Izbornik

Sudjelovanje našeg dr. sc. Mislava Malića, dr. med. na International Workshop on Ear Surgery

International Workshop on Ear Surgery održan je od 8. do 10. svibnja 2024. u Modeni, Italija.

Dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog sudjelovao je na prvoj Međunarodnoj radionici kirurgije uha, održanoj u periodu od 08. do 10. svibnja 2024. godine.

Dr. Malić sudjelovao je kao moderator panela pod nazivom: Young otology session – microscopic and cochlear implant surgery: Paper and video competition te kao koordinator panela: Tips and tricks for young otologists: How to begin.

Također je sudjelovao na svečanoj dodjeli nagrada za mladi otolaringološki panel gdje je bio dio izbornog odbora.

Radionice su obuhvatile svaki aspekt kirurgije uha, od endoskopskih do mikroskopskih tehnika. Naglasak se stavio na kirurgiju bočne baze lubanje s ciljem pružanja uvida i novih spoznaja u ova uzbudljiva kirurška područja.

Na radionicama su sudjelovali svjetski kirurzi koji dolaze iz više od 20 zemalja diljem svijeta. Radionice su se sastojale od okruglih stolova, posebnih predavanja te live kirurgije kako bi sudionici iz prve ruke dobili savjete i stekli nova iskustva.

Uvijek s radošću naglašavamo i pozdravljamo dodatan angažman naših liječnika s ciljem usavršavanja i nadogradnje vlastitog znanja i vještina.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba