Izbornik

Sv. Katarina osvojila status Superbrands 2016

Hvala svim pacijentima, poslovnim suradnicima kao i djelatnicima naše Bolnice, na ukazanom nam povjerenju, kao i osobnom angažmanu i doprinosu u pozicioniranju Specijalne bolnice Sv. Katarine kao jednog od najboljih brendova u Hrvatskoj.

Iza Superbrands projekta, čija je matična kuća u Velikoj Britaniji, stoji 20 godina uspješnog djelovanja u 88 zemalja svijeta.
U 10 godina postojanja u Hrvatskoj Superbrands status ponosno je komuniciralo oko 300 najjačih domaćih i stranih brendova i potrošač pouzdano zna da odabirom proizvoda označenog Superbrands znakom bira najbolje na tržištu u svom segmentu. Ova značajna nagrada temeljena je na 2 neovisna istraživanja koja ocjenjuju najvažnije karakteristike brenda: kvalitetu, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.
Superbrands oznaku mogu nositi samo brendovi s najvišim ocjenama Stručnog vijeća prema ovim kriterijima, odnosno brendovi koji su po istim kriterijima prepoznati od strane potrošača (ispitivanje MediaNeta na uzorku od 1000 ispitanika).
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba