nutricionističkim timom našeg Centra za pretilost koji je ne samo sudjelovao u pripremi kandidata, nego i aktivno pridonio ostvarenju njihovih ciljeva. Nastavljamo podržavati sve koji teže zdravijem načinu života i radujemo se budućim izazovima i suradnjama.

„Svi mi zajedno radimo nešto veliko i važno jer ovo nije samo show, nego ovaj projekt ima i veliku edukacijsku vrijednost u smislu pomoći pretilim osobama u osvješćivanju svog problema te poticanju svijesti o važnosti zdravog života. Pretilost nije samo problem estetske prirode, nego prije svega veliki zdravstveni problem jer je povezan s nizom bolesti; od kardiovaskularnih, šećerne bolesti i dr., a procjenjuje se da više od 90% smrti povezanih s kroničnim bolestima u svojoj podlozi ima debljinu“, naglasila je gđa Jadranka Primorac, članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Pobjednik ovogodišnje sezone je Mislav Šepić s nevjerojatnim gubitkom od 78,8 kilograma te nevjerojatnom ustrajnošću, borbom i predanošću. Drago nam je što smo njegov uspjeh pratili od samih početaka.


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba