Izbornik

Specijalna bolnica Sv. Katarina službena bolnica ATP Challenger Zagreb Opena 2024

Vrhunska medicinska podrška prestižnom sportskom događaju

Specijalna bolnica Sv. Katarina službena je bolnica ATP Challenger Zagreb Opena 2024. koji će se održati od 2. do 9. lipnja 2024. na SRC Šalata te će okupiti vrhunske tenisače iz Hrvatske i cijelog svijeta, među kojima možemo istaknuti našeg Dinu Prižmića, aktualnog juniorskog pobjednika Roland Garrosa.

Kao službena bolnica turnira, Specijalna bolnica Sv. Katarina će osigurati izvanredni tim vrhunskih liječnika, koji će igračima pružiti besprijekornu medicinsku skrb tijekom cijelog trajanja turnira. Ova prestižna suradnja garantira najviše standarde zdravstvene skrbi, omogućujući igračima da se potpuno posvete svojim nastupima s apsolutnim povjerenjem u našu medicinsku podršku. Ponosni smo što ćemo imati priliku pružiti najkvalitetniju medicinsku skrb vrhunskim domaćim i stranim tenisačima, čime značajno doprinosimo sigurnosti i uspjehu ovog prestižnog turnira.

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina o pacijentima skrbi više od 200 djelatnika, među kojima 80-tak vrhunskih liječnika specijalista i to putem čak 18 centara izvrsnosti što ju čini europskim centrom izvrsnosti i službenom bolnicom niza prestižnih sportskih saveza i organizacija, uključujući Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, Hrvatski teniski savez, Hrvatski stolnoteniski savez, Hrvatski taekwondo savez, Hrvatski karate savez i Hrvatski skijaški savez. Naša bolnica ponosno brine o sportašima iz nekih od najvećih hrvatskih sportskih klubova. Naši liječnici su ključni voditelji i članovi medicinskih timova Hrvatskog olimpijskog odbora i drugih vrhunskih sportskih saveza, što potvrđuje predanost pružanju najviše razine zdravstvene skrbi i stručnosti.

Veselimo se nadolazećem turniru i postignućima igrača te vjerujemo da će ova sportska manifestacija biti nezaboravna za sve sudionike i posjetitelje. Specijalna bolnica Sv. Katarina nastavit će pružati izvanrednu medicinsku skrb i podršku, potvrđujući svoj status vodeće zdravstvene institucije u regiji.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba