Izbornik

Sudjelovanje naših liječnika na kongresu Hrvatskog društva za digestivnu kirurgiju

Liječnici Specijalne bolnice Sv. Katarina sudjelovali su u radu 15. kongresa Hrvatskog društva za digestivnu kirurgiju s međunarodnim sudjelovanjem.

Naši liječnici Dr. sc. Branko Bogdanić, dr. med., specijalist opće kirurgije, subspecijalist abdominalne kirurgije i Ana Dimova, dr. med., specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije aktivno su sudjelovali u radu 15. kongresa Hrvatskog društva za digestivnu kirurgiju te 4. kongresu Društva medicinskih sestara/tehničara digestivne kirurgije s međunarodnim sudjelovanjem, održanom od 3. do 6. svibnja u prostorima Grand Hotel Adriatic u Opatiji.

Dr. Bogdanić je održao predavanje o hibridnoj operaciji (laser plus klizni režanj) u liječenju perianalnih fistula, koja se izvodi u Sv. Katarini, dok je dr. Dimova održala predavanje o aplikaciji mezenhimalnih matičnih stanica iz masnog tkiva za liječenje perianalne fistule, postupku koji je po prvi put u ovom djelu Europe primijenjen upravo u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba