Izbornik

Sv. Katarina na novoj lokaciji u širem centru Zagreba

Vrhunski opremljen prostor s novim uređajima i uslugama na preko 2.300 m2

Jedna od najvećih privatnih bolnica u Hrvatskoj i Europskog centra izvrsnosti za personaliziranu medicinu, Specijalna bolnica Sv. Katarina svoju Polikliniku u Zagrebu preselila je u nove prostore na adresu Branimirova 71E, a koja se prostire na preko 2.300 m2. Moderan i posebno osmišljen eksterijer i interijer poliklinike te ljubazno medicinsko osoblje pruža pacijentima ugodan ambijent tijekom njihovog boravka u prostorijama poliklinike.

Na novoj lokaciji u srcu Zagreba, a prateći najnoviije trendove u medicini, Poliklinika Sv. Katarina pacijentima nudi najsuvremeniju i najinovativniju tehnologiju za dijagnosticiranje brojnih zdravstvenih stanja u sklopu 16 centara izvrsnosti: orpedija i sportska medicina, radiologija i dijagnostika, bolesti kralježnice, neurologija, gastroenterologija, medicinsko - biokemijski laboratorij, fizikalna medicina i rehabilitacija, anesteziologija i liječenje boli, kardiologija, pulmologija, precizna i preventivna medicina. žensko zdravlje, minimalno invazivna kirurgija, dijetoterapija i nutricionizam, endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma.

Također, pacijentima je na raspolaganju najnovija dijagnostička tehnologija i to: nova magnetska rezonancija (MR), uređaje trenutno najveće snage magnetskog polja jačine 3 Tesla, rendgen (RTG), denzitometar i 3D mamograf.

Ujedno, ove godine Sv. Katarina slavi 10 godišnjicu postojanja, a bolnicu svake godine posjeti više od 30 000 zadovljnih pacijenata. Novi prostor pacijentima omogućuje dostupnost svih usluga na jednom mjestu i bez čekanja uz tim od čak 46 iiječnika.

U Sv. Katarini Vaše zdravlje je na prvom mjestu! Ako imate zdravstvenih problema, javite nam se s povjerenjem i posjetite Poliklinku u Zagreb na adresi Branimirova 71 E.

01 2867 400☎ info@svkatarina.hr📧


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba