Izbornik

Superbrand titula za Specijalnu Bolnicu Sveta Katarina

Specijalna bolnica Sveta Katarina jedina je medicinska ustanova sa Superbrand titulom u Hrvatskoj

Superbrands Hrvatska predstavio je na svečanosti u Zagrebu šesto izdanje Superbrands knjige te dodijelio prestižna priznanja Superbrands Hrvatska najboljim domaćim brendovima u 2016. i 2017. godini. 

 

Pobjedničke statue preuzelo je tridesetak najboljih u državi koji su kao 'najbolji brandovi' odnosno 'Superbrands' izabrani prema izboru članova stručnog vijeća i potrošača. Preuzimanjem priznanja vodeći su brandovi potvrdili važnost ulaganja u vlastiti imidž i poslovanje, kao i prednosti koje u komunikaciji s tržištem nosi Superbrand znak. 

 

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina iz Zaboka, europski centar izvrsnosti, jedina je medicinska ustanova koja se okitila titulom Superbrands Hrvatska.

 

"Superbrands iz godine u godinu pokazuje potrošaču da svaki pojedini brand vrijedi više ukoliko nosi ovu prestižnu oznaku te da je priznati član prestižnog društva u koje mogu biti pozvani samo izabrani brandovi", istaknula je Lea Brezar, predsjednica Uprave Dhar Media i Superbrands Hrvatska i Slovenija prilikom dodjele priznanja brandovima za 2016. i 2017. godinu.

 

"Moćan brand nije onaj koji ima samo dobre financijske rezultate, već onaj koji ima visoku emocionalnu vrijednost kod potrošača. On postaje snažan, pozitivan brand, s dugoročnom lojalnošću prema potrošačima, visokoj kvaliteti i svjesnosti o imenu branda. Tržištu su potrebni takvi jaki brandovi", izjavio je Zoran Sazdovski, direktor Superbrands Adriatica.

 

'Specijalna bolnica Sv. Katarina godinama gradi 'priču' koja je iskrena, jedinstvena, dosljedna i emotivna. Ključan aspekt našeg rada je izvrsnost, kao i odnos prema pacijentu stavljajući ga u samu srž našeg poslovanja. Zadovoljstvo pacijenata  te individualizirani pristup u rješavanju specifičnih zdravstvenih problema, je bio, i ostao prioritet što dokazujemo svakodnevno u našem radu. Tu našu osobnost, prepoznatljivost, pristup, ugled, lojalnost  prepoznalo je  i stručno vijeće  kao našu stratešku prednost. Iznimno smo ponosni na priznanje  “Superbrands”, koje nas obvezuje u godinama koje slijede promovirati  izvrsnost, pružati vrhunske usluge i graditi kvalitetan i profesionalan odnos s pacijentima. Jedino je pozitivna interakcija s pacijentima garancija opstanka i jačanja branda Sv. Katarine', izjavila je Jadranka Primorac, članica Upravnog vijeća Bolnice.

 

Priznanje je u ime Specijalne bolnice Sveta Katarina primio ravnatelj doc.dr.sc. Igor Borić istaknuvši  kako je ova titula samo „...vjetar u leđa cijelom timu Specijalne bolnice Sveta Katarina koji će svojim radom i inovacijama kao i vrhunskim odnosom prema svojim pacijentima i partnerima i dalje biti sinonim za izvrsnost i profesionalnost“. 

 

Podsjetimo kako se uz ovo priznanje Specijalna bolnica Sveta Katarina trenutno nalazi i u finalu prestižne Europske poslovne nagrade Ruban d’Honneur na osnovu svojih temeljnih vrijednosti u inovaciji, etičnosti i poslovnom uspjehu. Nagrada se dodjeljuje u 11 kategorija, a laureati će biti proglašeni na Gala večeri koja se  4. svibnja održava u Dubrovniku.

 

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, nastavna je baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva iz Hrvatske i inozemstva.

LInk: Superbrand

Poslovni savjetnik 

Poslovni dnevnik

SuperBrand

SuperBrand - Cover

 

 

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba