Izbornik

Svjedočanstva

quote
Ivan Kraljević

Hrvatska

Laserska operacija pilonidalnog sinusa u lokalnoj anesteziji

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina napravio sam operaciju pilonidalnog sinusa laserom. Osoblje, atmosfera, doktor dr. sc. Tihomir Grgić, spec. opće i digestivne kirurgije koji me je operirao - sve je na zavidnoj razini. Ljubaznost, profesionalnost, pažnja prema pacijentima od strane osoblja i dr. sc. Grgić učinili su mi operaciju toliko zabavnom da sam se za vrijeme njezina trajanja uglavnom smijao, imao sam osjećaj kao da sam s društvom na kavi. Od početka do kraja je sve proteklo savršeno te sam super zadovoljan sa svime. Ocjena 5. Hvala, Sv. Katarina.

Na fotografiji s našim medicinskim sestrama Anamarijom Divjak i Silvijom Smoljan.

Kod pacijenta je rađena laserska operacija pilonidalnog sinusa, a zahvat je izveo dr. sc. Tihomir Grgić, spec. opće i digestivne kirurgije.

quote
Rože Babić

Hrvatska

Operacija perianalne fistule

Jednom riječju prezadovoljan sam uslugom i medicinskim osobljem u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pritom bih htio posebno istaknuti dvije stvari. Prva je stručnost i profesionalnost dr. sc. Tihomira Grgića, spec. opće i digestivne kirurgije te njegovog cijelog tima, a druga je individualan pristup prilagođen svakom pacijentu i njegovoj situaciji te velika ljubaznost svih djelatnika. Iskrene preporuke svima!

Na fotografiji s našom medicinskom sestrom Anamarijom Divjak i Ivanom Šemničkim, bacc. med. techn.

Kod pacijenta je rađena operacija perianalne fistule, a zahvat je izveo dr. sc. Tihomir Grgić, spec. opće i digestivne kirurgije.

quote
Romanov Vasilii

Preponska kila

„S obzirom na to da nisam iz Hrvatske ali trenutno tu radim, poslužio sam se Googleom za pronalazak odgovarajuće bolnice. Specijalna bolnica Sv. Katarina mi je zapela za oko i nisam požalio. Raspolažete sa stručnjacima i ulili ste mi povjerenje. Imam samo pohvale, a osjećaj je kao da ste u hotelu s 5 zvjezdica. Svi su profesionalni i ljubazni, od doktora do medicinskih sestara.“

Pacijentu je rađena operacija preponske kile, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med., specijalist opće kirurgije i subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije.

Na slici s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić.

quote
Snježana Grđan

Hrvatska

Ekscizijska hemoroidektomija

„Na pregled kod dr. Ane Dimove u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došla sam po preporuci nećakinje kojoj je dr. Ana Dimova operacijskim zahvatom riješila problem hemoroida. Svojim profesionalnim, iskrenim i srdačnim pristupom dr. Dimova je odmah zadobila moje povjerenje pa sam se i ja odlučila na operativni zahvat koji je, kao i sam oporavak, prošao iznad svih mojih očekivanja. Osjećam se preporođeno i od srca zahvaljujem dr. Dimovi i svim djelatnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina koji su zaslužni što se moj život nakon više od 20 godina vratio u normalu.“

Kod pacijentice je rađena ekscizijska hemoroidektomija, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Davor Crnobori

Hrvatska

Operacija umbilikalne (pupčane) hernije u lokalnoj anesteziji

„Supruga je saznala za bolnicu Sv. Katarina putem web-a. Odlučila je poslati upit uz moju medicinsku dokumentaciju te je već sljedeći dan dobila sve tražene informacije i termin za preliminarni pregled. Meni osobno je vrlo bitan bio rok u kojem se mogao obaviti operativni zahvat, a isti je obavljen iznenađujuće brzo. Stekao sam potpuno povjerenje u stručno osoblje bolnice Sv. Katarine i u dr. Anu Dimovu koja je obavila zahvat. Za vrijeme mog boravka u bolnici, svi su bili vrlo ljubazni prema meni i obitelji, u svakom trenutku spremni pomoći te razjasniti eventualne nejasnoće vezane uz sam zahvat i oporavak. Zahvat je obavljen, kako mi je objašnjeno, najmanje invazivnom metodom pa je i oporavak bio vrlo brz. Specijalnu bolnicu Sv. Katarina zaista mogu preporučiti svima zbog iznimno dobrog iskustva."

Kod pacijenta je rađena operacija umbilikalne (pupčane) hernije, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Blaž Kovačević

Hernioplastika – kirurško liječenje preponske kile

„Tražeći najbolje rješenje za svoj problem s hernijom, odlučio sam se za Sv. Katarinu, a uskoro sam shvatio da nisam mogao biti sretniji zbog te odluke. Sve, od samog procesa prijave pa do samog operativnog zahvata, proteklo je besprijekorno zahvaljujući brizi, ljubaznosti i profesionalnosti dr. Stefana Dimova i cjelokupnog medicinskog osoblja. Rezultati nakon operativnog zahvata nadmašili su sva moja očekivanja, a sada se osjećam kao novi čovjek. Njihova posvećenost brizi za pacijente zaista je izvanredna i svakako preporučam Sv. Katarinu svima koji traže vrhunsku medicinsku njegu u ugodnoj i sigurnoj okolini. Istaknuo bih također i besprijekornu organizaciju i vrhunsku opremu u bolnici, što mi je ulijevalo dodatnu sigurnost i udobnost tijekom cijelog procesa. Zahvalan sam svima u Sv. Katarini na nezaboravnom iskustvu i sjajnoj skrbi.“

Kod pacijenta je rađena hernioplastika (kirurško liječenje preponske kile), a zahvat je izveo Stefan Dimov, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije.

quote
Žiga Mlakar

Slovenija

Operacija preponske kile

"Htio bih se zahvaliti dr. med. Ani Dimovi na profesionalnosti i brižnom odnosu te uspješno provedenoj operaciji. Od doktorice sam u svakom trenutku dobio jasne odgovore na sva moja pitanja, što meni kao pacijentu puno znači. Također bih se želio zahvaliti i ostatku medicinskog osoblja Sv. Katarine na susretljivosti. Specijalna bolnica Sv. Katarina zaista je bolnica na visokoj razini."

Kod pacijenta je rađena operacija preponske kile, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Ivica Katić

Hrvatska

Laparoskopska kolecistektomija – laparoskopsko odstranjenje žučnog mjehura

Svake godine radim UZV abdomena, a kada su mi otkrili kamenac na žuči, ispočetka tome nisam pridavao preveliki značaj. Nakon razgovora s doktorom u jednoj drugoj zdravstvenoj instituciji u Zagrebu, ipak sam se odlučio na još jedne konzultacije i tako sam došao do Stefana Dimova, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije. Dr. Dimov mi je sve detaljno objasnio: što je žuč, koje su mi opcije, što može poći po zlu, sam tijek operacije itd. Nakon tog razgovora shvatio sam da nemam što više čekati, nego to riješiti. Nisam puno dvojio i odmah sam dogovorio operaciju. Zašto sam odabrao operaciju napraviti baš u Sv. Katarini? Razlozi su preoperativni i postoperativni. Pretpostavljao sam kako bi sve to moglo izgledati, ali na kraju je ispalo i bolje nego što sam očekivao. Cjelokupno medicinsko osoblje bilo je više nego ljubazno, stalno su bilo kod mene i pitali trebam li što, kako se osjećam, rekli da ih zovem za svaku sitnicu... Zahvat je protekao savršeno. U petak ujutro sam operiran, a u subotu ujutro već sam izašao van. Uz savjete dr. Dimova, oporavak ide odlično. Još jednom bih se htio zahvaliti svima, svom medicinskom osoblju, ali ipak posebnu zahvalu moram uputiti anesteziolozima koji se brinuli o meni tijekom operacije. Za kraj, moja poruka svima je da zdravlje nema cijenu i zato moja iskrena preporuka za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijenta je rađena laparoskopska kolecistektomija – laparoskopsko odstranjenje žučnog mjehura, a zahvat je izveo Stefan Dimov, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije.

quote
Sandro Kolak

Laparoskopska operacija žuči

„Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam saznao preko prijatelja i na njegovu preporuku se odlučio za pregled, kasnije i za zahvat. Mogu samo reći da je cjelokupna usluga odlična, za svaku pohvalu. Nakon samog zahvata se osjećam bolje od očekivanja, već drugi dan samo mogao samostalno hodati, a sada nakon par dana je veći dio rana zacijelio. I više sam nego zadovoljan, za dr. Dimovu imam samo riječi pohvale, izuzetno ljubazan i profesionalan pristup prema pacijentu. Hvala cjelokupnom osoblju i dr. Dimovoj.“

Kod pacijenta je rađena laparoskopska operacija žuči (kolecistektomija), a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, , specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Jeremy Paul Witcher

Popravak ingvinalne hernije

Oduševljen sam operativnim zahvatom kojem sam nedavno bio podvrgnut u bolnici Sv. Katarina u Zagrebu. Dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije mi je preporučena kao iskusan specijalist i pokazala se kao odličan izbor. Njezin engleski jezik i komunikacijske vještine su izvrsne i mogao sam u potpunosti razumjeti sve dijelove procesa i mogućnosti izbora. Sam postupak je prošao vrlo dobro i brzo sam se oporavio. Smatram da su druge povezane kliničke usluge, od prijema do preoperacijske pripreme i postoperativnih konzultacija, brze i učinkovite. Bez oklijevanja, na temelju osobnog iskustva, preporučujem dr. Dimovu i bolnicu Sv. Katarina.

quote
Dubravko Lušičić

Laserska operacija hemoroida

„Obzirom da sam počeo osjećati velike probleme s hemoroidima, odlučio sam se na rješavanje tog problema te sam se počeo raspitivati o mogućim metodama i oporavku. Nakon informacije o prilično dugom oporavku nakon klasičnog operativnog zahvata, odlučio sam se na metodu laserske operacije. Dobio sam preporuku za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i nakon što sam pogledao video razgovor s dr.med. Anom Dimovom, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije, konačno sam se odlučio za pregled i zahvat u Sv. Katarini. Od prvog telefonskog susreta sa Sv. Katarinom shvatio sam koliko je cjelokupno osoblje organizirano, brzo, stručno i ljubazno. Posebnu impresiju na mene je ostavila ta ljubaznost od prvog kontakta s pacijentom. Dr. Dimova je izrazito pristupačna, profesionalna i uvijek spremna na komunikaciju. Onako kako je dr. Dimova rekla da će biti tijek oporavka, točno tako je i bilo. Mogu slobodno reći da su mi Specijalna bolnica Sv. Katarina i dr. Ana Dimova uljepšali ostatak života.“

Kod pacijenta je rađena laserska hemeroidoplastika uz eksiziciju perianalnih kožnih nabora, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, , specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Marijana Čulin

Hrvatska

Laserska operacija fistule

Ovim putem htjela bi pohvaliti i zahvaliti se cijelom medicinskom osoblju bolnice Sv. Katarina, a ponajviše dr. med. Ani Dimovi, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije koja se uhvatila u koštac s mojim problemom kojeg vučem još od 2015. godine. Naime, nakon dugog oklijevanja i straha od klasične invazivne operacije rektovaginalne fistule koja nastaje kao posljedica težeg stadija Chronove bolesti, surfanjem po internetu naišla sam na web stranicu Specijalne bolnice Sv. Katarina koja liječi fistule laserski i matičnim stanicama. Oba načina su me privukla i dala mi nadu da ću se konačno, nakon dugih 7 godina, riješiti apscesa. Hvala prekrasnoj dr. Dimovi koja me već pri prvom proktološkom pregledu oslobodila straha i traume od pregleda koji u meni čuči punih 7 godina. Iz osobnog iskustva mogu potvrditi koliko ženski spol odgađa ovakve preglede samo zbog nelagode i srama. Dr. Dimovi dajem čistu peticu, kao i cijeloj Bolnici u kojoj sam radila lasersku operaciju fistule te cijeli preoperativni i post-operativni proces. Usluga je na svjetskom nivou, toliko da sam u jednom trenutku pomislila da sanjam, jer usporedbom s mjesec dana liječenja u jednoj drugoj zdravstvenoj ustanovi, osjećaj je kao da živim u dva paralelna svijeta. Svakako svima preporučujem Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i prekrasnu dr. Anu Dimovu.

Kod pacijentice je rađena laserska operacija fistule, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Belec Kristijan

Hrvatska

Minimalno invanzivno kirurško liječenje hemoroida laserom

Želim se ovim putem zahvaliti dragoj dr. med. Ani Dimovi, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije na svemu što je učinila za mene. Od prvog susreta, doktorica mi je sve detaljno objasnila te je sve bilo točno onako kako je rekla. Simpatična, stručna i brižna liječnica. Zahvat je prošao odlično, a kroz dan-dva bio sam kao nov. Oporavak bez boli, rana i krvarenja. Moj život se napokon vratio u normalu. Hemeroidi mogu poprilično narušiti svakodnevni stil života, stoga ta tema ne bi trebala uopće biti neugodna. Svima sa sličnim problemima savjetovao bih pregled kod dr. Dimove u Sv. Katarini jer kod nje nema nikakve nelagode, već naprotiv, bit ćete sretni zato što će liječnica pronaći najbolje rješenje za vas. Preporodio sam se i jako sam zadovoljan sa svime. Usluga na svjetskom nivou. Hvala od srca!

quote
Jesse Day

Operacija pilonidalnog sinusa – laser

Dolazak u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina vratio mi je vjeru u pružanje zdravstvene skrbi za strance u Hrvatskoj. Usluga je premašila sva moja očekivanja, usluga je na zavidnom svjetskom nivou, svi su izuzetno ljubazni, profesionalni, nema prepreka u komunikaciji na engleskom jeziku. Na primjer, zaista ne podnosim igle i izazivaju mi neugodan osjećaj, ali moram pohvaliti medicinske sestre koje su bile toliko pažljive i pune razumijevanja te mi olakšale tu situaciju. Dr. Dimova je jako susretljiva, ljubazna, stručna te mi je dala sve informacije odmah na samom pregledu, ali i prilikom oporavka nakon zahvata. Moja je velika želja bila minimalno invazivna laserska operacija, a ne klasična koju su mi nudili u drugim poliklinikama. Ovim putem bih zaista preporučio Sv. Katarinu, cjelokupno osoblje i osobito dr. Dimovu.

Kod pacijenta je rađena laserska operacija pilonidalnog sinusa, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Davorka Njirić

Minimalno invazivno liječenje proširenih vena - endovenska laserska ablacija

Dugo godina imala sam problema s proširenim venama i jako sam se bojala bilo kakvog zahvata. Pokušala sam istražiti nove metode liječenja vena u Hrvatskoj, a za Sv. Katarinu dobila sam nekoliko preporuka. Čak iz Dubrovnika, odlučila sam doći na pregled u Sv. Katarinu u Zagrebu i drago mi je da jesam. Čim sam ušla u bolnicu, svidio mi se pristup med. osoblja, a kada sam ušla u ordinaciju kod dr. med. Irene Šnajdar, subspecijalista vaskularne kirurgije, znala sam da sam na pravom mjestu. Doktorica mi je ulila veliko povjerenje i osjetila sam pozitivnu energiju. Individualan pristup liječnice smanjio je moj strah i ja sam se odlučila na predloženi zahvat. Nakon operacije osjećam se odlično, a svakodnevnim aktivnostima vratila sam se već 10 dana nakon od operacije. Jako sam zadovoljna. Svim pacijentima koji imaju problema s venama od srca preporučam Sv. Katarinu!

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba