Izbornik

Sv. Katarina se pridružila TikTok zajednici

Specijalna bolnica Sv. Katarina je odlučila otići korak dalje u angažmanu na društvenim mrežama i službeno se pridružila TikTok zajednici.

S ponosom ističemo da smo prema istraživanju Crew Media Group prva bolnica u Hrvatskoj koja ima svoj službeni (aktivan) TikTok profil.

  • TikTok je odlična prilika za dostizanje mlađe generacije, kao što su tinejdžeri i mladi odrasli.
  • TikTok je sjajna platforma za dosezanje potencijalnih pacijenata i za podizanje svijesti o zdravstvenim uslugama i prevenciji među mladima.
  • Kroz kratke videozapise korisnicima možemo brzo i lako prenijeti važne informacije o zdravlju, preventivnim mjerama i dostupnim medicinskim uslugama naše bolnice.
  • TikTok je interaktivna platforma, što znači da možemo komunicirati s mlađom generacijom pacijenta na njima pristupačniji i shvatljiviji način, odgovarati na njihova pitanja i čuti njihove povratne informacije.

Kako TikTok doseže stariju populaciju?  

Upravo unuci i djeca koji su na TikTok - u mogu saznati bitnu informaciju za problematiku svojih roditelja, bake i djedova. Putem društvenih mreža jako puno mlađe populacije se raspituje za primjerice ugradnju umjetnog kuka ili koljena – „pitam za mamu, baku ili djeda.“

U kojem smjeru ide TikTok?

TikTok postaje važna platforma za širenje informacija i za edukaciju. Tražilica na TikToku je trenutno najposjećeniji online alat koji se koristi uz Google tražilicu.

Prvi video već je vani, a tko je od naših djelatnika prvi probio led pogledajte u videu.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba