Izbornik

Svjetski poznati i priznati stručnjak radi brendiranje Sv. Katarine

Ilan Geva, svjetski poznat i priznat stručnjak za brendiranje u Nacionalu o suradnji s bolnicom Sv. Katarina, svome iskustvu i o tome kako vidi Hrvatsku

Ilan Geva, svjetski poznat i priznat stručnjak za brendiranje boravi u Hrvatskoj,  na poziv članice Uprave Jadranke Primorac kako bi zajedno radili na međunarodnom brendiranju i pozicioniranju  bolnice Sv.Katarina. Inače, u toj bolnici već sada, pored brojnih domaćih pacijenata kao i vrhunskih sportaša, medicinske usluge koristi i veliki broj drugih korisnika od kojih je čak 40 posto iz inozemstva.

Ilan Geva je sudjelovao  u brendiranju nekih od najvećih svjetskih brendova kao što su McDonald's, Coca-Cola, Visa, Ford Trucks, The Chicago Tribune, SA Breweries, Panasonic, Nestle, American Express, Unilever, VW-Audi, Kodak, HP, Seagram, Shell, Sears, Citibank i mnogi drugi.

Ilan je u svojoj bogatoj karijeri, na području turizma surađivao s ministarstvima turizma Izraela, Turske, Južne Afrike, Velike Britanije, Meksika, te turističkim zajednicama mnogih zemalja, Sheraton hotelima, King David hotelima, Avisom, American Express Travel Serviceom kao i s čitavim nizom bolnica i klinika diljem svijeta.


Više pročitajte u intervjuu u Nacionalu na linku: PDF članak

PDF članak Jutarnji list

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba