Izbornik

Svjedočanstva

quote
Jadranka Blatt

Hrvatska

Izrada kombiniranih fiksno - mobilnih radova u gornjoj i donjoj čeljusti

„Sv. Katarina Dental Centar sam isprva odabrala zbog dr. Smojvera, no kada sam kasnije došla u ruke i drugih stručnjaka, vidjela sam u čije god ruke da sam došla, definitivno ne bih pogriješila. Naš prvi susret je bio s ciljem da mi se poprave zubi i vrati osmjeh na lice. Puno strpljenja, puno razumijevanja i pažnje od strane dr. Smojvera i cijele ekipe doprinijelo je da je strah gotovo iščeznuo te je vađenje nekoliko zubi bilo bezbolno. Nakon toga su slijedili protetski radovi kod prekrasne dr. Plišić, vrlo pažljive, precizne i pedantne te vrlo stručne i temeljite stomatologinje. Kada se na jednom mjestu nađu napredne i suvremene tehnologije te izuzetni ljudi i stručnjaci, uspjeh je zagarantiran. Čovjek je ključ uspjeha, a u Sv. Katarina Dental Centru je to cijela ekipa koju toplo preporučujem svakom tko ima stomatoloških problema.“

Kod pacijentice je rađeno vađenje zubi koji se nisu mogli sačuvati, izrada provizorija, izrada trajnog kombiniranog rada u gornjoj i donjoj čeljusti, povezivanje preostalih zubi u metal keramičke mostove na koje su se posebnim skrivenim vezama učvrstile proteze kojima su nadoknađeni stražnji zubi u obje čeljusti, a zahvate su izveli dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije., dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent. i Majda Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike.

quote
Martina Hrženjak

Hrvatska

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta

„Po preporuci prijateljice još od same ozljede koljena prošle godine u 7. mjesecu sam se prepustila u ruke djelatnicima sv. Katarine, pa do danas kada je i sama operacija odrađena. Sestre i doktori su bili iznimno ljubazni, pristupačni te profesionalni, pružajući mi osjećaj sigurnosti i podrške tijekom cijelog procesa. Sve moje nedoumice bile su konstruktivno riješene, a dobila sam i korisne smjernice kako za operaciju, tako i za oporavak koji ću ujedno nastaviti u Sv. Katarini. Organizacija i dogovori tekli su bez ikakvih problema, a soba u kojoj sam boravila bila je prostrana, ugodna i besprijekorno čista. Medicinska pomagala su mi pružena na vrijeme, dodatno olakšavajući proces. Hvala svim djelatnicima Sv. Katarine i još jedno veliko hvala doc. Jeleču na svom pristupu, profesionalnosti i brzini, kako oko mene, tako i oko drugih pacijenata. Vidimo se sigurno opet, već od ponedjeljka na fizikalnim terapijama, a u budućnosti i na ostalim pregledima i pretragama.“

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta, a zahvat je izveo doc .dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Ninoslava Svečnjak

Hrvatska

Frankcionirana kiretaža i radiofrekvencija intimne regije

„S obzirom na duge liste čekanja u javnim zdravstvenim ustanovama, odlučila sam se za privatnu ustanovu. Na osnovu preporuka i saznanja koja sam imala, moj izbor je bio baš Specijalna bolnica Sv. Katarina. Termin za pregled, a zatim i sam zahvat sam dobila nevjerojatno brzo. Dr. Kisić je izuzetno brižan, drag i stručan te mi je na samom pregledu, saslušavši moje probleme i tegobe, odmah preporučio i ostale tretmane, osim onih zbog kojih sam prvenstveno došla, poput radiofrekvencije zbog nekontroliranog otjecanja mokraće, a koji su mi jako pomogli. Time, osim što mi je pomogao ublažiti tegobe, također je pokazao i da cijeni vrijeme svojih pacijentica. Jako sam zadovoljna pristupom i odnosom cjelokupnog medicinskog osoblja nakon odrađenog zahvata, svi su me baš mazili i pazili. Svakako ću nastaviti s pregledima i eventualnim potrebnim liječenjem u Sv. Katarini i kod dr. Kisića te bih isto preporučila svim ženama sa sličnim tegobama.“

Kod pacijentice je rađena frankcionirana kiretaža i 4 tretmana radiofrekvencije intimne regije, a zahvate je izveo Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine.

quote
Matea Kovačević

Hrvatska

Rekonstrukcija prednje ukrižene sveze uz šav meniska

„Za početak, jako sam sretna što sam se operirala upravo ovdje, u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pritom posebno želim zahvaliti svom doktoru i operateru, izv. prof. dr. sc. Damiru Hudetzu, specijalistu ortopedije, koji mi je uspješno operirao koljeno, kao i cijelom medicinskom osoblju na odjelu koje je jako lijepo brinulo o meni. Odmah je vidljiv taj individualan pristup prema svakom pacijentu, što je za posebnu pohvalu. Cijela bolnica je divna, tj. uopće nisam imala osjećaj kao da se nalazim u bolnici - toliko mi je bilo lijepo operirati se i oporavljati u Sv. Katarini. Zaista je sve, od početka do kraja, prošlo super i u najboljem redu. Stoga iskrene preporuke svima za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.“

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta uz šivanje medijalnog i lateralnog meniska, a zahvat je izveo izv. prof. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić i medicinskom sestrom Mijom Kos.

quote
Pero Jukić

Artroskopija koljena

„Cjelokupna usluga je bila super profesionalna, od dogovora oko zahvata pa do prijema u bolnicu, pripreme za zahvat, samog operativnog zahvata i nakon. Iznenadio sam se da smo odmah počeli s rehabilitacijom, što u ostalim bolnicama nije slučaj i kreće se dosta kasno i sporo nakon zahvata, što nažalost znam iz osobnog iskustva. Doc. Jeleč je bio super, osim što je izuzetno profesionalan, ima i opušten pristup, što utječe na to da se pacijenti opuste da se pacijenti opuste. Nakon samog zahvata osjećam se super i zadovoljan sam odrađenim postupkom i uputama te pomoći kod daljnjeg oporavka. Za svaku preporuku.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena, a zahvat je izveo doc .dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Igor Džajić

Hrvatska

Operacija prijeloma kosti šake s pločicom

"U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam došao na preporuku kolege s posla i nisam požalio. S obzirom na to da nikada nisam bio hospitaliziran, ovo mi je bilo prvo bolničko iskustvo te mi je iz tog razloga bio važan odabir bolnice. Zahvaljujući ugodnom ambijentu i profesionalnom osoblju, moj boravak u Sv. Katarini će ostati u lijepom sjećanju."

Kod pacijenta je rađena operacija prijeloma kosti šake s pločicom, a zahvat je izveo dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije.

quote
Dara Mayer

Operativno liječenje stabilizacijom lumbalne kralježnice L2-L4 (TLIF)

„Nakon dvije neuspješne operacije kralježnice u dvije različite zdravstvene ustanove i nakon što me treći puta više nisu niti htjeli operirati zbog zahtjevnosti operacije, pomoć sam odlučila potražiti dalje. Trpjela sam užasne, nesnosne bolove zbog kojih nisam mogla ni hodati ni spavati, tj. nisam mogla uopće funkcionirati, a te su se tegobe još dodatno pogoršale nakon ove dvije neuspjele operacije. U toj potrazi došla sam do Specijalne bolnice Sv. Katarina i prim. doc. dr. sc. Vide Bilića, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije. Iako je bila riječ o vrlo zahtjevnoj i trećoj po redu operaciji, prim. doc. dr. sc. Vide Bilić imao je hrabrosti operirati me i riješiti me ranije spomenutih tegoba. Već nakon prvog iscrpnog razgovora i empatije koju je pokazao prema meni i mojim tegobama, što je meni kao pacijentici od iznimne važnosti, ulio mi je povjerenje. Beskrajno sam zahvalna prim. doc. dr. sc. Biliću što me pristao operirati kada drugi to nisu htjeli i što mi je uistinu pomogao – operacija je uspjela, a meni je konačno puno bolje. Održao je svoje obećanje da će me riješiti bolova. Sada normalno funkcioniram, mogu hodati, spavati i sama se opslužiti, nitko mi više ne mora pomagati. Ovim putem još želim zahvaliti i mladom specijalizantu ortopedije i traumatologije, dr. Eduardu Stjepanu Paveliću koji je brinuo o meni i pomagao mi tijekom cijelog mojeg boravka u Sv. Katarini, kao i cijelom medicinskom osoblju Bolnice te prof. dr. sc. Draganu Primorcu na brizi i pažnji koju nesebično pružaju svakom pacijentu. Iznimno sam zadovoljna rezultatom i kompletnom uslugom te Specijalnu bolnicu Sv. Katarina najiskrenije svima preporučujem!“

Kod pacijentice je rađena stabilizacija lumbalne kralježnice L2-L4 (TLIF), a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s prim. doc. dr. sc. Vide Bilićem, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije i Eduardom Stjepanom Pavelićem, dr. med., specijalizantom ortopedije i traumatologije.

quote
Božica Dolenac

Hrvatska

Prije 20 god. mi je prvi put operirana lumbalna kralježnica, a ubrzo i drugi put. Stoga sam morala tražiti zdravstvene usluge u mnogim bolnicama i lječilištima. U nekoliko navrata sam dolazila i ovdje u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina zbog jakih i upornih križobolja koje su me sputavale u svakodnevnim aktivnostima. Svaki put sam dobila visoko profesionalnu medicinsku, ali i nadasve ljudsku, humanu uslugu. Ovdje je sve lakše podnijeti, bolove i strahove, ovdje je osmijeh i srdačnost na svakom koraku. Od srca zahvaljujem svim djelatnicima koje sam ikad trebala i svima preporučam jednu od najboljih bolnica u našoj zemlji. Želim Vam svima uspjeh u radu i razvoju medicine. Posebno zahvaljujem izuzetno pristupačnom i nadasve profesionalnom i ljubaznom dr. Marinu Loziću koji me oslobodio velikih bolova i time uvelike promijenio moju kvalitetu življenja. Srdačan pozdrav!

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba