Izbornik
 

Vizija i naše vrijednosti

Sv. Katarina, Misija, Vizija, Vrijednosti

Vrijednosti koje vode Specijalnu bolnicu  Sv. Katarina su kvaliteta, visoki standard i organizacijska načela koja usmjeravaju i potiču zaposlenike u njihovom radu i putu ka uspjehu što potvrđuje jedinstveni identitet bolnice kao vrhunskog znanstveno-istraživačkog centra.

Vizija Sv. Katarine – pozicionirati se na svjetski vrhu u području medicinskog istraživanja i liječenju pacijenata i sukladno navedenom postati motiv  budućim generacijama liječnika i znanstvenika.

Misija Sv. Katarine – pružiti najinovativnije medicinske tretmane uz pružanje najbolje skrbi pacijentima tijekom svih procesa liječenja. Cilj nam je pozicionirati se kao vrhunsko odredište za medicinske tretmane u etabliranim specijalističkim područjima.

Vrijednosti Sv. Katarine – težimo vrhunskim ishodima poslovanja koji su orjentirani prema našim pacijentima i njihovim obiteljima kao i cijelokupnoj bolničkoj zajednici, a time osiguravamo vrhunsko iskustvo našim korisnicima.

  • Pružamo sjajno radno okruženje našem  medicinskom i administrativnom osoblju, odnoseći se s dostojanstvom i poštovanjem prema svakom djelatniku
  • Primjenjujemo najviše standarde izvrsnosti usluge, medicinskih procedura, primjene tehnologija kao i cjelokupnog okruženja
  • Težimo zadovoljstvu pacijenata tijekom cijelog procesa suradnje.

Pacijenti– Naša bolnica prvenstveno zasnovana zbog vrhunske skrbi o pacijentu i otklanjanju njihovih zdravstvenih tegoba. Pacijente ne tretiramo kao korisnike već kao članove obitelji.

Odnos prema Korisnicima/Pacijentima -   Nudimo vrhunske medicinske tretmane koji trajno unaprijeđuju kvalitetu života naših pacijenata, a da pritom ne kompromitiramo svoje etičke principe i integritet zbog profita.

Težimo vrhunskim postignućima -  Postavili smo visoke ciljeve te predano radimo kako bi ih ostvarili. Svjesni smo iznimnog vremena i brojnih postignuća u znanosti, istraživanjima i medicinskih inovacija te svojim radom upravo želimo biti dio istih  procesa.

Djelatnici – zapošljavamo najbolje zdravstvene profesionalce/djelatnike koji postaju dio naše zajednice, brinemo se o njima kako bi se mogli što bolje posvetiti našim pacijentima kao važan dio kontinuuma.

Timski rad  - Timski rad je ključan čimbenik kolektivnog uspjeha. Pojedince se potiče na aktivno sudjelovanje, razumijevanje  i komunikaciju s kolegama na različitim  razinama kliničkog rada, kako bi pružili vrhunsku uslugu korisnicima naše bolnice. Međusobno se podržavamo i djelimo zadovoljstvo naših uspjeha.

Suradnja – Bolnica se ponosi svojom bliskom suradnjom s vrhunskim američkim i njemačkim bolnicama, a naši uspjesi sežu i izvan granica R Hrvatske. Promoviramo međunarodnu suradnju s istraživačkim institutima i medicinskim zakladama. Službena smo bolnica Hrvatskog nogometnog saveza, Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog teniskog saveza, te smo povezani i s mnogim vrhunskim NBA igračima.

Inovacija – Inovacija je naša temeljna postavka kojom vodimo bolnicu kroz kontinuirano praćenje inovativne metodologije i tehnologije.

Liderstvo –svjesni smo svoje jedinstvene pozicije koju imamo u Hrvatskoj i Europi, kao vodeća bolnica i znanstveno –nastavna baza,  te u skladu s tim  obvezujemo se nastaviti ovu tradiciju i postati inspiracija budućim generacijama.

Priznanja – Naša postignuća su privukla pozornost cijelog svijeta. Prepoznati smo i nagrađeni za visoko postavljene standarde i izvrsnost u radu brojnim priznanjima, stipendijama i nagradama od strane privatnih organizacija kao i državnih tijela.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba