Izbornik

Sv. Katarina sudjelovala na prvom Danu karijera Veleučilišta Edward Bernays

Dan karijera održan je u srijedu, 06.03.2024. na Veleučilištu Edward Bernays u Zagrebu

Naše Suzana Jovanović, mag. publ. rel., voditeljica marketinga i Leonarda Medved, stručna suradnica odjela marketinga, bile su jedne od 20 predstavnika renomiranih tvrtki, agencija i medija koje su održale predavanje studentima Veleučilišta Edward Bernays povodom prvog Dana karijera. Suzana i Leonarda svojim su predavanjem studentima pružile uvid u kompleksnosti marketinga i odnosa s javnošću u kontekstu zdravstvenog sektora. Fokusirajući se na primjeru Specijalne bolnice Sv. Katarina, naglasile se važnost prilagodbe komunikacije svakom pacijentu, istaknuvši ključnu ulogu empatije u tom procesu.

Zdravstveni sektor ima svoje specifičnosti koje ga čine izuzetno osjetljivim i važnim. Komunikacija s pacijentima zahtijeva posebnu pažnju i senzibilitet, a razvijene komunikacijske vještine i empatija ključne su za izgradnju povjerenja i pružanje personalizirane skrbi. Stoga je pravilno upravljanje komunikacijom od vitalne važnosti za osiguranje kvalitetne zdravstvene skrbi, procesa liječenja i stvaranja pozitivnog iskustva za pacijente.

Cilj Dana karijera bio je povezati studente s vodećim praksodavcima, a dinamična atmosfera tog dana privukla je mnoštvo Bernaysovih studenata. Nakon uvodnog predavanja, studenti su imali priliku osobno razgovarati s predstavnicima tvrtki, agencija i medija u sklopu speed datinga, što im je omogućilo stvaranje važnih kontakata i dobivanje detaljnih informacija o mogućnostima prakse.

Drago nam je što smo imali priliku studentima pobliže predstaviti kako izgleda rad u Odjelu marketinga Sv. Katarine, ističući izuzetnu važnost pravilne primjene komunikacijskih vještina u zdravstvenom sektoru. Veselimo se suradnji s budućim studentima te vjerujemo kako će iskustvo stečeno u našoj bolnici obogatiti njihov profesionalni razvoj i pripremiti ih za izazove koje ih čekaju u budućnosti.


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba