Izbornik

Sudjelovanje naših djelatnika Centra za radiologiju i dijagnostiku na kongresu

Prof. dr. sc. Igor Borić, doc. prim. dr. sc. Tomislav Pavlović i Tara Stojaković, mag. rad. techn. na 8. kongresu Hrvatskog društva radiologa

Ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina, prof. dr. sc. Igor Borić, dr. med., primarijus, specijalist radiologije, doc. prim. dr. sc. Tomislav Pavlović, dr. med., specijalist radiologije, subspecijalist ultrazvuka i Tara Stojaković, mag. rad. techn., magistra radiološke tehnologije sudjelovali su na 8. kongresu Hrvatskog društva radiologa s međunarodnim sudjelovanjem i Simpoziju Hrvatskog društva radiološke tehnologije.

Kongres se održao 18. – 21. listopada 2023. u hotelu Garden Inn Hilton u Zagrebu, a okupio je stručnjake iz svih područja radiologije i radiološke tehnologije iz Hrvatske i širom svijeta te pružio izvanrednu priliku za razmjenu znanja, iskustava i najnovijih dostignuća radiološke djelatnosti. Pritom su održane različite aktivnosti, uključujući predavanja, radionice, panel diskusije i poster sesije. Program je bio izuzetno raznolik, a govorilo se o napredcima i inovacijama u radiologiji i radiološkoj tehnologiji, radiološkoj sigurnosti i kvaliteti, usavršavanju radiologa i radioloških tehnologa te različitim kliničkim slučajevima i studijama.

U okviru Kongresa održan je i Simpozij Hrvatskog društva radiološke tehnologije. Ovaj događaj fokusirao se na stručni i tehnološki aspekt radiologije te pružio priliku radiološkim tehnolozima da se usavrše u svojim vještinama, razmjene iskustva i raspravljaju o brojnim stručnim i tehnološkim izazovima s kojima se svakodnevno suočavaju.

Cilj je ovih događanja promicanje stručne i profesionalne izvrsnosti u području radiološke djelatnosti.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba