Izbornik
 

Nagrade i dostignuća

Potvrda kvalitete

Specijalna bolnica Sv. Katarina od listopada 2017. ponosni je nositelj prestižne Global Healthcare Accreditation, što znači da ispunjavamo visoke kliničke standarde izvrsnosti i kvalitete u pružanju zdravstvenih usluga, po najvišim međunarodnim standardima. Akreditacija je prva takva dodijeljena u Europi. Nadalje, Sv. Katarina je  članica je "The Leading Hospitals of the World" čime se uključila u popis rijetkih europskih zdravstvenih institucija kojoj je dodijeljena ova prestižna certifikacija. Certifikat se dodijeljuje bolnicama za njihovu izvrsnost u raznim područjima rada prvenstveno kvaliteti pružanja usluga, stručnost kadra i dr. 

U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, proglasio je «Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj».

Specijalna bolnica Sv. Katarina je  2017. god. (drugu godinu za redom)  članica međunarodnog certifikacijskog programa ICERITAS "Customers' Friend”- “ Jer mi cijenimo svoje klijente" što potvrđuje iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima i zaposlenicima. Samo kompanije koje provjereno pružaju na tržištu uzoran odnos prema svojim klijentima i kupcima mogu pristupiti certifikacijskom programu ICERTIAS Customers' Friend.

Specijalna bolnica Sv. Katarina u kategoriji medicina ostvarila je status “Superbrands 2016”, a iza Superbrands projekta, čija je matična kuća u Velikoj Britaniji, stoji 20 godina uspješnog djelovanja u 88 zemalja svijeta.

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina  u travnju 2017. godine na svečanoj dodjeli u Londonu uručene su prestižne nagrade '’Best Regional Hospital Award'' kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga te nagrada “Manager of the year”  za upravljanje našoj članici uprave gđi. Jadranki Primorac. Nagradu je dodjelio European Business Assembly, Oxford, UK.

Specijalna bolnica Sv. Katarini je u travnju 2017. tijekom održavanja "IMTJ Medical Travel Summit-a" u Opatiji, International Medical Travel Journal (IMTJ) , vodeći online časopis za medicinski turizam dodjelio je nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu. Bolnica Sv. Katarina je proglašena “Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine”, a sve sukladno ocjenama međunarodnih nezavisnih eksperata za medicinska putovanja i medicinski turizam.

U svibnju 2017. godine, Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana je među 10 najboljih europskih tvrtki u kategoriji 'The Award for Customer Focus’ u European Bussines Award natjecanju, zahvaljujući svojim poslovnim uspjesima, a na osnovu izvrsnosti, inovacija i etičnosti u poslovanju. Specijalna bolnica Sv. Katarina ovime je izabrana između 34,000 poslovnih subjekata koliko ih je bilo uključeno u ovo prestižno natjecanje. Također, Specijalna bolnica Sv. Katarina je osvojila i status nacionalnog šampiona "National Champion for Republic of Croatia in The European Business Awards”

U ožujku 2018. godine Specijalnoj bolnici Sv.Katarina dodijeljena je nagrada i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.U obrazloženju nagrade se ističe da se ova nagrada dodjeljuje Specijalnoj bolnici Sv. Katarina jer je svojim aktivnostima i projektima u području društvenog angažmana, posebno doprinijela promociji poduzetništva, promociji njegovog značaja za ekonomski i društveni razvoj.

Krajem 2018 g. Specijalnoj bolnici Sv. Katarina dodjeljenja nagrada za najbolju praksu društveno odgovornog poslovanja u području “Briga za zajednicu”.

U studenom 2019. na svečanosti dodjele „Zlatne kune“ Sv. Katarini uručena je posebna nagrada "Priznanje za izvrsnost, inovacije i poduzetništvo u zdravstvu".

U travnju 2019. u prigodi obilježavanja Dana Krapinsko-zagorske županije, na svečanoj sjednici Županijske skupštine u Donjoj Stubici, Specijalnoj bolnici Sv. Katarina uručena je Plaketa Krapinsko - zagorske županije za doprinos ugledu i promociji županije u zemlji i svijetu. Krajem iste godine na svečanosti dodjele „Zlatne kune“ Sv. Katarini uručena je posebna nagrada "Priznanje za izvrsnost, inovacije i poduzetništvo u zdravstvu".

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled