Izbornik

Sudjelovanje naših liječnika u Masterclassu RTL-ova showa „Život na vagi“

U jednoj od epizoda RTL-ova showa „Život na vagi” sudjelovali su i naši liječnici te šokirali kandidate činjenicama o njihovom zdravstvenom statusu.

Život na vagi je popularan RTL-ov natjecateljski show gdje kandidate koji se bore s viškom kilograma nadzire tim stručnjaka nutricionista, liječnika i trenera. U sedmoj sezoni showa sudjeluje vrhunski tim stručnjaka Centra za liječenje pretilosti Specijalne bolnice Sv. Katarina, a koji kandidatima osigurava profesionalan i individualan pristup u postizanju zdravog stila života i borbi protiv debljine.

U 7. epizodi održao se Masterclass u kojem su sudjelovali naši liječnici: Dario Jelić, dr. med., specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije, Petar Brlek, dr. med. iz Centra za preciznu i preventivnu medicinu Sv. Katarine i nutricionistica dr. sc. Martina Linarić, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije.

Ovaj vrhunski tim liječnika objasnio je kandidatima njihov zdravstveni status te ih šokirao rezultatima sistematskog pregleda.

Ponosni smo na multidisciplinarni tim našeg Centra za pretilost koji sudjeluje i pomaže u neposrednoj realizaciji ovog show-a.

Iz medija:

net.hr

rtl.hr

24sata.hr

zena.rtl.hr

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba