Izbornik
 

Svjedočanstva

quote
Vali Ferković-Krapić

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze kuka minimalno invazivnim prednjim pristupom

Zbog mog kardiološkog stanja u drugoj privatnoj bolnici su mi odbili operaciju kuka. No, zahvaljujući preporuci prijatelja svog sina, stupila sam u kontakt s doc. prim. dr. sc. Rodom. U kratkom roku i bez previše komplikacija smo se dogovorili oko operacije, koju je prihvatio izvesti unatoč mom kardiološkom problemu. Njegov jednostavan, a nadasve humani pristup je u meni razvio osjećaje sigurnosti i potpunog povjerenja. Iskustvo u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina bilo je izuzetno pozitivno. Osoblje je bilo ljubazno, susretljivo i uvijek spremno pomoći, što mi je pružilo osjećaj sigurnosti. Udobna atmosfera, ukusna hrana i visoka razina profesionalnosti sestara, fizioterapeuta i liječnika dodatno su obogatili moje iskustvo. U trenutku kada se budem odlučila za ugradnju umjetnog koljena, bez oklijevanja ću se ponovno obratiti Specijalnoj bolnici Sv. Katarina.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze kuka minimalno invazivnim prednjim pristupom, a zahvat je izveo doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s doc. prim. dr. sc. Eduardom Rodom, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava

quote
Marija Bajt

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze kuka i liječenje u kardiološkoj ambulanti

„Tijekom prošlih godina imala sam smanjenu pokretljivost noge i bolove u kuku. Jedino rješenje je bila operacija kuka. Došla sam u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina na pregled kod dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalist ortopedije. Za nepunih mjesec dana sam operirana. Dr. Vrdoljak je jedan od rijetkih liječnika koji operaciju kuka izvodi prednjim pristupom. Takvim načinom ne dolazi do oštećenja bedrenog mišića i oporavak je vrlo brz. Ožiljak mi je jedva vidljiv. Uz novi kuk dobila sam i dvije štake koje sam vrlo brzo odbacila. Nakon tri mjeseca od operacije, vratila sam se uobičajenom ali i kvalitetnijem životu. Nemam nikakvih bolova.

Veliko hvala i dr. Jeliću, dr. med. specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije, čiji sam trenutno pacijent jer su mi otkrili aritmiju srca koja mi do tada nije bila dijagnosticirana. Redovito dolazim na kardiološke kontrole gdje dr. Jelić s punom pažnjom i predanošću objašnjava svaki korak i detalj mog zdravstvenog stanja.

Moram zahvaliti prof. Primorcu i medicinskim sestrama koje rade strpljivo i požrtvovno jer dok ste u Sv. Katarini imate osjećaj da ste im vi jedina briga u životu. Drago mi je da moja domovina Hrvatska ima takvu bolnicu. Zahvalna svima! “

Pacijentica Daria Jelića, dr. med., specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije. Kod pacijentice je rađena ugradnja potpune endoproteze kuka, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s Dariom Jelićem, dr. med., specijalist interne medicine, uži specijalist kardiologije.

quote
Josipa Đurinovac

Hrvatska

Totalno odstranjenje maternice i jajovoda obostrano uz ostavljanje jajnika (totalna abdominalna histerektomija s obostranom salpingektomijom)

„Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam se odlučila na preporuku svog nećaka i šogora. Njihovo zadovoljstvo me potaknulo da istražim mogućnosti liječenja koje nude. Moram istaknuti svoje zadovoljstvo sa svime što sam doživjela tijekom svog boravka. Posebno bih pohvalila dr. Kisića za njegov ugodan pristup i jasno objašnjavanje svih procedura. Također, želim istaknuti dr. Čuturu, koji je umjesto opće anestezije predložio spinalnu anesteziju, što se pokazalo kao savršen izbor za mene. Svaki aspekt usluge, od osoblja do hrane, bio je iznimno zadovoljavajući. Sveukupno iskustvo nadmašilo je moja očekivanja i bez sumnje bih je preporučila svima. “

Na fotografiji s Markom Kisićem, dr. med. specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine.

quote
Tatjana Duggelin

Hrvatska

„Jako me se dojmila cjelokupna usluga u Sv. Katarini. Od prvog kontakta s djelatnicima pozivnog centra, vađenja krvi, divnih liječnika uključujući prof. Primorca i dr. Lampalo, ali i svi ostali liječnici i kompletno medicinsko osoblje. U kratkom vremenu sve potrebne preglede i dijagnostiku odradila sam na jednom mjestu. Toliko pažnje i ljubaznosti da sam ostala fascinirana. Ova bolnica je veliko osvježenje u mojem životu. Iako sam došla čak iz Dubrovnika na pregled u ovu divnu bolnicu u Zagrebu, itekako se isplatilo. Sve daljnje pretrage po potrebi nastavit ću u Sv. Katarini bez obzira na udaljenost. Zaista ne mogu opisati riječima koliko sam zahvalna i sretna da sam saznala za Sv. Katarinu i što sam došla upravo ovdje. U ovoj bolnici je toliko empatije na jednom mjestu, pažnje i posvećenosti te vrhunskih liječnika zbog čega je od srca preporučujem svima.“

Gđa. Tatjana Duggelin na fotografiji s prof. dr. Draganom Primorcem i doc. dr. sc. prim. Marinom Lampalo, dr. med., specijalist internist, subspecijalist pulmologije

quote
Antonio Vuković

Hrvatska

Rekonstrukcija prednje ukrižene sveze

„Na počeku moram pohvaliti doc. prim. dr. sc. Eduarda Roda, dr. med., njegov pristup me oduševio i samo potvrdio moj odabir. Došao sam na preporuku fizioterapeuta i definitivno nisam požalio. Također sve pohvale za cjelokupnu personaliziranu uslugu i hranu. Sve je bilo bez greške, od fizioterapeuta do medicinskih sestara.“

Kod pacijenta je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze, a zahvat je izveo doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s medicinskim sestrama Irenom Skozrit i Gabrielom Čagalj.

quote
Ivan Mahalec

Operativni zahvat kralježnice: dekompresija spinalnog kanala, interkorporalna fuzija (TLIF L4-L5) i stražnja stabilizacija slabinske kralježnice

„Kada sam birao kirurga za operaciju kralježnice, primarna su mi bila tri kriterija: prvi – da je iskusan i vrstan spinalni kirurg, drugi – da je mlad kirurg koji gradi svoj ugled i treći – da je prije svega ČOVJEK. U najuži izbor su došla dvojica. Jedan od njih bio je dr. Stipe Ćorluka, kome sam došao na pregled u Sv. Katarinu. Tom prilikom mi je ponudio termin operacije u Sv. Katarini samo tri tjedna nakon pregleda. Nasuprot tome, u državnoj, kod drugog kirurga, termin je bio šest mjeseci nakon pregleda. Budući da su moje tegobe izazvane spinalnom stenozom veoma brzo napredovale, prihvatio sam ponudu Specijalne bolnice Sv. Katarina, opće poznatoj po izvrsnosti u medicinskih usluga. 

Ono što oduševljava u Sv. Katarini jest organizacija, učinkovitost i briga za pacijente. U roku od samo četiri sata obavio sam sve predoperativne preglede koji uključuju uzimanje uzoraka za laboratorijske pretrage (krv, urin, brisovi) i sve specijalističke preglede (kardiološki, uzv. srca i abdomena, anesteziološki). Nadalje, svi moji nalazi i svi financijski pokazatelji dostupni su mi uvijek putem mog korisničkog računa na internetskoj stranici bolnice. 

Dr. Stipe Ćorluka nije samo ispunio sva moja očekivanja, on ih je premašio toliko koliko se nisam usuđivao ni pomisliti, naročito imajući na umu moju dob od 79+. Pažnja koju posvećuje pacijentu, pozornost kojom ga sluša, odgovori na sve možebitne nedoumice, sve to otklonilo je i one najmanje sumnje koje su me mučile kod dolaska u bolnicu. Osjećao sam da sam u sigurnim rukama i na mjestu u koje mogu imati puno povjerenje. Moram pohvaliti i sve medicinske sestre koje su velikom pažnjom brinule o meni.

Već nakon nepuna dva tjedna nakon operacije, osjećao sam se sjajno. Hodao sam dva puta dnevno, svaki puta preko kilometra, podupirući se zbog sigurnosti s dva skijaška štapa. Mogao sam i znatno više, ali sam se suzdržavao da ne pretjeram.

Današnji pregled, 47 dana nakon operacije, pokazao je da je sve u redu. Bolova već dugo nemam. Do pred tjedan dana sam prije spavanja uzimao samo jednu tabletu i to u najmanjoj raspoloživoj dozi od 50 mg, ali ne zbog bolova nego zbog laganog bockanja/utrnuća potkoljenica i stopala koje bi se javljalo oko četiri sata ujutro. Danju bih to jedva i opazio, ali u to doba ne bih mogao ponovno zaspati. 

Hodam barem pet puta tjedno, nikad manje od pet kilometara po ravnome, ali i po umjereno brdovitoj šumi. Pri tim šetnjama i dalje koristim dva skijaška štapa i to samo zato da se slučajno ne spotaknem i padnem. 

Ukratko, osjećam se tako dobro da je to daleko nadmašilo sva moja očekivanja.
Dr. Stipe Ćorluka je izvanredan čovjek i izvanredan kirurg koji zavređuje najbolju preporuku.“

Kod pacijenta je rađen operativni zahvat kralježnice: dekompresija spinalnog kanala, interkorporalna fuzija (TLIF L4-L5) i stražnja stabilizacija slabinske kralježnice, a zahvat je izveo Stipe Ćorluka, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije. 

quote
Chander Mohan

Centar za oftalmologiju – glaukom

Dr. sc. Tamara Knežević, specijalist oftalmologije vrlo je metodična i organizirana u svom radu te njeguje individualan pristup pacijentu. U Sv. Katarinu došao sam na redoviti godišnji sistematski pregled, u sklopu kojeg mi je dr. Knežević ustanovila neke novonastale abnormalnosti, koje su u trenutku otkrivanja, sva sreća, još uvijek bile u početnoj fazi. Stoga želim od srca zahvaliti cijelom timu Specijalne bolnice Sv. Katarina, a posebno dr. sc. Tamari Knežević na profesionalizmu, stručnosti i brižnom odnosu prema pacijentu. Moje iskrene preporuke svima za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Na fotografiji s našom dr. sc. Tamarom Knežević, specijalist oftalmolog i medicinskom sestrom Ivanom Opačić.

quote
Marija Cvitanović

Hrvatska

Liječenje pretilosti – gubitak 40 kilograma u 10 mjeseci

„Moji problemi s viškom kilograma započeli su nakon što mi je utvrđeno stanje povezano sa štitnjačom. Kada sam shvatila da neće ići na bolje i da si sama ne mogu pomoći u vraćanju na staru težinu na zdrav i adekvatan način, odlučila sam se obratiti nutricionistici Martini Linarić u Specijalnoj bolnici Sv. Katarini. Dr. sc. Linarić mi je složila personalizirani jelovnik i dala mi brojne savjete što sve učiniti kako bi živjela zdravim životnim stilom uz uravnoteženu prehranu. Njezini savjeti su „zlata vrijedni“, puno su mi pomogli na putu zdravog mršavljenja. Sada, 10 mjeseci nakon prvog dolaska u ambulantu dr. sc. Linarić, s ponosom mogu reći da sam izgubila velikih 40 kilograma na zdrav način. Osjećam se odlično u vlastitoj koži, kao druga osoba, i zaista sam presretna. Jako sam zahvalna nutricionistici Martini, bez nje ne bih uspjela u tome. Za kraj, želim poručiti svima onima koji se također bore s viškom kilograma da se bez oklijevanja jave u ambulantu dr. sc. Martine Linarić u Sv. Katarini, uz savjet da budu ustrajni u procesu mršavljenja te da pažljivo slušaju i pridržavaju se svih njezinih savjeta. Dok god se pridržavate uputa, uspjeh je zagarantiran. Uz malo volje i upornosti, vjerujte mi, sve se može postići.“

Na fotografiji s našom nutricionisticom dr. sc. Martinom Linarić, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije.

quote
Blaženka Hack

Hrvatska

Dekompresija karpalnog kanala obje šake

„Ovo mi je već drugi zahvat ovdje u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina što je dovoljan pokazatelj sam po sebi koliko sam zadovoljna s uslugom. Ovdje se osjećam jako ugodno te je atmosfera jako topla. Upravo iz tog razloga uvijek biram Sv. Katarinu. S obzirom na to da sam i sama medicinske struke moram pohvaliti kompletno medicinsko osoblje i dr. Starčevića za koje imam samo riječi hvale. Zaista iskrene pohvale na cjelokupnu uslugu.“

Kod pacijentice je rađena dekompresija karpalnog kanala obje šake, a zahvat je izveo dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije.

quote
Tea Višek

Hrvatska

„Saznala sam za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina kada sam dobila preporuku za mr. sc. Danijelu Klarić, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije u vezi rješavanja tegoba moje majke, ali i općenito za Sv. Katarinu kao odlično mjestu za fizikalnu terapiju, kao i za dermatologiju, što se ispostavilo točno. Mislim da je općenito usluga u Sv. Katarini odlična, osoblje je zaista stručno, vrlo profesionalno, ljubazno i organizirano. Dr. Komadina je prvi dermatolog koji mi je uspio efikasno pomoći sa psorijazom. Simpatična, pristupačna i vrlo profesionalna. Zaista bih je preporučila svakome jer je doktor s puno iskustva i ljubavi prema onome što radi. Vrlo sam zadovoljna s rezultatima liječenja koje mi je prepisala dr. Komadina i nastavit ću pratiti njene savjete za njegu psorijatične kože i noktiju.“

Na fotografiji s našom Snježanom Komadinom, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije.

quote
Ivanka Marijanović

Hrvatska

Totalna endoproteza kuka

„Nakon što sam dobila preporuku za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, odlučila sam malo sama istražiti s obzirom na to da danas postoji zaista veliki izbor te nisam požalila što sam slušala svoj unutarnji glas. Moram pohvaliti apsolutno sve, od portira do svakog medicinskog djelatnika. Veliko hvala prof. Vidoviću koji je napravio odličan posao. Bio bi grijeh nešto loše reći o bilo kome ili bilo čemu. Još jednom hvala svima što su moj boravak u bolnici učinili ovako ugodnim. Sada ovdje nastavljam i fizikalnu terapiju jer druga ustanova mi jednostavno nije opcija. “

Kod pacijentice je rađena totalna endoproteza kuka, a zahvat je izveo Izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović, prim., dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije.

Na fotografiji s fizioterapeutom Filipom Pancirovom, bacc. physioth., tijekom postoperativne rehabilitacije.

quote
Joško Kodžoman

Hrvatska

Artroskopija koljena i djelomična meniscektomija

„Odlučio sam se za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina zbog prim. dr. med. Ivana Benčića i nisam požalio. Kompletna usluga je vrhunska, krenuvši od doktora pa sve do medicinskih sestara. Naglasio bi izvrsnu komunikaciju prije i nakon zahvata. Kada bi tražio neku zamjerku, ne bi ju našao. Sve pohvale cijelom timu, a posebno hvala doktoru.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena i djelomična meniscektomija, a zahvat je izveo prim. dr. med. Ivan Benčić, spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s fizioterapeutom Domagojem Brkancem, bacc. physioth.

quote
Jadranka Blatt

Hrvatska

Izrada kombiniranih fiksno - mobilnih radova u gornjoj i donjoj čeljusti

„Sv. Katarina Dental Centar sam isprva odabrala zbog dr. Smojvera, no kada sam kasnije došla u ruke i drugih stručnjaka, vidjela sam u čije god ruke da sam došla, definitivno ne bih pogriješila. Naš prvi susret je bio s ciljem da mi se poprave zubi i vrati osmjeh na lice. Puno strpljenja, puno razumijevanja i pažnje od strane dr. Smojvera i cijele ekipe doprinijelo je da je strah gotovo iščeznuo te je vađenje nekoliko zubi bilo bezbolno. Nakon toga su slijedili protetski radovi kod prekrasne dr. Plišić, vrlo pažljive, precizne i pedantne te vrlo stručne i temeljite stomatologinje. Kada se na jednom mjestu nađu napredne i suvremene tehnologije te izuzetni ljudi i stručnjaci, uspjeh je zagarantiran. Čovjek je ključ uspjeha, a u Sv. Katarina Dental Centru je to cijela ekipa koju toplo preporučujem svakom tko ima stomatoloških problema.“

Kod pacijentice je rađeno vađenje zubi koji se nisu mogli sačuvati, izrada provizorija, izrada trajnog kombiniranog rada u gornjoj i donjoj čeljusti, povezivanje preostalih zubi u metal keramičke mostove na koje su se posebnim skrivenim vezama učvrstile proteze kojima su nadoknađeni stražnji zubi u obje čeljusti, a zahvate su izveli dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije., dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent. i Majda Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike.

quote
Martina Hrženjak

Hrvatska

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta

„Po preporuci prijateljice još od same ozljede koljena prošle godine u 7. mjesecu sam se prepustila u ruke djelatnicima sv. Katarine, pa do danas kada je i sama operacija odrađena. Sestre i doktori su bili iznimno ljubazni, pristupačni te profesionalni, pružajući mi osjećaj sigurnosti i podrške tijekom cijelog procesa. Sve moje nedoumice bile su konstruktivno riješene, a dobila sam i korisne smjernice kako za operaciju, tako i za oporavak koji ću ujedno nastaviti u Sv. Katarini. Organizacija i dogovori tekli su bez ikakvih problema, a soba u kojoj sam boravila bila je prostrana, ugodna i besprijekorno čista. Medicinska pomagala su mi pružena na vrijeme, dodatno olakšavajući proces. Hvala svim djelatnicima Sv. Katarine i još jedno veliko hvala doc. Jeleču na svom pristupu, profesionalnosti i brzini, kako oko mene, tako i oko drugih pacijenata. Vidimo se sigurno opet, već od ponedjeljka na fizikalnim terapijama, a u budućnosti i na ostalim pregledima i pretragama.“

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta, a zahvat je izveo doc .dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Ninoslava Svečnjak

Hrvatska

Frankcionirana kiretaža i radiofrekvencija intimne regije

„S obzirom na duge liste čekanja u javnim zdravstvenim ustanovama, odlučila sam se za privatnu ustanovu. Na osnovu preporuka i saznanja koja sam imala, moj izbor je bio baš Specijalna bolnica Sv. Katarina. Termin za pregled, a zatim i sam zahvat sam dobila nevjerojatno brzo. Dr. Kisić je izuzetno brižan, drag i stručan te mi je na samom pregledu, saslušavši moje probleme i tegobe, odmah preporučio i ostale tretmane, osim onih zbog kojih sam prvenstveno došla, poput radiofrekvencije zbog nekontroliranog otjecanja mokraće, a koji su mi jako pomogli. Time, osim što mi je pomogao ublažiti tegobe, također je pokazao i da cijeni vrijeme svojih pacijentica. Jako sam zadovoljna pristupom i odnosom cjelokupnog medicinskog osoblja nakon odrađenog zahvata, svi su me baš mazili i pazili. Svakako ću nastaviti s pregledima i eventualnim potrebnim liječenjem u Sv. Katarini i kod dr. Kisića te bih isto preporučila svim ženama sa sličnim tegobama.“

Kod pacijentice je rađena frankcionirana kiretaža i 4 tretmana radiofrekvencije intimne regije, a zahvate je izveo Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine.

quote
Matea Kovačević

Hrvatska

Rekonstrukcija prednje ukrižene sveze uz šav meniska

„Za početak, jako sam sretna što sam se operirala upravo ovdje, u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pritom posebno želim zahvaliti svom doktoru i operateru, izv. prof. dr. sc. Damiru Hudetzu, specijalistu ortopedije, koji mi je uspješno operirao koljeno, kao i cijelom medicinskom osoblju na odjelu koje je jako lijepo brinulo o meni. Odmah je vidljiv taj individualan pristup prema svakom pacijentu, što je za posebnu pohvalu. Cijela bolnica je divna, tj. uopće nisam imala osjećaj kao da se nalazim u bolnici - toliko mi je bilo lijepo operirati se i oporavljati u Sv. Katarini. Zaista je sve, od početka do kraja, prošlo super i u najboljem redu. Stoga iskrene preporuke svima za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.“

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta uz šivanje medijalnog i lateralnog meniska, a zahvat je izveo izv. prof. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić i medicinskom sestrom Mijom Kos.

quote
Tomislav Goluban

Hrvatska

Artroskopija koljena i medijalna meniscektomija

„Ovo je bila moja prva operacija ikada pa sam na početku bio uplašen. No, djelatnici Specijalne bolnice Sv. Katarina svojim su pristupom, toplinom i ljubaznošću brzo otklonili sve moje strahove. Posebne pohvale pritom želim uputiti izv. prof. dr. sc. Damiru Hudetzu, specijalistu ortopedije koji me je operirao. Do njega i Sv. Katarine došao sam na preporuku jednog poznatog hrvatskog sportaša i nisam požalio. Doktor je vrlo stručan te mi je razumljivo objasnio cijelu proceduru pa sam brzo stekao povjerenje u njega. Jednostavno sam znao da će sve proći onako kako treba. Za vrijeme boravka u bolnici osjećao sam se kao da sam kod kuće, toliko mi je ugodno bilo po pitanju svega. Zaista sam oduševljen kompletnom uslugom i osobljem bolnice. Od mene čista petica i tople preporuke svima za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena i medijalna meniscektomija , a zahvat je izveo izv. prof. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s fizioterapeutom Renatom Derkovićem te medicinskim sestrama Jasnom Sporiš i Natašom Rinkovec.

quote
Pero Jukić

Artroskopija koljena

„Cjelokupna usluga je bila super profesionalna, od dogovora oko zahvata pa do prijema u bolnicu, pripreme za zahvat, samog operativnog zahvata i nakon. Iznenadio sam se da smo odmah počeli s rehabilitacijom, što u ostalim bolnicama nije slučaj i kreće se dosta kasno i sporo nakon zahvata, što nažalost znam iz osobnog iskustva. Doc. Jeleč je bio super, osim što je izuzetno profesionalan, ima i opušten pristup, što utječe na to da se pacijenti opuste da se pacijenti opuste. Nakon samog zahvata osjećam se super i zadovoljan sam odrađenim postupkom i uputama te pomoći kod daljnjeg oporavka. Za svaku preporuku.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena, a zahvat je izveo doc .dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Igor Džajić

Hrvatska

Operacija prijeloma kosti šake s pločicom

"U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam došao na preporuku kolege s posla i nisam požalio. S obzirom na to da nikada nisam bio hospitaliziran, ovo mi je bilo prvo bolničko iskustvo te mi je iz tog razloga bio važan odabir bolnice. Zahvaljujući ugodnom ambijentu i profesionalnom osoblju, moj boravak u Sv. Katarini će ostati u lijepom sjećanju."

Kod pacijenta je rađena operacija prijeloma kosti šake s pločicom, a zahvat je izveo dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije.

quote
Mirjana Jovanović

Hrvatska

Rekonstrukcija osmijeha metal keramičkim zubnim mostom

„Želim podijeliti svoje izuzetno zadovoljstvo dentalnim uslugama koje sam napravila u Sv. Katarina Dental Centru. Od samog početka, imala sam kompletnu podršku medicinskog osoblja i liječnika. Proces je bio pažljivo objašnjen, a osjećala sam se sigurno i opušteno tijekom cijelog postupka. Posebno bih istaknula stručnost i predanost stomatologa koji su radili na mom slučaju. Njihovo znanje i iskustvo jasno se odrazilo u kvaliteti rada. Postavljanje novih zubi prošlo je glatko, bezbolno i brzo. Nakon završetka postupka, bila sam oduševljena rezultatima. Novi zubi izgledaju prirodno i savršeno se uklapaju u moj osmijeh. Osim toga, tijekom cijelog procesa, osjećala sam se informirano, što mi je dodatno olakšalo cijelu situaciju. Zahvaljujem se dentalnom timu Sv. Katarine od srca, a posebno bih se zahvalila dr. Majdi Plišić koja mi je sve svaki put sve detaljno objasnila i vodila brigu da sve bude kako treba.“

Kod pacijentice je rađeno skidanje dotrajalog zubnog mosta, liječenje zubi, kiretaža zbog postojećih dubokih parodontnih džepova te postavljanje trajnog metal keramičkog zubnog mosta, a zahvate su izveli Majda Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike;  dr. sc. Ivan Katalinić, dr., med. dent. i dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije.

Na fotografiji s Majdom Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike.

quote
Dara Mayer

Operativno liječenje stabilizacijom lumbalne kralježnice L2-L4 (TLIF)

„Nakon dvije neuspješne operacije kralježnice u dvije različite zdravstvene ustanove i nakon što me treći puta više nisu niti htjeli operirati zbog zahtjevnosti operacije, pomoć sam odlučila potražiti dalje. Trpjela sam užasne, nesnosne bolove zbog kojih nisam mogla ni hodati ni spavati, tj. nisam mogla uopće funkcionirati, a te su se tegobe još dodatno pogoršale nakon ove dvije neuspjele operacije. U toj potrazi došla sam do Specijalne bolnice Sv. Katarina i prim. doc. dr. sc. Vide Bilića, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije. Iako je bila riječ o vrlo zahtjevnoj i trećoj po redu operaciji, prim. doc. dr. sc. Vide Bilić imao je hrabrosti operirati me i riješiti me ranije spomenutih tegoba. Već nakon prvog iscrpnog razgovora i empatije koju je pokazao prema meni i mojim tegobama, što je meni kao pacijentici od iznimne važnosti, ulio mi je povjerenje. Beskrajno sam zahvalna prim. doc. dr. sc. Biliću što me pristao operirati kada drugi to nisu htjeli i što mi je uistinu pomogao – operacija je uspjela, a meni je konačno puno bolje. Održao je svoje obećanje da će me riješiti bolova. Sada normalno funkcioniram, mogu hodati, spavati i sama se opslužiti, nitko mi više ne mora pomagati. Ovim putem još želim zahvaliti i mladom specijalizantu ortopedije i traumatologije, dr. Eduardu Stjepanu Paveliću koji je brinuo o meni i pomagao mi tijekom cijelog mojeg boravka u Sv. Katarini, kao i cijelom medicinskom osoblju Bolnice te prof. dr. sc. Draganu Primorcu na brizi i pažnji koju nesebično pružaju svakom pacijentu. Iznimno sam zadovoljna rezultatom i kompletnom uslugom te Specijalnu bolnicu Sv. Katarina najiskrenije svima preporučujem!“

Kod pacijentice je rađena stabilizacija lumbalne kralježnice L2-L4 (TLIF), a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s prim. doc. dr. sc. Vide Bilićem, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije i Eduardom Stjepanom Pavelićem, dr. med., specijalizantom ortopedije i traumatologije.

quote
Dušanka Kemenović

Operativno liječenje - vertebroplastika L1 kralješka

„U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došla sam s punim povjerenjem, a sve informacije koje su me zanimale pronašla sam putem web stranice Sv. Katarine. Pritom sam tražila mjesto gdje sve što mi je potrebno mogu napraviti na jednom mjestu. Pregledavajući web stranicu i iskustva drugih pacijenata, više nije bilo dvojbe – Specijalna bolnica Sv. Katarina pravo je mjesto za mene. Moje tegobe bile su vezane za kralježnicu. Naime, imala sam jake bolove u kralježnici, a odmah na prvom pregledu kod prim. doc. dr. sc. Vide Bilića, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije dijagnosticiran mi je prijelom. U roku od 5 dana dogovorene su sve preoperativne pripreme, a potom sam i operirana, čime je moj problem bio riješen. Unatoč tome što je riječ o velikom operativnom zahvatu, na njega sam došla kao na najljepši izlet jer sam imala puno povjerenje u doktora i cijelo medicinsko osoblje te sam se osjećala sigurno. Operacija je prošla uspješno, a ja sam oduševljena apsolutno svima i svime: prim. doc. dr. sc. Vide Bilićem i operacijskim timom, medicinskim osobljem na odjelu, kao i smještajem i hranom koji su bili i iznad očekivanja. Sada se osjećam mirno, sretno i spokojno. Zaista jedno prelijepo iskustvo. Moje iskrene preporuke svima.“

Kod pacijentice je rađena vertebroplastika L1 kralješka, a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Irenom Skozrit.

quote
Manuel Matejčić

Hrvatska

Korekcija ožiljka „W“ ili „geometric broken line“ u lokalnoj anesteziji

„Zadovoljan sam svime. Doktori, medicinsko osoblje i usluga su za čistu peticu. Operacija je prošla uspješno, a dr. Uglešić je jako dobar doktor. Svi su bili jako pažljivi i ljubazni prema meni, za razliku od medicinskog osoblja u drugim bolnicama gdje sam bio do sada. Od medicinskog osoblja posebno želim pohvaliti Vanju i Martinu koje su o meni brinule za vrijeme zahvata, a na odjelu dnevne bolnice Silviju i Ivana koji su jako dobri i zbog kojih mi je bilo zabavno biti u bolnici. Također, hrana je bila odlična.“

Kod pacijenta je rađena korekcija ožiljka „W“, a zahvat je izveo prof. dr. sc. Vedran Uglešić, specijalist maksilofacijalne kirurgije, subspecijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata.

Na fotografiji s našom medicinskom sestrom Silvijom Smoljan i Ivanom Šemničkim, bacc. med. techn.

quote
Tomislav Vinšer

Hrvatska

Mikrodiscektomija lateralnim pristupom

„Prije svega veliko hvala cijelom timu Sv. Katarine. Trpio sam strašne bolove u kralježnici zbog kojih sam na trenutke gubio svijest te nisam uopće bio u stanju govoriti niti hodati. Nakon niza pretraga, u drugoj ustanovi su mi rekli da ne znaju što bi sa mnom. Kada sam došao u Sv. Katarinu na pregled kod dr. sc. Marjana Rožankovića, dr. med., uvidom u moju medicinsku dokumentaciju, odmah je shvatio o čemu se radi. Ulili ste mi toliku sigurnost i povjerenje, što dokazuje koliki ste stručnjaci. Prije svega, nisam se osjećao kao da sam samo jedan u nizu. Sada nakon operacije nemam nikakvih bolova. Ne mogu svima dovoljno zahvaliti. Postavili ste visoki standard i pravi ste primjer kako bi se trebalo raditi.“

Kod pacijenta je rađena mikrodiscektomija lateralnim pristupom. Zahvat je izveo dr. sc. Marjan Rožanković, dr. med., specijalist neurokirurgije.

Na fotografiji s prof. dr. sc. Draganom Primorcem i glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić.

quote
Goran Hofšteter

Hrvatska

Rekonstrukcija prednje ukrižene sveze uz šivanje korijena lateralnog meniska

„U Specijalnu bolnicu Sv. Katarinu sam došao na preporuku. S obzirom na to da sam sportaš i treniram tenis, važno mi je bilo povjerenje u doktore. Mogu samo reći da je sve fenomenalno, od usluge do doktora i medicinskih sestara. Svi su vedri i na usluzi. Nemam što za prigovoriti. Usluga je na nivou.“

Kod pacijenta je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze uz šivanje korijena lateralnog meniska, a zahvat je izveo doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić, medicinskom sestrom Valentinom Belačić Mikas,fizioterapeutima Renatom Derkovićem, bacc. physioth. i Domagojem Brkancem, bacc. physioth.

quote
Ruža Fonović

Vertebroplastika

„Želim se zahvaliti liječnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina koji su mi pomogli da riješim svoje tegobe i više ne osjećam bolove u kralježnici. Cjelokupno medicinsko osoblje me oduševilo svojom stručnošću, ali i ljudskim pristupom. Svaki dolazak, kao i boravak nakon operativnog zahvata su mi napravili ugodnim i lakšim. Svima bih preporučila liječenje u bolnici Sv. Katarina, ovdje će riješiti vaše tegobe brzo i stručno.“

Kod pacijentice je rađena vertebroplastika, a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s prim. doc. dr. sc. Vidom Bilićem, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije i mr. sc. Danijelom Klarić, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije.

quote
Božidar Matijević

Hrvatska

Produženje petne kosti zbog ekstremno spuštenog stopala

„Pacijent sam prof. dr. sc. Darka Antičevića, specijalista ortopedije, subspecijalista dječje ortopedije od svoje četvrte godine života, dakle već 23 godine. On me kroz više operativnih zahvata postavio na noge te je u potpunosti zaslužan što danas mogu samostalno stajati na nogama i hodati. Prvo mi je u dobi od četiri godine radio operaciju opuštanja tetiva obostrano, nakon čega sam s četiri i pol godine i provedene rehabilitacije napravio prve korake te konačno prohodao. Potom mi je u dobi od šest godina, neposredno prije nego što sam krenuo u školu, još jednom rađena operacija opuštanja tetiva. S dvanaest godina sam treći put operiran, a ovaj se puta radilo o elongaciji (produženju) petne kosti desne noge zbog ekstremno spuštenog stopala. Zadnja, četvrta po redu operacija, rađena je prije godinu dana na lijevom stopalu zbog jakih bolova i oticanja noge s lateralne strane te također izrazito spuštenog stopala. Prošlo je dosta vremena između moje predzadnje i zadnje operacije, no htio sam da mi i posljednju operaciju radi isključivo prof. dr. sc. Antičević. U njega imam potpuno povjerenje od malih nogu te ga iznimno cijenim kao stručnjaka i profesionalca. Za mene je on najbolji ortoped te nemam dovoljno riječi kojima mu želim zahvaliti na svemu što je učinio za mene. Ono što najviše kod njega cijenim od prvoga dana je to što je uvijek bio potpuno iskren i realan po pitanju moje zdravstvene situacije, a pokazalo se s vremenom da sve što je rekao da će i kako biti, tako je u konačnici zaista i bilo – od početka do kraja. Operacije su sada iza mene, sve je prošlo uspješno, a ja više nemam bolova ni oticanja nogu te mogu normalno stajati i hodati bez pomagala. Najiskrenije preporuke svima za prof. dr. sc. Darka Antičevića i Specijalnu bolnicu Sv. Katarina!“

Uz ostale pridružene operacije na desnom stopalu, kod pacijenta je učinjeno produženje petne kosti  zbog ekstremno spuštenog stopala kojemu je uzrok nepravilan rad mišića I tetiva potkoljenice. Zahvat je izveo prof. dr. sc. Darko Antičević, specijalist ortopedije, subspecijalist dječje ortopedije uz operacijski tim Specijalne bolnice Sv. Katarina.

quote
Ivan Kraljević

Hrvatska

Laserska operacija pilonidalnog sinusa u lokalnoj anesteziji

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina napravio sam operaciju pilonidalnog sinusa laserom. Osoblje, atmosfera, doktor dr. sc. Tihomir Grgić, spec. opće i digestivne kirurgije koji me je operirao - sve je na zavidnoj razini. Ljubaznost, profesionalnost, pažnja prema pacijentima od strane osoblja i dr. sc. Grgić učinili su mi operaciju toliko zabavnom da sam se za vrijeme njezina trajanja uglavnom smijao, imao sam osjećaj kao da sam s društvom na kavi. Od početka do kraja je sve proteklo savršeno te sam super zadovoljan sa svime. Ocjena 5. Hvala, Sv. Katarina.

Na fotografiji s našim medicinskim sestrama Anamarijom Divjak i Silvijom Smoljan.

Kod pacijenta je rađena laserska operacija pilonidalnog sinusa, a zahvat je izveo dr. sc. Tihomir Grgić, spec. opće i digestivne kirurgije.

quote
Rože Babić

Hrvatska

Operacija perianalne fistule

Jednom riječju prezadovoljan sam uslugom i medicinskim osobljem u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pritom bih htio posebno istaknuti dvije stvari. Prva je stručnost i profesionalnost dr. sc. Tihomira Grgića, spec. opće i digestivne kirurgije te njegovog cijelog tima, a druga je individualan pristup prilagođen svakom pacijentu i njegovoj situaciji te velika ljubaznost svih djelatnika. Iskrene preporuke svima!

Na fotografiji s našom medicinskom sestrom Anamarijom Divjak i Ivanom Šemničkim, bacc. med. techn.

Kod pacijenta je rađena operacija perianalne fistule, a zahvat je izveo dr. sc. Tihomir Grgić, spec. opće i digestivne kirurgije.

quote
Darija Šimon

Hrvatska

Laparotomijska supracervikalna histerektomija s obostranom salpingektomijom (Odstranjenje maternice i jajovoda obostrano uz ostavljanje vrata maternice i jajnika)

„Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam saznala preko društvenih mreža. Informirala sam se o navedenom jer sam htjela drugačiji pristup, s obzirom na nizak prag tolerancije na bol. Htjela sam ljudski pristup, da se osjećam dostojanstveno kao pacijent i da ne trpim više od one boli koju moram pretrpjeti. Također sam vidjela i odlične recenzije, što mi je ulilo povjerenje u Bolnicu i liječnika. Ovakav pristup prema pacijentu je nešto posebno, od cijelog medicinskog tima do velike brzine obrade nalaza i pretraga te iznimno brzog termina zahvata, nema liste čekanja i neizvjesnosti. Najviše me oduševila susretljivost dr. Kisića, način na koji mi je objasnio zašto mi je ovaj zahvat potreban te kako ću se osjećati nakon njega je izrazito stručan. Također, dr. Kisić mi je bio dostupan u svakom trenutku za sva moja pitanja i nedoumice. Sam zahvat je jako dobro prošao, nemam više uopće simptome koje sam imala prije izvedenog zahvata. Svakako bih pohvalila i medicinske sestre na odjelu, već dugo se nisam susrela s takvom stručnošću i prije svega ljudskim pristupom prema pacijentu. Svim ženama mogu preporučiti pregled, kao i obavljanje zahvata kod dr. Kisića u Sv. Katarini.“

Kod pacijentice je rađeno odstranjenje maternice i jajovoda obostrano uz ostavljanje vrata maternice i jajnika, a zahvat je izveo Marko Kisić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine.

quote
Doris Barišec

Hrvatska

Desna torakotomija, vađenje intervertebralnih diskova i fuzija kralježaka uz fiksaciju

Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina saznala sam prema preporuci mojeg liječnika, prof. Vladimira Kovača. Timski pristup mojem problemu omogućio mi je da svoju kralježnicu sagledam detaljno prije nego što se odlučim za operaciju. Stručnost prof. Kovača i pojašnjavanje zdravstvenog stanja pacijentu dovelo je do razvoja povjerenja i sigurnosti da se prepuštam u ruke stručnjaka. Nakon operacije torakalnog dijela kralježnice osjećam se izvrsno i moja bol je potpuno nestala. Zahvaljujem se prof. Kovaču na upornosti za rješavanje mojeg zdravstvenog stanja, a Specijalnoj bolnici Sv. Katarina na ljubaznosti i brizi tijekom boravka.

Kod pacijentice je rađena desna torakotomija, kojom se pristupilo na prsnu kralježnicu, vađenje intervertebralnih diskova od četvrtog do desetog kralješka te fuzija kralježaka uz fiksaciju sa 7 vijaka i dvije titanske šipke. Zahvat je izveo prof. dr. sc. Vladimir Kovač, dr. med., spec. ortopedije.

quote
Vita Mandekić (majka Ines Mandekić)

Hrvatska

Tonzilektomija – operacija krajnika

„Zbog učestalih upala - angina koje su liječene antibioticima te PFAPA sindroma kćeri - preporuka otorinolaringologa je bila operacija krajnika, tj. tonzilektomija. Međutim, radi dugog perioda čekanja na termin operacije u javnoj bolnici te zbog bojazni da bi se termin radi ponovne bolesti mogao opet prolongirati, što se već jednom ranije i dogodilo, odlučili smo se javiti u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina. Već idući dan nakon kontakta zakazan je kontrolni pregled kod dr. sc. Mislava Malića, a sama tonzilektomija dogovorena je osmi dan od kontrolnog pregleda. Također, dogovorena je i antibiotska zaštita preventivno pred zahvat kako se zbog bolesti ne bi morala odgađati operacija. Prilikom pregleda i prije zahvata doktor i medicinske sestre pružile su nam sve potrebne informacije glede samog zahvata, tijeka operacije te postupanja i njege nakon zahvata. Osoblje bolnice je ljubazno, sestre su jako drage, vedre i strpljive. Sam operativni zahvat je prošao u najboljem redu, kao i postoperativni oporavak kod kuće. Zahvat je obavljen u 8 ujutro, a u 14 sati smo već bili otpušteni kući. Kćeri je cijelo iskustvo ostalo u pozitivnom sjećanju i kaže da su joj sestre (posebno sestra Silvija) i doktor Malić najbolji ikada. Mi kao roditelji također bismo preporučili svakome bolnicu Sv. Katarina zbog divnog osoblja i odnosa prema pacijentima, kao i njihovoj pratnji.“

Kod pacijentice je rađena operacija krajnika (obostrana tonzilektomija), a zahvat je izveo dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog.

quote
Nenad Vuković

Hrvatska

Kolonoskopija

„Jako sam zadovoljan pristupom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Došao sam na preporuku i sve je išlo brzo, od naručivanja do uputa za pripremu te na kraju i same pretrage. Svi su bili jako ljubazni od prvog kontakta, a detaljne upute dobio sam prilikom naručivanja. Pretraga (kolonoskopija) je bila bezbolna i brza te sam dobio sve potrebne informacije odmah nakon obavljanja iste. Prof. dr. sc. Rustemović je jako ljubazan, nasmijan i, ono najvažnije, izrazito stručan. Specijalnu bolnicu Sv. Katarina bih zaista preporučio svima.“

Kod pacijenta je rađena kolonoskopija, a pretragu je izveo prof. dr. sc. Nadan Rustemović, dr. med., specijalist internist, uža specijalizacija gastroenterologija i hepatologija.

Na fotografiji sa sestrom Sanjom Hruškar i prof. dr. sc. Nadanom Rustemovićem, dr. med., specijalistom internistom, uža specijalizacija gastroenterologija i hepatologija.

quote
Marija Matančić

Hrvatska

Revizijska operacija karpalnog kanala

„Na pregled u Sv. Katarinu došla sam zbog utrnutosti prstiju šake i težeg formiranja šake nakon operacije karpalnog kanala u drugoj zdravstvenoj ustanovi, a koja je bila bez efekta. Sukladno tome, dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije indicirao mi je ponovnu (revizijsku) operaciju karpalnog kanala u Sv. Katarini. Operacija je bila uspješna, a ja sam sada prezadovoljna rezultatom. Svima u svojoj okolici rekla sam koliko sam zadovoljna i sretna što se moj problem konačno riješio te više nikad ne bih išla u neku drugu zdravstvenu ustanovu osim u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina. Iskrene preporuke svima.“

Kod pacijentice je rađena revizijska operacija karpalnog kanala, a zahvat je izveo dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije.

quote
Tiho Ramović

Hrvatska

Osteosinteza prsta

„U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina sam već imao nekoliko specijalističkih pregleda. Poučen prijašnjim pozitivnim iskustvom iz tih pregleda na kojima su zaposlenici uvijek bili nasmijani i pristupačni, za mene nije bilo dvojbe u odabiru bolnice u kojoj ću napraviti zahvat koji mi je potreban. Vezano uz cjelokupnu uslugu, od prvog posjeta fizijatru, RTG snimanja, dijagnoze, ponuđenih opcija liječenja te same operacije i smještaja mogu samo reći pohvale. Prvo što me zadivilo je brzina obrade. Od cijelih sat i pol koliko sam proveo u bolnici, u samoj čekaonici sam proveo ukupno 10 minuta. Samo liječenje i smještaj su bili besprijekorni. Dojam da sam u hotelu, a ne u bolnici je pomogao da umiri nervozu prije operacije koja je bila isti dan. Velike pohvale i anesteziološkom osoblju, kao i medicinskim sestrama koje su svojim opuštenim (ali i dalje profesionalnim) pristupom pomogle čak i dok su me vozili u operacijsku salu. Iz cijelog tog navedenog iskustva, bilo mi je jasno da svi zaposlenici daju sve od sebe kako bi se pacijenti osjećali što ugodnije. Moj opći dojam je bio kao da sam jedini pacijent koji se nalazi u bolnici i da se sve vrti oko mene. Veliko hvala i gospođi koja je dolazila 3 puta dnevno očistiti moj apartman i uz to je još bila nasmijana i uvjeravala me kako sam u odličnim rukama! Dr. Starčević je bio uvelike zaslužan za moju odluku da obavim zahvat u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Oduševila me njegova izravnost i način na koji je objasnio problem na jednostavan način u kratkim crtama. Njegov stav i temeljit opis potencijalnih opcija i posljedica mi je dao do znanja da će cijeli oporavak trajati najkraće moguće i da su rizici minimalni. Također, njegova profesionalnost nakon operacije mi je samo utvrdila taj dojam, gdje mi je na najjednostavniji mogući način opisao kako je zahvat izvršen i da će oporavak biti što je brži moguć. Danas, 2 dana nakon operacije, iako je zavoj još tu, već se osjećam kao da operacije nije nikad ni bilo.“

Kod pacijenta je rađena osteosinteza prsta, a zahvat je izveo dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije.

quote
Renata Bijelić

Rekonstrukcija preostalih zuba i zagriza

„Veliko hvala dr. Kataliniću i dr. Smojveru što su mi omogućili lijep i zdrav osmijeh. Pohvala za iznimnu stručnost, ljubaznost, brzinu i razumijevanje. Sve je bilo po prvotnom dogovoru te je svaki korak objašnjen na razumljiv i jednostavan način. Iskrene preporuke svima kojima je potreban novi osmijeh i svima koji imaju strah, jer ovdje će i to riješiti.“

Pacijentici je zbog djelomične bezubosti rađena rekonstrukcija preostalih zuba i zagriza kombinacijom implantata i keramičkih mostova u obje čeljusti. Zahvat su izveli dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent. i dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije.

Na fotografiji s dr. sc. Ivanom Katalinićem, dr. med. dent.

quote
Maura Ruža Soldo

Hrvatska

Artroskopija koljena

„Po preporuci sam došla u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i kod doc. prim. dr. sc. Eduarda Roda, dr. med., specijalista ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.  Doc. prim. Rod mi je objasnio kako će izgledati operacija i što mogu očekivati. Bila sam budna tijekom cijele operacije i dr. Rod mi je govorio o postupku. Operacija je prošla odlično. Nakon 24h od operacije odlično se osjećam. Nemam bolove i već hodam uz pomoć štaka. Medicinsko osoblje je za svaku pohvalu, svi su jako ljubazni. Zahvaljujem se svima!“

Kod pacijentice je rađena artroskopija koljena, a zahvat je doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Andrew Joshua Channing

Artroskopija gležnja

" Živim u Hrvatskoj već skoro 2 godine i bio sam zabrinut oko operativnog zahvata izvan Amerike. U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam došao na preporuku prijatelja i obitelji, a ja sam oduševljen što sam odlučio otići! Ne samo da je Sv. Katarina onoliko dobra koliko sam mogao očekivati, u mnogočemu je čak i daleko bolja nego bolnice u Americi. Doc. Željko Jeleč, cijelo medicinsko osoblje, moj fizioterapeut Domagoj i glavna sestra za operacije Tereza bili su nevjerojatno ljubazni, uslužni i svi su pokazali apsolutno vrhunsku profesionalnost. Osjećao sam se potpuno ugodno i sigurno na svakom koraku. Odličan posao odradio je dr. Željko Jeleč, jasnim i sigurnim pristupom, a Sv. Katarina će biti moj prvi izbor i za moje bližnje ako zatreba!"

Kod pacijenta je rađena artroskopija gležnja, a zahvat je izveo doc.dr.sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Ana Penich

Hrvatska

Aplikacija vlastitih matičnih stanica iz koštane srži u rame

„ Prije svega bih naglasila kako je u Sv. Katarini uspješno riješen moj problema. Radila sam zahvat matičnim stanicama aplikacijom u rame i sretna sam što postoji ova metoda u Sv. Katarini. Da imam isti problem ili bilo koji drugi zdravstveni problem, opet bih odabrala Specijalnu bolnicu Sv. Katarinu. Dr. sc. Tadija Petrović je predivan liječnik. Sve mi je detaljno objasnio. Zahvat je prošao odlično. Medicinsko osoblje je jako dobro brinulo za mene. Zahvalna sam svima, a pogotovo sestri Terezi koja me uputila na dr. Petrovića. Svima toplo preporučujem Sv. Katarinu.“

Kod pacijentice je rađena aplikacija vlastitih matičnih stanica iz koštane srži u rame. Radi se o autolognom aspiratu koštane srži pacijentice koji je izuzetno bogat progenitornim stanicama kao što su hematopoetske progenitorne stanice (HPCs) i mezenhimalne matične stanice(MSCs) koje imaju visoki potencijal popravljanja oštećenog tkiva.

Zahvat je izveo dr. sc. Tadija Petrović, dr. med. specijalist ortopedije i traumatologije.

quote
Cristián Edgardo Streeter Nebel

Veleposlanik Republike Čile u Hrvatskoj

Posjetio nas je Cristián Edgardo Streeter Nebel, iskusni diplomat i veleposlanik Republike Čile u Hrvatskoj.

Na fotografiji s našim Vilimom Molnarom, dr. med. s Klinike za ortopediju Specijalne bolnice Sv. Katarina.

quote
Mate Kulušić

Hrvatska

Artroskopija koljena

„Želim se iskreno zahvaliti svima u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina s kojima sam imao kontakt tijekom mog boravka u toj ustanovi. Od prve medicinske sestre koja me primila u 7 ujutro i ispunila upitnik, sljedeće koja mi je donijela sve potrebno prije zahvata do posljednje koja me je ispratila u 15 sati na otpustu i mojoj supruzi dala sve upute. Cijelo vrijeme sam se osjećao kao da imam povlašteni tretman, kao da sam VIP gost prema kojem su svi stalno dostupni, ljubazni i nasmijani. Tretman u operacijskoj dvorani je također bio besprijekoran, komunikacija s anesteziolozima opuštena i u dobrom raspoloženju, a dr. Vrdoljak je zahvat odradio vrhunski. Najbitnije je bilo, a mislim da je to u svakom poslu najbitnije, da sam stalno bio upoznat što se radi , što će se sljedeće raditi i kad će se to raditi. Moje vrijeme je poštivano u minutu i to je ono što krasi organizaciju ove bolnice. Još jednom veliko HVALA svima i imate moje preporuke.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena, a zahvat je izveo Dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s našim medicinskim sestrama Andrijanom Rajič i Silvijom Smoljan.

quote
Vlatko Čuljak

Hrvatska

Totalna endoproteza kuka direktnim prednjim pristupom

„Ovim putem želim izraziti veliko zadovoljstvo kompletnom uslugom i medicinskim osobljem Specijalne bolnice Sv. Katarina. Nikad prije nisam naišao na ovakvo gostoprimstvo i razinu brige za pacijenta, niti na ovako divno, srdačno i ljubazno te nadasve stručno osoblje bolnice. Pritom mislim na apsolutno sve – od spremačica, preko medicinskih sestara i doktora pa sve do predsjednika Upravnog vijeća bolnice prof. dr. sc. Dragana Primorca. Posebno sam oduševljen dr. Trpimirom Vrdoljakom, specijalistom ortopedije koji me je operirao. U dva tjedna, koliko sam proveo u Sv. Katarini nakon operacije, nisam imao gotovo nikakve bolove niti potrebe za tabletama za ublažavanje bolova, a tretirali su me kao da sam u hotelu. To mogu samo pravi stručnjaci te zaista nemam dovoljno riječi kojima bih opisao svoje oduševljenje. Došao sam u kolicima, a odlazim na obje noge. Iskrene preporuke svima za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.“

Kod pacijenta je rađena totalna endoproteza lijevog kuka direktnim prednjim pristupom, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić, medicinskim sestrama Gabrielom Čagalj i Jasnom Sporiš te fizioterapeutima Renatom Derkovićem, bacc. physioth. i Domagojem Brkancem, bacc. physioth.

quote
Valentina Tomašegović

Hrvatska

Lumbalna anteriorna fuzija lumbotomijom - liječenje tegoba lumbalne kralježnice MIS ALIF procedurom

Bez dijagnoze bila sam nekoliko godina. Divan Stipe Ćorluka, dr. med. specijalist ortopedije i traumatologije je odmah na prvom pregledu, čim je vidio nalaze, znao što je točno problem i kako će ga riješiti.  Velike pohvale za dr. Ćorluku, sve mi je detaljno i laički pojasnio, a obećanje koje mi dao prije operacije ostvareno je i više od očekivanja. Odmah nakon operacije imam osjet u nozi, a koji  nisam osjetila već dugo vremena. Jako sam sretna te svima toplo i od srca preporučujem dr. Stipu Ćorluku i Specijalnu bolnicu Sv. Katarina. Također, medicinsko osoblje i fizioterapeuti isto su jako dobri i stručni te se odlično brinu za mene. Zaista sam jako zadovoljna.  

Kod pacijentice je rađena MIS ALIF procedura - minimalno invazivnim prednjim pristupom na lumbalnu kralježnicu učinjena je discektomija na segmentu L5-S1, dekompresija neuralnih struktura te u intervertebralni prostor ugrađen hiperlordotični implantat s prednjom fiksacijom. Zahvat je izveo Stipe Ćorluka, dr. med. specijalist ortopedije i traumatologije.

quote
Zoja Kapilović Bego

Revizijski operativni zahvat lumbalne kralježnice: korporektomija, dekompresija spinalnog kanala, stabilizacija i fuzija L4-S1 kralješka.

"Prošlo je 7 dana od operacije. Osjećam se odlično. Prim. doc. Bilić mi je doslovno spasio život. Sigurna sam da bih u protivnom za mjesec dana bila u invalidskim kolicima. U 2 mj. operirana sam u drugoj zdravstvenoj ustanovi i operacija nije prošlo dobro, zato sam spas pronašla ovdje. Saznala sam za Specijalnu bolnicu Sv. Katarinu po preporuci gđe. Mirjane, koja poznaje vrhunske metode rada prof. Primorca i njegovog tima u Sv Katarini. Svi su divni i ljubazni. Želim da svi znaju za ovo divno mjesto jer ovdje spašavaju živote."

Na pacijentici je rađen revizijski operativni zahvat lumbalne kralježnice: korporektomija, dekompresija spinalnog kanala, stabilizacija i fuzija L4-S1 kralješka, a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., specijalist opće kirurgije, specijalist ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s prim. doc. dr. sc. Vide Bilić i prof. dr. sc. Draganom Primorcem.

quote
Leon Valek

Hrvatska

Artroskopija koljena i šivanje medijalnog meniska

„U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina zadovoljan sam apsolutno svime. Medicinsko osoblje bolnice je vrlo ljubazno, pristojno, pristupačno, a prije svega profesionalno te su spremni pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja u svakom trenutku. Sobe su prostrane, čiste i vrlo dobro opremljene pa uopće nisam imao osjećaj kao da sam u bolnici. Posebne pohvale pritom želim uputiti mom doktoru i operateru izv. prof. dr. sc. Damiru Hudetzu, specijalistu ortopedije. Preporuke svima!“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena uz šivanje medijalnog meniska, a zahvat je izveo izv. prof. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

quote
Nordin Ćatić

Artroskopija koljena, meniscektomija i šivanje baze meniska

„Odmah na početku želim istaknuti da sam se u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina osjećao jako sigurno i ugodno jer sam znao da sam u dobrim rukama. Izv. prof. dr. sc. Damir Hudetz, koji me i operirao, oduševio me od prvog pregleda. S njim je vrlo lako pričati te mi je detaljno i razumljivo objasnio sve što me zanimalo prije i nakon zahvata. Odmah želim pohvaliti i ostatak medicinskog osoblja Sv. Katarine, zaista su svi jako profesionalni, ugodni i ljubazni, a ja sam prezadovoljan kompletnom uslugom.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena, meniscektomija i šivanje baze meniska, a zahvat je izveo izv. prof. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

quote
K. R.

Hrvatska

Osteosinteza ključne kosti (klavikule)

„Moje iskustvo sa Specijalnom bolnicom Sv. Katarina je odlično, vrlo pozitivno. Od prvog dana uvjerena sam u stručnost cijelog medicinskog osoblja bolnice. I doktori i medicinske sestre, svi su maksimalno ljubazni, spremni pomoći i na usluzi te se trude da vaše iskustvo bude što ugodnije, bez imalo straha i boli, iako ste u bolnici. Sobe su čiste i uredne, a hrana je odlična, tako da sam se zaista i osjećala vrlo ugodno za vrijeme cijelog boravka u Sv. Katarini. Dapače, osjećaj je bio kao da sam u hotelu, a ne u bolničkoj sobi. Iskrene preporuke svima za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina!“

Kod pacijentice je rađen operativni zahvat osteosinteze ključne kosti (klavikule), a izveo ga je dr. sc. Neven Starčević, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist traumatologije.

quote
Marin Magdić

Dva zahvata u istoj anesteziji - artroskopska toaleta gležnja te otvorena stabilizacija peronealnih tetiva

„U Specijalnu bolnicu Sv. Katarinu sam došao na preporuku svog nogometnog kluba HSK Zrinjski Mostar. Naglasio bi veliku ljubaznost svih, zaista nemam niti jednu zamjerku. Primijetio sam veliku posvećenost svih zaposlenika, što je moj boravak učinilo još ugodnijim. Od samih pregleda do operacije sve je proteklo glatko. Svi su jako ljubazni i stručni. Doc. Jeleč je jako pristupačan i nije mu bio problem sve ponoviti i objasniti. “

Kod pacijenta su rađena dva zahvata u istoj anesteziji - artroskopska toaleta gležnja te otvorena stabilizacija peronealnih tetiva, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Danijela Basta

Operacija krajnika -tonzilektomija

„Jako sam zadovoljna s kompletnom uslugom u Sv. Katarini. Preporučila bih svima koji imaju problema s krajnicima da ih operiraju (po preporuci specijaliste) i da ne čitaju forume, već da potraže isključivo savjet stručnjaka. Prije operacije dobila sam sve informacije koje su mi bile potrebne. Medicinsko osoblje je odlično brinulo o meni i pohvaljujem njihov pristup. Sam oporavak nakon operacije je brz. Odmah nakon samog zahvata osjećala sam je jako dobro.“

Kod pacijentice je rađena operacija krajnika - tonzilektomija, a zahvat je izveo dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog.

quote
Erik Orlić (Barbara Orlić)

Operacija odstranjenja trećeg krajnika - adenoidektomija

„Htjela bi se ovim putem još jednom zahvaliti dr. Bumberu i svim predivnim sestrama sa 4. kata. Erik je bio ovaj tjedan, a kćer u 12. mjesecu prošle godine na operaciji krajnika i oba puta su svi bili toliko dragi, strpljivi i pažljivi da nam operacija nije ostavila nikakve traume, samo pozitivne uspomene. Naravno, zahvaljujući doktoru djeca konačno dišu kroz nos.“

Kod pacijenta je rađena operacija odstranjenja trećeg krajnika - adenoidektomija, a zahvat je izveo dr. sc. Boris Bumber, dr. med., specijalist otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata.

Na fotografiji s našim medicinskim sestrama: Danijela Hadrović, Jelena Ilijaš, Silvija Smoljan, Andrijana Rajič i Anamarija Divjak.

quote
Amalia Aime

Francuska reprezentativka u mačevanju

Posjetila nas je Amalia Aime, francuska reprezentativka u mačevanju.

Francuska je svjetski prvak u mačevanju, a Specijalna bolnica Sv. Katarina s ponosom brine o zdravlju vrhunskih sportaša.

Na fotografiji s prof. dr. sc. Draganom Primorcem i izv. prof. dr. sc. Damirom Hudetzom

quote
L.J.

Hrvatska

Dječja ortopedija – Produljenje Ahilove tetive

„Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i prof. dr. sc. Darka Antičevića saznali smo preko interneta. Nakon što smo prošli niz različitih bolnica i liječnika jer je naš sin godinama hodao na prstima te nigdje nismo dobili pravu dijagnozu i pomoć, vidjeli smo video iskustvo pacijenta koji je sličan problem riješio upravo u Sv. Katarini. Odmah smo kontaktirali bolnicu i u iznenađujuće brzom roku dobili termin prvog pregleda. Već pri prvom susretu s prof. Antičevićem znali smo da je to konačno to, tj. da je to liječnik koji će riješiti postojeći problem jer nam je odmah sve detaljno objasnio, odgovorio na sva naša pitanja i ulio povjerenje koje nismo stekli pri prijašnjim susretima s liječnicima. U vrlo kratkom roku dobili smo i termin operacije, koja je uspješno izvedena. Ono što je nama bilo najvažnije jest maksimalna sigurnost i minimalan stres za dijete, a upravo to smo i dobili. Boravak u bolnici za našeg sina bio je zaista ugodan, a sada bez imalo straha i s osmijehom na licu dolazi na kontrolne preglede. Ništa ga nije boljelo, a dodatna prednost ovakve minimalno invazivne operacije je ta što je oporavak brz, a gips se nosi kratko vrijeme. Samim time on neće izostajati iz škole, što je nama kao roditeljima također bitno. Zaista smo prezadovoljni cjelokupnom uslugom i svim medicinskim osobljem, od medicinskih sestara na prijemu do liječnika. Sve je na najvišem mogućem nivou i imamo samo riječi hvale za sve. Nadamo se da će i ovo naše iskustvo pomoći drugima koji imaju sličan problem, baš kao što je iskustvo pacijenta koje smo mi vidjeli pomoglo nama.“ D.J.

Kod pacijenta je rađena subkutana ahilotenotomija, a zahvat je izveo prof. dr. sc. Darko Antičević, specijalist ortopedije, subspecijalist dječje ortopedije.

quote
Albert Thür

Hrvatska

Totalna endoproteza lijevog kuka direktnim prednjim pristupom

„ Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam čuo preko kolega koji su u medicini. S obzirom na to da sam kirurg, gledao sam sve iz malo drugačijeg kuta i obraćao pažnju na neke druge stvari. Kod operacije sam tražio metodu koja će me u što kraćem roku vratiti u moju svakodnevicu i to sam ovdje u Sv. Katarini našao. Dovoljno govori da sam prije par godina u Sv. Katarini operirao desni kuk i sada sam opet došao na operaciju lijevog kuka. Ulili ste mi povjerenje, znao sam da me čeka vrhunska usluga i nije bilo dvojbe. Medicinske sestre su iznimno ljubazne, hrana je vrhunska. Sve je na nivou. Zaista imam samo riječi hvale.“

Pacijentu je rađena totalna endoproteza lijevog kuka direktnim prednjim pristupom, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Petrom Puntar.

quote
Slađana Martinović

Hrvatska

Totalna endoproteza(TEP) lijevog kuka

„U Specijalnu Sv. Katarina sam došla na preporuku kolege s posla i nisam požalila. Sve je čista 10-ka. Svi su na usluzi i dostupni. Osoblje je nasmijano i vedro. Zaista se osjećam kao kod kuće. Dr. Jeleč  me upoznao s cijelim procesom i od samog početka sam u sve upućena, kako smo se dogovorili tako je i bilo.“

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) lijevog kuka., a zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Dragan Šćepanović

Hrvatska

Minimalno invazivna dekompresija lumbalne kralježnice na razini L3-L4 i dekompresija karpalnog kanala

„U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam došao preko preporuke. Obavio sam pregled kod dr. Bilića i za 3-4 dana je sve već bilo dogovoreno. Sve pretrage za operaciju sam obavio u Sv. Katarini u roku 2 sata, dok bi na nekom drugom mjestu izgubio nekoliko dana. Sve je vojnički i točno. Nema kašnjenja, ako je dogovoreno u 10:00 sati - bilo je u 10:00 sati. Medicinske sestre ne mogu dovoljno nahvaliti. Zaista ovakvu razinu usluge još nisam nigdje doživio. Također moram pohvaliti dr. Bilića koji mi je sve strpljivo i detaljno objasnio dok nisam sve shvatio. Važno mi je da uz svoju neupitnu stručnost to može i laički objasniti da ga zaista razumijem. Iznimno korektan i pristupačan doktor.“

Kod pacijenta je rađena minimalno invazivna dekompresija lumbalne kralježnice na razini L3-L4 i dekompresija karpalnog kanala. Zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec.opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

quote
Romanov Vasilii

Preponska kila

„S obzirom na to da nisam iz Hrvatske ali trenutno tu radim, poslužio sam se Googleom za pronalazak odgovarajuće bolnice. Specijalna bolnica Sv. Katarina mi je zapela za oko i nisam požalio. Raspolažete sa stručnjacima i ulili ste mi povjerenje. Imam samo pohvale, a osjećaj je kao da ste u hotelu s 5 zvjezdica. Svi su profesionalni i ljubazni, od doktora do medicinskih sestara.“

Pacijentu je rađena operacija preponske kile, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med., specijalist opće kirurgije i subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije.

Na slici s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić.

quote
Barbara Topolovec

Hrvatska

Endoskopska miringoplastika - rekonstrukcija bubnjića

"Jako sam zadovoljna uslugom i pristupom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pohvalila bi svakog pojedinog djelatnika bolnice, svi su vrlo pristupačni i iznimno ljubazni te na usluzi kad god vam zatreba pomoć. Posebno želim pohvaliti dr. sc. Mislava Malića. Dr. Malić mi je od prvog pregleda sve vrlo detaljno i laički objasnio te smo se lako dogovorili oko operativnog zahvata koji je uslijedio. Sam zahvat bio je uspješan, bolovi su bili minimalni, a oporavak vrlo brz. Osjećam se odlično. Zbog ovakvog individualnog i prijateljskog  pristupa pacijentu nisam osjećala strah. Dapače, osjećala sam se posve sigurno prije, za vrijeme i nakon zahvata, a to je za svaku pohvalu i definitivno velika prednost bolnice Sv. Katarine koju bih preporučila svakome."

Kod pacijentice je rađena endoskopska miringoplastika (rekonstrukcija bubnjića), a zahvat je izveo dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog.

quote
Bianca Blum

Njemačka

Potpuno navođena implanto-protetska rehabilitacija

„Od početka sam bila svjesna problema kojih imam sa zubima, no bojala sam se poduzeti prvi korak. Dolaskom u Sv. Katarina Dental Centar, dr. Igor Smojver pomogao mi je donijeti odluku o liječenju, a svojim pristupom otklonio je sve moje sumnje i strahove koje sam prvotno imala. Odluku, koja je za mene u početku bila jako teška, na kraju sam donijela vrlo lako jer sam od prvog dana shvatila da je dr. Smojver vrlo stručan i zna što radi te da će riješiti moj problem. Tako je i bilo – moj problem riješen je brzo i uspješno, a ja sam prezadovoljna ishodom te imam samo riječ hvale i iskrene preporuke za dr. Igora Smojvera, kao i za ostatak tima Sv. Katarina Dental Centra.“

Na fotografiji s Igorom Smojverom, dr. med. dent., specijalistom oralne kirurgije.

quote
Snježana Grđan

Hrvatska

Ekscizijska hemoroidektomija

„Na pregled kod dr. Ane Dimove u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došla sam po preporuci nećakinje kojoj je dr. Ana Dimova operacijskim zahvatom riješila problem hemoroida. Svojim profesionalnim, iskrenim i srdačnim pristupom dr. Dimova je odmah zadobila moje povjerenje pa sam se i ja odlučila na operativni zahvat koji je, kao i sam oporavak, prošao iznad svih mojih očekivanja. Osjećam se preporođeno i od srca zahvaljujem dr. Dimovi i svim djelatnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina koji su zaslužni što se moj život nakon više od 20 godina vratio u normalu.“

Kod pacijentice je rađena ekscizijska hemoroidektomija, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Tomislav Božić

Hrvatska

Resekcija Haglundove egzostoze i toaleta Ahilove tetive

„U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam došao na preporuku doc. prim. dr. sc. Roda. Imao sam ga priliku upoznati u klubu u kojem igram. Obzirom da je prvenstveno velik kao čovjek, nije mogao biti bolja osoba od povjerenja, a kao liječnik mislim da nisam mogao boljeg izabrati. Sada nakon operacije mogu reći da mi je drago da me upravo on operirao. Jako sam ugodno iznenađen profesionalizmom i gostoprimstvom svih djelatnika Bolnice. Htio bi naglasiti da sam bio i u Poljskoj privatnoj bolnici koja stoji među najboljima, no razina usluge se ne može mjeriti sa Sv. Katarinom. Nemam dovoljno pohvala, sestre su jako ljubazne, stalno brinu o meni i provjeravaju trebam li šta“.

Kod pacijenta je rađena resekcija Haglundove egzostoze i toaleta Ahilove tetive, a zahvat je izveo doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Petrom Puntar i glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić .

quote
Mario Pavlić

Stabilizacija luksiranog nestabilnog lakta uz rekonstrukciju unutarnjih i vanjskih ligamenata i tetiva

"Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam saznao kada sam se informirao za operaciju te mi je ova bolnica toplo preporučena s nekoliko strana.  Od samog dolaska u bolnicu bilo mi je jasno da sam donio dobar izbor. Dr. sc. Tadija Petrović je odradio odličan posao, također želim pohvaliti i dr. Vilima  Molnara i ostale liječnike i sestre koji su se brinuli za mene tijekom i nakon operacije. Profesionalno i vrijedno rade svoj posao te su potpuno posvećeni pacijentu.

Jako sam zadovoljan fizikalnom terapijom, posebno pristupom fizioterapeutkinje Jelene, s kojom radim. Obzirom na težinu ozljede, smatram da sam donio ispravnu odluku dolaskom u Sv. Katarinu.“

Kod pacijenta je rađena stabilizacija luksiranog nestabilnog lakta uz rekonstrukciju unutarnjih i vanjskih ligamenata i tetiva, a zahvat je izveo dr. sc. Tadija Petrović, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije.

Na fotografiji s Jelenom Kelemen, bacc. physioth.

quote
Mouhamed El Bachir Ngom

Igrač nogometnog kluba Riga FC, Latvia

Artroskopija koljena i aplikacija ACP Angel injekcije

„Moj nogometni menadžer mi je preporučio Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i definitivno nisam požalio, iako sam morao doputovati iz Latvije. Rađena mi je artroskopija koljena i sada imam male bolove, ali medicinsko osoblje brine o meni. Na pregledu mi je doc. prim. dr. sc. Eduard Rod sve objasnio prije operacije tako da su on i njegov tim imali moje puno povjerenje, što mi je bilo iznimno važno pogotovo zbog moje nogometne karijere. Nakon operacije imao sam podršku medicinskog osoblja, fizioterapeuta i doktora. Svi su zaista dragi i učinili su da moj boravak bude ugodan. Definitivno bi preporučio Specijalnu bolnicu Sv. Katarina svima.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija desnog koljena te aplikacija ACP Angel injekcije, a zahvat je izveo doc. prim dr. sc. Edurard Rod, specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz tramatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s fizioterapeutom Ranatom Derković, bacc.physioth.

quote
Daniel Škarek

Hrvatska

Iznimno želim pohvaliti preciznost i vještinu kojom je dr. sc. Katalinić riješio problem boli u nekoliko zuba koja je trajala više od 2 mjeseca. Svaki zahvat bio je temeljito i pažljivo obavljen. Također, na vrlo pristupačan te razumljiv i jednostavan način pojasnio mi je i najmanji detalj vezan uz stanje mog oralnog zdravlja i preporučenih zahvata, a kako bih se mogao odlučiti za najbolje rješenje. Posebno sam oduševljen strpljenjem, brigom i profesionalizmom dr. sc. Katalinića koji ima moju ogromnu preporuku i vjernog pacijenta u budućnosti!

quote
Davor Crnobori

Hrvatska

Operacija umbilikalne (pupčane) hernije u lokalnoj anesteziji

„Supruga je saznala za bolnicu Sv. Katarina putem web-a. Odlučila je poslati upit uz moju medicinsku dokumentaciju te je već sljedeći dan dobila sve tražene informacije i termin za preliminarni pregled. Meni osobno je vrlo bitan bio rok u kojem se mogao obaviti operativni zahvat, a isti je obavljen iznenađujuće brzo. Stekao sam potpuno povjerenje u stručno osoblje bolnice Sv. Katarine i u dr. Anu Dimovu koja je obavila zahvat. Za vrijeme mog boravka u bolnici, svi su bili vrlo ljubazni prema meni i obitelji, u svakom trenutku spremni pomoći te razjasniti eventualne nejasnoće vezane uz sam zahvat i oporavak. Zahvat je obavljen, kako mi je objašnjeno, najmanje invazivnom metodom pa je i oporavak bio vrlo brz. Specijalnu bolnicu Sv. Katarina zaista mogu preporučiti svima zbog iznimno dobrog iskustva."

Kod pacijenta je rađena operacija umbilikalne (pupčane) hernije, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Lujo Stanišić

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta uz šav meniska

"Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam čuo od prijateljice te sam se odlučio za pregled nakon što sam vidio razna javna iskustva pacijenata koja su bila odlična. Doc. prim. dr. sc. Eduard Rod me oduševio već na samom pregledu, iz razloga što sam vidio da nekome nisam samo broj, nego da mi posvećuje punu pažnju, dao mi je sva objašnjenja vezano uz moju situaciju te objasnio i sve mogućnosti liječenja. U isti taj osjećaj posvećenosti cjelokupnog medicinskog osoblja sam se uvjerio i nakon operativnog zahvata. Svi su toliko profesionalni, ljubazni i boravak ovdje je stvarno ugodan. Moram se zahvaliti svima koji su tijek zahvata te oporavak nakon istog učinili lakšim i ugodnijim - od svih liječnika, medicinskih sestara i fizioterapeuta do čistačica i gospođe koja mi je skuhala kavu. Nije mi žao što sam povjerenje u rješenje svojih tegoba dao bolnici Sv. Katarina te ju svakako preporučam svima s istim ili sličnim tegobama.“

Kod pacijenta je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta uz šav meniska, a zahvat je izveo doc. prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Vedranom Pedić i fizioterapeutom Renatom Derkovićem, bacc. physioth.

quote
Simonida Zlatar Litović

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena

Najvažnija stvar koju odmah na početku želim naglasiti jest topla, ugodna, obiteljska atmosfera koja vlada u Sv. Katarini te individualan pristup pacijentu – dvije ključne stvari koje sam doživjela samo u ovoj bolnici. Što se tiče medicinskog osoblja, ne znam koga bih više izdvojila - od specijalizanata do primarijusa - apsolutno svaki djelatnik ove bolnice je izvrstan. Posebne pohvale pritom želim uputiti medicinskim sestrama na odjelu – sve su jako prijazne i ljubazne, ne zna se koja je bolja od koje. Dok sam ležala na odjelu, svaka od njih bila mi je na raspolaganju u svakom trenutku, i to uvijek s osmijehom na licu, što je dodatno pridonijelo tome da se osjećam vrlo ugodno za vrijeme boravka u bolnici. Svakako želim pohvaliti i fizioterapeute koji su na dnevnoj razini radili s nama, odlično rade svoj posao. Što se tiče pristupa prema pacijentu, definitivno je vidljiv personalizirani pristup svakom pacijentu, a glupa pitanja ne postoje – na svako moje pitanje dobila sam precizan i detaljan odgovor od svakog djelatnika te se u niti jednom trenutku nisam osjećala samo kao „još jedan pacijent“. Tijekom boravka u bolnici, u vizitu mi je uz mog operatera dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalista ortopedije, za kojeg također imam samo riječi hvale, došao i prof. dr. sc. Dragan Primorac koji je porazgovarao sa mnom, kao i s drugim pacijentima, uz stalan osmijeh na licu. Malo je reći da sam oduševljena. Apartman u kojem sam bila smještena nakon operacija je velik i prostran i, ono najvažnije, čistoća je na najvišoj mogućnoj razini. Po pitanju hrane, mogla sam svakodnevno birati između 5 menija, kao da sam u restoranu, a sama hrana je preukusna. U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došla sam na preporuku, a sada ću je i sama svakome preporučiti.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Dijana Žigman

Hrvatska

Lumbalna mikrodiscektomija - minimalno invazivna operacija lumbalne kralježnice

Prije svega, htjela bih istaknuti jako ljubazno, maksimalno pristupačno i vrlo uslužno osoblje Sv. Katarine. Svaki djelatnik bio je nasmiješen te spreman pomoći i dati stručan savjet u svakom trenutku. Ono što posebno želim istaknuti jest detaljna preoperativna priprema i obrada, kao i sami tijek operativnog zahvata – ovo je jedna sasvim druga, vrhunska razina. Zbog jako dobrih i kvalitetnih odnosa medicinskog osoblja međusobno i multidisciplinarnog pristupa bolnice, osjećala sam se ugodno i potpuno sigurno. Apartman u kojem sam boravila bio je vrlo prostran, a svakako želim naglasiti razinu čistoće i urednosti sobe. Zaista, svaka čast i sve pohvale za Specijalnu bolnicu Sv. Katarinu, u svakom segmentu. Za kraj, želim se zahvaliti svojem doktoru i operateru dr. sc. Marjanu Rožankoviću, dr. med., specijalistu neurokirurgije, radi kojega sam i došla u Sv. Katarinu. Uistinu je pravi stručnjak za kojeg imam isključivo lijepe riječi i pohvale, kao i za samu Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijentice je rađena lumbalna mikrodiscektomija (minimalno invazivna operacija lumbalne kralježnice), a zahvat je izveo dr. sc. Marjan Rožanković, dr. med., specijalist neurokirurgije.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Darijom Marušić-Piškor.

quote
Jela Šarušić

Hrvatska

Ugradnja parcijalne endoproteze koljena

Zadovoljna sam apsolutno svime u Sv. Katarini. Priprema pred operaciju je izuzetna, još nikada nisam doživjela tako detaljnu, a u isto vrijeme sigurnu preoperativnu obradu. Medicinsko osoblje je raspoloživo u svakom trenutku kada vam je nešto potrebno, a pritom su ljubazni te stručni u objašnjenjima. Posebne pohvale i za fizioterapeute koji vas svaki dan obilaze i brinu o vama.  Oduševljena sam. Jednako tako sam fascinirana i apartmanima za boravak pacijenata nakon operacije. Da nisam operirana, pomislila bih da sam u hotelu s 5 zvjezdica. A hrana? Preukusna je, kao da ste u nekom dobrom restoranu, što zaista nisam očekivala. Dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije koji me operirao, je stručan, blag i staložen te vrlo jasan u objašnjenjima, tako da ga svaki laik može razumjeti. Veliko hvala dr. Vrdoljaku na personaliziranom pristupu i uspješno izvedenoj operaciji, a nadasve prof. dr. sc. Draganu Primorcu bez kojega ovo ne bi bilo moguće. Specijalna bolnica Sv. Katarina nadmašila je moja očekivanja u svakog segmentu te ću je zasigurno preporučiti svakome.

Kod pacijentice je rađena ugradnja parcijalne endoproteze koljena, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Mirjana Milović

Crna Gora

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) oba kuka u jednom aktu

Za početak, moram reći da ne da sam zadovoljna, nego sam prezadovoljna kompletnom uslugom u Sv. Katarini – od prvog pregleda kod dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalista ortopedije, preko kvalitetno odrađenih preoperativnih pretraga, do same operacije i apartmana u kojemu sam bila smještena nakon operacije. Sve je na vrlo visokoj razini i nemam niti jedne zamjerke. Budući da sam na operativni zahvat došla sama iz Crne Gore, za sve vrijeme boravka u Sv. Katarini nisam imala nikog svog, a opet, niti jednog trenutka se nisam osjećala samo i usamljeno, sve zahvaljujući predivnom medicinskom osoblju ove bolnice. Doktori, instrumentari, medicinske sestre i tehničari, fizioterapeuti… ne znam koga bih više pohvalila. Zaista su svi izvrsni. Ipak, moje posebne pohvale i zahvale želim uputiti sestrama na odjelu koje su mi bile na raspolaganju u svakom trenutku dok se nisam mogla kretati, bez obzira na broj drugih pacijenata na odjelu te koje je doba dana ili noći. Maksimalno ljubazne, uslužne i, ono što me se posebno dojmilo, nikada ne skidaju osmijeh s lica. Hvala im što su moj boravak ovdje učinili ovako ugodnim. Svakako treba naglasiti i jako uredne i čiste apartmane te ukusnu hranu, gotovo kao da si na odmoru. Individualan pristup vidljiv je prema baš svakom pacijentu, zbog čega se osjećaš sigurno i bezbrižno. Specijalnu bolnicu Sv. Katarina već sam preporučila drugima, a pozitivan glas definitivno nastavljam širiti i dalje.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) oba kuka u jednom aktu, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Petar Dundara

Dinamička prednja stabilizacija ramena

Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam saznao preporukom prijatelja. Jako sam zadovoljan, imam samo pohvale za osoblje koje se brinulo o meni tijekom mog dvodnevnog smještaja u bolnici. Svakako bih pohvalio dr. sc. Tadiju Petrovića koji mi je sve objasnio i bio je vrlo susretljiv. Drago mi je da me baš on operirao. Iako se i dalje oporavljam, već mi je puno bolje te je sam zahvat dobro prošao oporavak ide po planu.

Kod pacijenta je rađena dinamička prednja stabilizacija ramena, nova tehnika koja se koristi za liječenje kompleksnih oblika prednje nestabilnosti ramena, a Specijalna bolnica Sv. Katarina je jedinstveno mjesto u Hrvatskoj gdje se ova metoda rutinski izvodi. Zahvat je izveo dr. sc. Tadija Petrović, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije.

quote
Mervana Fisher

Hrvatska

Ugradnja parcijalne endoproteze (PEP) koljena

Ovim putem želim se od srca zahvaliti cijelom medicinsko osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina, od iznimno ljubazne sestre Tereze s kojom sam dogovarala operaciju, preko mog doktora, stručnog operatera doc. dr. sc. Željka Jeleča, specijalista ortopedije, subspecijalista traumatologije lokomotornog sustava koji mi je sve objasnio u detalje te me uspješno operirao pa sve do glavne sestre odjela Jasminke, koja me posebno ohrabrila pred sam operativni zahvat te svojim odgovorima na moja pitanja odagnale sve strahove koje sam imala. Također, željela bih se zahvaliti i prof. dr. sc. Draganu Primorcu, koji je svojim dolaskom u vizitu, pritom ne skidajući osmijeh s lica, uljepšao moj boravak ovdje te dodatno pridonio pozitivnom iskustvu s ovom bolnicom. Zaista imam samo riječi hvale za cijeli tim Sv. Katarine, zajedno su odradili odličan posao. U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došla sam na temelju preporuke, a sada ću definitivno ja biti ta koja će svima drugima s istim ili sličnim tegobama preporučiti da se bez ikakve sumnje i straha jave u ovu bolnicu svjetske razine. 

Kod pacijentice je rađena ugradnja parcijalne endoproteze (PEP) koljena, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić.

quote
Branka Šurina

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta

"U bolnici Sv. Katarina odlučila sam napraviti operaciju rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta  kod doc. Hudetza. Od prvog susreta s tom bolnicom, od početnih pregleda i dijagnostike pa do operacije i izlaska iz Bolnice imam samo riječi pohvale za sve. Cjelokupno osoblje odjela ortopedije, od spremačica, medicinskih sestara i tehničara, glavne sestre, fizioterapeuta do doktora je iznimno ljubazno, simpatično, brižno i susretljivo te uvijek na raspolaganju. Također, uvjeti, tj. urednost i čistoća su na najvišem nivou. Sve je to učinilo moj boravak u ovoj ustanovi iznimno pozitivnim i ugodnim iskustvom. Posebna zahvala doc. Hudetzu na stručnosti, brizi i ljubaznosti te razumijevanju i strpljenju za sva moja pitanja te anesteziologinji dr. Iri Đevahiri Husedžinović Kliškinjić na njenoj ljubaznosti, empatiji i toplini. Iz mog iskustva, bolnica za svaku preporuku.“

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

quote
Uroš Martinšek

Ugradnja umjetnog zgloba kuka

"Nakon dobrog iskustva s operacijom koljena koju je moja žena radila u Sv. Katarini, odlučio sam se na isto i ja. Nije mi nimalo žao, jer je usluga bila na visokom profesionalnom nivou - od prvog pregleda, pa sve do otpusta. Pristup dr. Jeleča bih zaista pohvalio. Svakog dana nakon operacije bio je u posjetu (barem 2 puta) i napravio kratak razgovor sa mnom, što je za mene bilo jako ohrabrujuće i korisno. Cjelokupno osoblje se jako dobro brinulo o meni, posebno odmah nakon operacije."

Kod pacijenta je rađena ugradnja umjetnog zgloba kuka, a zahvat je izveo doc.dr.sc. Željko Jeleč specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Gabrielom Čagalj.

quote
Mihael Mesić

Artroskopska stabilizacija ramena uz subpektoralnu tenodezu bicepsa

"Za bolnicu Sv. Katarina znam duže vrijeme, preko objava na društvenim mrežama, ali i preporukama kolega i poznanika koji su zahvate obavljali upravo u ovoj bolnici. Od nekih bivših korisnika sam dobio informaciju da ukoliko želim uslugu na najvišoj razini da se obratim upravo u bolnicu Sv. Katarina. Mogu reći da je i moje iskustvo izrazito pozitivno tijekom cijelog procesa, od prvog pregleda dr. Petrovića do MR snimanja ramena pa sve do operacije koju je učinio dr. Petrović. Mogu definitivno potvrditi da tko traži uslugu na najvišoj mogućoj razini, Specijalna bolnica Sv. Katarina je pravo mjesto.  Još jednom pohvale za dr. Petrovića, medicinsko osoblje, čistačice i sve ostale djelatnike koji su moj boravak u bolnici učinili vrlo ugodnim. Uslužnost i ljubaznost je na onoj razini kakvoj bi i trebala biti - najvišoj!"

Kod pacijenta je rađena artroskopska stabilizacija ramena uz subpektoralnu tenodezu bicepsa, a zahvat je izveo dr. sc. Tadija Petrović, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije.

Na fotografiji s medicinskom sestrom Irenom Skozrit.

quote
Nina Liszt

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena

Prošlo je mjesec dana otkad mi je doc. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije ugradio TEP lijevog koljena u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pri izboru operatera i ustanove u kojoj ću se operirati, postavila sam si dva kriterija. Moj prvi i osnovni kriterij bio je izbor vrhunskog ortopeda. Godinama pratim doc. dr. sc. Hudetza i cijenim njegovu besprijekornu stručnost i profesionalnost. Moj izbor operatera bio je decidiran i lagan te sam prezadovoljna ishodom operacije. Moj drugi kriterij bio je izbor ustanove gdje ću dobiti najbolju moguću, vrhunsku uslugu: Specijalna bolnica Sv. Katarina zadovoljila je apsolutno sva moja očekivanja. Od prvih kontakata do izlaza iz bolnice – sve je bilo besprijekorno: stručnost, personalizirani pristup, profesionalnost, ambijent i visoki standard. Zahvalna sam brižnom, ljubaznom i nadasve stručnom osoblju što su moj boravak učinili ovako ugodnim. Ja se danas samostalno krećem, vraćam svojim uobičajenim aktivnostima i planiram operaciju drugog koljena - nadam se s istim timom. Ponosna sam što u Hrvatskoj imamo bolnicu na takvom svjetskom nivou.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) lijevog koljena, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

quote
Aleksa Kocijan

Parcijalna artroplastika koljena – ugradnja umjetnog zgloba koljena

"Ne mogu dovoljno nahvaliti cjelokupno osoblje Specijalne bolnice Sv. Katarina koje mi je ovaj zahvat kao i ostanak u Bolnici učinilo puno lakšim i ugodnijim. Osjećam se odlično nakon operacije te bih svakome kome je navedeno potrebno preporučio dr. Vrdoljaka i bolnicu Sv. Katarinu. Stručnost, usluga i ambijent Bolnice te tim stručnjaka koji radi u njoj su jednostavni izvrsni."

Kod pacijenta je rađena parcijalna artroplastika koljena, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Petra Marinac

Hrvatska

Moram naglasiti svoje oduševljenje doktoricom Snježanom Komadinom, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije, ali i ostatkom medicinskog osoblja Specijalne bolnice Sv. Katarina. Na prvi pregled kod dr. Komadine dovela sam svoju kćer Petru. Na pregled sam došla zabrinuta i u strahu zbog njezinog stanja, no pristup dr. Komadine i medicinskog osoblja bolnice brzo je odagnao moju početnu zabrinutost i nesigurnost. Doktorica je izuzetno strpljiva i ljubazna, detaljno mi je sve objasnila te me umirila oko Petrinog stanja. Posebno želim istaknuti pristup i način komunikacije dr. Komadine s djecom. Od prvog trena lako je uspostavila kontakt s Petrom, zbog čega ona za vrijeme čitavog pregleda nije skidala osmijeh s lice te se nije niti malo bojala. Za nas obje ovo je bilo zaista pozitivno i ugodno iskustvo, stoga ćemo definitivno nastaviti dolaziti kod dr. Snježane Komadine u Sv. Katarinu.

Na fotografiji s našom Snježanom Komadinom, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije.

quote
D.S.

Hrvatska

Lumbalna laminoforaminotomija - dodatna dekompresija, odnosno oslobađanje korijena živaca u području neuralnih otvora

Za pregled u Sv. Katarini odlučila sam se jer sam već poznavala dr. sc. Marjana Rožankovića, dr. med., specijalista neurokirurgije koji tamo radi, još od prije nekoliko godina, tj. on je već bio moj operater prije ove operacije na kojoj sam nedavno bila. Moje iskustvo s dr. sc. Rožankovićem je izvrsno, a jednako dobro i s drugim medicinskim osobljem bolnice Sv. Katarina - profesionalni su i empatični. Rezultati nakon provedenog operativnog zahvata su jako dobri, a ja se osjećam odlično. Ukratko, zadovoljna sam s kompletnom uslugom i zato bih Specijalnu bolnicu Sv. Katarina svakako preporučila i drugima.

Kod pacijentice je rađena lumbalna laminoforaminotomija (dodatna dekompresija, odnosno oslobađanje korijena živaca u području neuralnih otvora), a zahvat je izveo dr. sc. Marjan Rožanković, dr. med., specijalist neurokirurgije.

quote
Desanka Vranjican

Ugradnja umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom

Od samog početka znala sam da ću ići na fizikalnu terapiju poslije operacije kuka kod gđe Jelene Kelemen, bacc. physioth. u Sv. Katarinu, ali tada još nisam znala da ću se i operirati u istoj bolnici. Naime, imala sam zakazani termin u drugoj bolnici, ali sam u međuvremenu dobila preporuku za fizioterapeutkinju Jelenu, koja je inače supruga mog kolege odvjetnika. Kontaktirala sam gđu Jelenu, a ona mi je vrlo stručno objasnila prednosti direktnog prednjeg pristupa kod operacije kuka koju izvodi dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije, kao i sve drugo što me zanimalo vezano uz fizikalnu terapiju. Nakon toga nisam puno razmišljala, brzo sam se prijavila na pregled kod dr. Vrdoljaka koji mi je također u detalje objasnio sve prednosti navedenog zahvata, prvenstveno brzi oporavak, što je meni osobno bilo izuzetno važno za svakodnevni privatni i poslovni život. Dakako, nije zanemarivo i to da je rez u preponi te gotovo nevidljiv, da mi ne treba visoki krevet itd. Dr. Vrdoljak imao je neograničeno vremena za mene, dok god nisam iscrpila sva svoja pitanja, bez žurbe i uz osmijeh. Taj pregled je bio toliko ugodan, da sam jedva čekala operaciju koja je uslijedila desetak dana nakon što sam obavila sve potrebne preglede u istoj bolnici. Za vrijeme boravka u bolnici, cjelokupno medicinsko osoblje bilo je iznimno ljubazno i profesionalno, što mi je ulijevalo neograničeno povjerenje, kao i svakodnevne vizite s prof. dr. sc. Draganom Primorcem na čelu, koji nije skidao osmijeh s lica ležerno razgovarajući sa mnom. 15 posjeta fizioterapeutkinji Jeleni Kelemen nakon operacije bilo je dovoljno da prohodam bez štake, jer sam već iz bolnice izašla samo s jednom štakom. Veliko hvala gđi Jeleni, dr. Vrdoljaku, prof. dr. sc. Primorcu te svim sestrama i ostalom medicinskom osoblju na profesionalnom, kultiviranom i nadasve ugodnom ophođenju i iskustvu. Specijalna bolnica Sv. Katarina od sada je moja bolnica za sve tegobe koje će me snaći u mom životu.

Kod pacijentice je rađena ugradnja umjetnog zgloba kuka (TEP kuka) direktnim prednjim pristupom, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s našom Jelenom Kelemen, bacc. physioth.

quote
Leon Mrkić

Hrvatska

Za bolnicu Sv. Katarina sam saznao kroz preporuke prijatelja, što mi je u startu dalo motiv da baš ovdje odradim inicijalne preglede nakon ozljede. Usluga je stvarno na razini. Od starta je cjelokupno osoblje bilo iznimno pristupačno i profesionalno, zbog čega sam i odlučio odraditi postoperativnu fizikalnu na istom mjestu. Fizioterapeuti su sjajni. Ovdje moram posebno istaknuti Marinu, koja sa mnom radi od prvog dana i stalno me gura korak naprijed. Na prvu fizikalnu sam došao s jednom štakom, lošeg držanja i lošeg hoda, nakon čega me cijeli tim primio na red. Zbog poslovnih obveza sam morao doći na razinu pravilnog hoda unutar 3 tjedna i to je ono što me najviše oduševilo. Uz stalni nadzor Marine su me i njeni kolege, Ivana i Marko, ispravljali i pomagali kad god bi primijetili neki detalj. Oporavak od starta fizikalne rehabilitacije je bio eksponencijalan. Tonus mišića se vratio, oslobodio sam se štake i krenuo hodati nakon samo 8 terapija.

Na fotografiji s Marinom Grgić, bacc. Physioth..

quote
Višnja Belošić

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena i postoperativna rehabilitacija

Radi višegodišnjih problema s koljenom (bolovi, oteklina, ograničeno kretanje), odlučila sam se po preporuci i pozitivnom iskustvu prijatelja obaviti ortopedski pregled u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kod prim. dr. sc. Eduarda Roda, dr. med., specijalista ortopedije, uže specijalizacije iz traumatologije lokomotornog sustava. Nakon pregleda, obavljenog RTG-a i MR-a, prim. dr. sc. Eduard Rod ustanovio je ozbiljno oštećenje koljena te predložio operativni zahvat - ugradnju totalne endoproteze koljena. Objasnio mi je tijek kompletnog zahvata, odgovorio na sva moja pitanja te mi dao sve potrebne informacije o brzini oporavka i tretmanu nakon operacije. Poslije operativnog zahvata, u bolnici sam provela pet dana, a već sedmi dan nakon operacije započela sam s postoperativnim programom rehabilitacije - tri puta tjedno - uz pomoć fizioterapeuta Filipa Pancirova, bacc. physioth., kojemu iskreno zahvaljujem na njegovoj strpljivosti, stručnosti i ljubaznosti. Trenutno sam usred druge serije postoperativnog rehabilitacijskog programa, a osjećam se odlično i sigurno. Već pomalo hodam i bez štaka, a moj život dobiva posve novu kvalitetu. Također, polako se vraćam svakodnevnim aktivnostima. Željela bih istaknuti visoki standard bolnice Sv. Katarina, kao i veliku stručnost i ljubaznost cjelokupnog medicinskog osoblja. Zahvaljujući njima, moj boravak u bolnici bio je ugodan, bez imalo straha i anksioznosti. Osim toga, želim se zahvaliti sestri Terezi koja mi je uvijek bila na raspolaganju te mi pomogla oko dogovora termina pregleda, operacije i strpljivo odgovarala na sva moja pitanja. Još jednom veliko hvala osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina na svemu pruženom, a pritom posebno želim naglasiti ljudski, vrhunski i profesionalni pristup prim. dr. sc. Eduarda Roda.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena, a zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uže specijalizacije iz traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Josip Baković

Hrvatska

Postoperativna rehabilitacija

Na program rehabilitacije u bolnici Sv. Katarina krenuo sam na prijateljevu preporuku. Fizikalnu terapiju nakon operacije koljena odradio sam s fizioterapeutkinjom Jelenom Kelemen, bacc. physioth., koju bih ovim putem pohvalio za odličan rad. Uz njenu pomoć brzo sam se vratio uobičajenom životu i svakodnevnim aktivnostima. Također, ujedno se želim zahvaliti i cijelom medicinskom osoblju bolnice. Sv. Katarinu zaista bih preporučio svakome.

Na fotografiji s našom Jelenom Kelemen, bacc. physioth., tijekom postoperativne rehabilitacije. 

quote
Blaž Kovačević

Hernioplastika – kirurško liječenje preponske kile

„Tražeći najbolje rješenje za svoj problem s hernijom, odlučio sam se za Sv. Katarinu, a uskoro sam shvatio da nisam mogao biti sretniji zbog te odluke. Sve, od samog procesa prijave pa do samog operativnog zahvata, proteklo je besprijekorno zahvaljujući brizi, ljubaznosti i profesionalnosti dr. Stefana Dimova i cjelokupnog medicinskog osoblja. Rezultati nakon operativnog zahvata nadmašili su sva moja očekivanja, a sada se osjećam kao novi čovjek. Njihova posvećenost brizi za pacijente zaista je izvanredna i svakako preporučam Sv. Katarinu svima koji traže vrhunsku medicinsku njegu u ugodnoj i sigurnoj okolini. Istaknuo bih također i besprijekornu organizaciju i vrhunsku opremu u bolnici, što mi je ulijevalo dodatnu sigurnost i udobnost tijekom cijelog procesa. Zahvalan sam svima u Sv. Katarini na nezaboravnom iskustvu i sjajnoj skrbi.“

Kod pacijenta je rađena hernioplastika (kirurško liječenje preponske kile), a zahvat je izveo Stefan Dimov, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije.

quote
Maja Turniški

Hrvatska

Artroskopska operacija ramena – minimalno invazivna operacija ramena

Uz Sv. Katarinu veže me isključivo pozitivno iskustvo – bez stresa i vrlo smireno, što je meni osobno bilo najvažnije. Medicinsko osoblje iznimno je ljubazno te mogu reći da su uvijek bili jedan korak ispred mene jer su mi pružili sve što mi je potrebno i prije nego što sam pitala ili ih pozvala. Usluga je na visokoj razini, a sve što me zanimalo bilo mi je detaljno objašnjeno. Zaista imam riječi hvale baš za svakog djelatnika Sv. Katarine, od mog operatera dr. sc. Tadije Petrovića, dr. med., specijalista ortopedije i traumatologije, preko ostatka medicinskog osoblja koje je cijelo vrijeme skrbilo o meni pa sve do tima za fizikalnu terapiju. Apsolutno svi u Sv. Katarini, od dolaska do izlaska iz Bolnice, tretirali su me kao čovjeka, a ne samo kao broj ili predmet, što rijetko gdje možete doživjeti. Stoga najiskrenije preporuke za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijentice je rađena minimalno invazivna artroskopska operacija ramena - rekonstrukcija rotatorne manšete, subpektoralna tenodeza duge glave bicepsa, obrada akromioklavikularnog zgloba i subakromijalna dekompresija. Zahvat je izveo dr. sc. Tadija Petrović, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije.

Na fotografiji s našim Ivanom Šemničkim, bacc. med. techn.

quote
Đulka Zejnilagić

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena

Po preporuci prijatelja odlučila sam operirati koljeno u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Već pri prvom pregledu kod izv. prof. dr. sc. Dinka Vidovića, prim., dr. med., specijalista opće kirurgije, ortopedije i traumatologije stekla sam veliko povjerenje, tako da sam bez razmišljanja pristala na indiciranu operaciju. Osoblje Bolnice je vrlo ljubazno, susretljivo, nadasve stručno, tako da mi je sami boravak u Sv. Katarini bio vrlo ugodan. Ugradnja totalne endoproteze koljena je savršeno dobro prošla, već sam drugi dan uz pomoć fizioterapeuta bila na nogama. Zbog svega navedenog, Specijalnu bolnicu Sv. Katarina zaista bih preporučila svakom pacijentu koji treba ovakav ili sličan kirurški zahvat.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena, a zahvat je izveo izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović, prim., dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije.

Na fotografiji s glavnom sestrom odjela Jasminkom Stanić i fizioterapeutom Renatom Derkovićem, bacc. physioth.

quote
Peter Eglauer

HR

Artroskopska toaleta lakta

"U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došao sam po preporuci i apsolutno sam zadovoljan. Pristup dr. Petrovića je vrlo profesionalan, sve je detaljno objasnio i odradio je sjajan posao – više sam nego zadovoljan. Za tim za fizikalnu rehabilitaciju imam samo jednu riječ – izvanredno. Potpuno sam se oporavio nakon kratkog vremena zahvaljujući vrhunskom tretmanu liječnika i fizioterapeuta."

Kod pacijenta je rađena artroskopska toaleta lakta, a zahvat je izveo dr. sc. Tadija Petrović, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije.

quote
Edo Mimica

HR

Ugradnja umjetnog zgloba kuka

"Obzirom da sam osjećao velike bolove u lijevom kuku prilikom hodanja, počeo sam istraživati mogućnosti za operativni zahvat u sklopu liječenja te sam pronašao da samo nekoliko bolnica radi ugradnju umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom, a za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam pronašao najbolje reference putem iskustava na web stranici. I nije mi nimalo žao zbog odluke jer su sva moja očekivanja opravdana. Odnos sestara i liječnika te svih djelatnika je izvanredan. Sve pohvale cijelo timu Sv. Katarine.“

Kod pacijenta je rađena ugradnja umjetnog zgloba kuka, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Sava Bogdanović

Operacijsko proširenje kanala kralježnice i dekompresija živaca

Ovim putem želim se zahvaliti cijelom timu Specijalne bolnice Sv. Katarina, a posebice prof. dr. sc. Draganu Primorcu te prof. dr. sc. Vladimiru Kovaču, dr. med., spec. ortopedije za izvanrednu pažnju i brigu koju su pokazali za mene kao pacijenta i, ono najvažnije, što su mi omogućili zdrav život. Sukladno tome, posvetio sam im i svoju knjigu jer su me uspješno riješili boli koja mi je onemogućavala normalan život. Svima bih preporučio Sv. Katarinu.

Kod pacijenta je rađeno operacijsko proširenje kanala kralježnice i dekompresija živaca, a zahvat je izveo prof. dr. sc. Vladimir Kovač, dr. med, spec. ortopedije.

quote
Dario Tupek

Hrvatska

Lumbalna mikrodiscektomija - Minimalno invazivna operacija lumbalne kralježnice

Po preporuci prijatelja odlučio sam se doći na pregled kod prim. doc. dr. sc. Vide Bilića u Sv. Katarinu zbog jake boli u leđima i lijevoj nozi. S obzirom na to da sam želio brzo i efikasno rješenje, odlučio sam se na operativni zahvat po preporuci prim. doc. dr. sc. Vide Bilića, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije. Gotovo odmah nakon samog zahvata osjetio sam veliko olakšanje, a boli skoro da i nije bilo. Također, moram pohvaliti i rad fizioterapeutkinje gđe Jelene Kelemen, bacc. physioth., koja mi je puno pomogla u mom napretku tijekom fizikalnih terapija, a nakon kojih sam se osjećao kao da nikada nisam ni bio operiran. Svakome bih preporučio Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijenta je rađena lumbalna mikrodiscektomija (minimalno invazivna operacija lumbalne kralježnice), a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s Jelenom Kelemen, bacc. physioth. tijekom postoperativne rehabilitacije. 

quote
Lidija Gašparović

Hrvatska

S osobitim zadovoljstvom želim istaknuti uistinu visoku razinu usluge Sv. Katarina Dental Centra. Bezbrižno sam dolazila na zakazane termine u ordinaciju dr. Igora Smojvera, dr. med. dent., specijalista oralne kirurgije. Stručni i empatični pristup cijelog tima, liječnika, kao i drugog medicinskog osoblja Dental Centra, stvara ozračje punog povjerenja i pripadnosti! Iskrene preporuke svima za Sv. Katarina Dental Centar.“

Na fotografiji s Igorom Smojverom, dr. med. dent., specijalistom oralne kirurgije.

quote
Modrić Marko

HR

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta

" Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina saznali smo od članova obitelji i prijatelja koji su bili na dijagnostičkim pregledima ili na ortopedskim operacijama. Prezadovoljni smo s kompletnom uslugom i bolničkim osobljem. Doc. Hudetz je opravdao sva naša očekivanja i s pravom slovi za najboljeg specijalista za operacije koljena. Izrazito je profesionalan i iznimno ljubazan. Osjećam se odlično nakon operacije i definitivno svima preporučujemo bolnicu Sv. Katarina."

Kod pacijenta je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Damir Hudetz, specijalist ortopedije.

quote
Vesna Pristovnik

Slovenija

Lumbalna laminoforaminotomija

U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam došla na preporuku fizioterapeuta iz Slovenije koji radi sa sportašima te je rekao da je Sv. Katarina najbolji izbor za rješavanje mojih tegoba. Obzirom na dugo čekanje na operativni zahvat u Sloveniji, nije mi trebalo puno da se odlučim na operativni zahvat u Sv. Katarini i mogu samo reći da sam donijela najbolju moguću odluku. Već dva dana nakon zahvata se osjećam odlično. Ne mogu dovoljno nahvaliti prim. Bilića koji je toliko profesionalan, strpljiv, sve objasni i više puta ako je potrebno. Medicinsko osoblje se tako lijepo brine o meni i na raspolaganju su za sva moja pitanja. Hvala cijelom timu Specijalne bolnice Sv. Katarina i iskrena preporuka svima.

Kod pacijentice je rađena lumbalna laminoforaminotomija, a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

quote
Lucija Brtan

Hrvatska

Centar za oftalmologiju – kontaktne leće

„Dugo vremena nosim dioptrijske naočale, stoga sam poželjela dati šansu kontaktnim lećama. U potrazi za specijalističkim pregledom za kontaktne leće, a na temelju dobrih iskustava drugih pacijenata, odlučila sam se za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i nisam požalila svoj odabir. Brigu o svojim očima povjerila sam dr. sc. Tamari Knežević, specijalistici oftalmologije, koja je vrlo profesionalna, temeljita i ugodna liječnica. Tijekom pregleda dr. Knežević mi je objasnila svaki korak te je bila vrlo prijateljski nastrojena, što pruža sigurnost preplašenim pacijentima poput mene. Na termin pregleda čekala sam minimalno, a u samoj bolnici Sv. Katarina dočekala me izrazito ugodna i prijateljska atmosfera, od prijema na recepciji pa do oftalmološkog tima u ambulanti. Prvi pregled za kontaktne leće protekao je bez ikakvih problema, doktorica Knežević i sestra Ivana bile su pune razumijevanja te spremne pomoći u bilo kojem trenutku. Posebne pohvale pritom želim uputiti sestri Ivani koja mi je pružila svu pažnju te pokazala maksimalno strpljenje tijekom uvježbavanja stavljanja i skidanja leća, oko čega sam bila preplašena i usporena na početku. Svoj vid svakako nastavljam kontrolirati u Sv. Katarini, a drugima upućujem iskrene i tople preporuke za cijeli tim Centra za oftalmologiju Sv. Katarine, definitivno nećete pogriješiti ako se odlučite za oftalmološki pregled u ovoj bolnici!“

quote
Žiga Mlakar

Slovenija

Operacija preponske kile

"Htio bih se zahvaliti dr. med. Ani Dimovi na profesionalnosti i brižnom odnosu te uspješno provedenoj operaciji. Od doktorice sam u svakom trenutku dobio jasne odgovore na sva moja pitanja, što meni kao pacijentu puno znači. Također bih se želio zahvaliti i ostatku medicinskog osoblja Sv. Katarine na susretljivosti. Specijalna bolnica Sv. Katarina zaista je bolnica na visokoj razini."

Kod pacijenta je rađena operacija preponske kile, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Michael Rosenberg

Ugradnja umjetnog zgloba kuka

Odlučio sam se na operaciju u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina na preporuku prijatelja koji je imao sličan zahvat i imao je vrlo pozitivno iskustvo. Prije zahvata otežano sam hodao i imao bolove u kuku i koljenu. Nakon zahvata osjećam se puno bolje te sam oduševljen ishodom. U Sv. Katarini sam napravio i preoperacijske pretrage, kao i samu operaciju te rehabilitaciju. Jako sam zadovoljan svim fazama, usluge su izvedene na visoko profesionalan način. Dr. Vrdoljak bio je vrlo informativan o svim elementima postupka i vrlo brižan i umirujući u svom objašnjavanju. To je ublažilo sve moje prethodne brige i natjeralo me da vjerujem njemu i njegovoj stručnosti. Moram reći da je sveukupna briga svih djelatnika na svim odjelima u klinici vrhunska i toplo bih preporučio Sv. Katarinu za ovaj ili bilo koji sličan zahvat.

Kod pacijenta je rađena ugradnja umjetnog zgloba kuka, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Karla Colnar

Operacija skolioze

„Tijekom 2020. godine mi je dijagnosticirana skolioza, deformacija kralježnice. U to vrijeme stupanj skolioze je bio takav da je bilo potrebno liječenje nošenje ortoze. Nakon nekog vremena došlo je do pogoršanja usprkos liječenju ortozom te sam na preporuku svojeg ortopeda upućena na daljnje konzultacije. Preko poznanika smo moji roditelji ja čuli za prof. dr. sc. Vladimira Kovača kao najvećeg hrvatskog stručnjaka u liječenju dječjih skolioza i deformacija kralježnice. Prvi pregled smo obavili ubrzo nakon prvog kontakta s doktorom te nam je on preporučio operaciju. Prof. Kovač je bio iskren i objektivno nam je objasnio o kakvoj se operaciji radi i koji su rizici što nas se posebno dojmilo. Ubrzo nakon našeg razgovora, odlučili smo se na operaciju. Prof. Vladimir Kovač nam je preporučio liječenje u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kao jednu od vrhunskih ustanova koja može preoperativnu pripremu i postoperativnu njegu te samu operaciju ostvariti na najvišem nivou. U bolnicu smo došli dan prije operacije i smjestili se u bolnički apartman koji je bio prostran i ugodan za boravak. Operativni zahvat je bio već drugi dan i gotovo u potpunosti bezbolan te sam već drugi dan nakon operacije sjedila, a treći dan već hodala. Nakon sedam dana sam otpuštena na kućno liječenje. Cjelokupno iskustvo je bilo iznad svih naših očekivanja. Sve to ne bi bilo moguće bez velikog iskustva, znanja i stručnosti prof. Vladimira Kovača te njegovog tima koji su operaciju obavili besprijekorno. Sama usluga od prvog pa do posljednjeg dana boravka u bolnici bila je na vrhunskom nivou. Posebno nas se dojmila briga i njega medicinskog osoblja 3. kata Specijalne bolnice te svih fizioterapeuta kojima možemo samo reći veliko neizmjerno hvala za sve. Posebno bismo zahvalili prof. dr. Vladimiru Kovaču na njegovoj brizi, pristupu pacijentu, profesionalnosti i stručnosti. Ujedno sve pohvale timu Specijalne bolnice Sv. Katarina na izrazitoj profesionalnoj usluzi, ljubaznosti, toplom pristupu i osmijehu koji su imali na svakom koraku. Iskreno želimo svima preporučiti Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.“

Kod pacijentice je rađena operacija skolioze, a zahvat je izveo prof. dr. sc. Vladimir Kovač, dr. med,. spec. ortopedije.

quote
Višnja Belošić

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena i postoperativna rehabilitacija

Radi višegodišnjih problema s koljenom (bolovi, oteklina, ograničeno kretanje), odlučila sam se po preporuci i pozitivnom iskustvu prijatelja obaviti ortopedski pregled u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kod prim. dr. sc. Eduarda Roda, dr. med., specijalista ortopedije, uže specijalizacije iz traumatologije lokomotornog sustava. Nakon pregleda, obavljenog RTG-a i MR-a, prim. dr. sc. Eduard Rod ustanovio je ozbiljno oštećenje koljena te predložio operativni zahvat - ugradnju totalne endoproteze koljena. Objasnio mi je tijek kompletnog zahvata, odgovorio na sva moja pitanja te mi dao sve potrebne informacije o brzini oporavka i tretmanu nakon operacije. Poslije operativnog zahvata, u bolnici sam provela pet dana, a već sedmi dan nakon operacije započela sam s postoperativnim programom rehabilitacije - tri puta tjedno - uz pomoć fizioterapeuta Filipa Pancirova, bacc. physioth., kojemu iskreno zahvaljujem na njegovoj strpljivosti, stručnosti i ljubaznosti. Trenutno sam usred druge serije postoperativnog rehabilitacijskog programa, a osjećam se odlično i sigurno. Već pomalo hodam i bez štaka, a moj život dobiva posve novu kvalitetu. Također, polako se vraćam svakodnevnim aktivnostima. Željela bih istaknuti visoki standard bolnice Sv. Katarina, kao i veliku stručnost i ljubaznost cjelokupnog medicinskog osoblja. Zahvaljujući njima, moj boravak u bolnici bio je ugodan, bez imalo straha i anksioznosti. Osim toga, želim se zahvaliti sestri Terezi koja mi je uvijek bila na raspolaganju te mi pomogla oko dogovora termina pregleda, operacije i strpljivo odgovarala na sva moja pitanja. Još jednom veliko hvala osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina na svemu pruženom, a pritom posebno želim naglasiti ljudski, vrhunski i profesionalni pristup prim. dr. sc. Eduarda Roda.

Kod pacijentice je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) koljena, a zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uže specijalizacije iz traumatologije lokomotornog sustava.

Na fotografiji s fizioterapeutom Filipom Pancirovom, bacc. physioth., tijekom postoperativne rehabilitacije.

quote
Sanja Čolić

Ambulanta za liječenje boli – liječenje kronične boli

Moja potraga za dijagnozom kronične boli trajala je dvije godine. Bol je bila nesnosna i neizlječiva jer moja dijagnoza do tada nije bila poznata. U Sv. Katarinu došla sam po preporuci prijatelja – prvotno kod prof. dr. sc. Gorana Mraka, dr. med., specijalista neurokirurga, a potom sam liječenje nastavila kod dr. sc. Marina Lozića, anesteziologa, užeg specijalista intenzivne medicine. Najveće dostignuće je kada pronađete doktora kao što je dr. Lozić, koji nesebično daje sebe i ne odustaje od nesvakidašnje dijagnoze, a sve kako bi vam olakšao život. Ja sam i dalje na tom putu ozdravljenja s njime. Korak po korak, sve mi je lakše te se nadam da će uskoro sva bol postati dio prošlosti. Zahvaljujem se od srca dr. Marinu Loziću na svemu. I dalje ću putovati 1100 km svakih petnaest dana kako bih dobila njegovu pomoć i podršku. Također, ovim putem želim se zahvaliti i izuzetno ljubaznom osoblju Sv. Katarine.

Na fotografiji s našim dr. sc. Marinom Lozićem, anesteziolog, uži specijalist intenzivne medicine

quote
Ivica Katić

Hrvatska

Laparoskopska kolecistektomija – laparoskopsko odstranjenje žučnog mjehura

Svake godine radim UZV abdomena, a kada su mi otkrili kamenac na žuči, ispočetka tome nisam pridavao preveliki značaj. Nakon razgovora s doktorom u jednoj drugoj zdravstvenoj instituciji u Zagrebu, ipak sam se odlučio na još jedne konzultacije i tako sam došao do Stefana Dimova, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije. Dr. Dimov mi je sve detaljno objasnio: što je žuč, koje su mi opcije, što može poći po zlu, sam tijek operacije itd. Nakon tog razgovora shvatio sam da nemam što više čekati, nego to riješiti. Nisam puno dvojio i odmah sam dogovorio operaciju. Zašto sam odabrao operaciju napraviti baš u Sv. Katarini? Razlozi su preoperativni i postoperativni. Pretpostavljao sam kako bi sve to moglo izgledati, ali na kraju je ispalo i bolje nego što sam očekivao. Cjelokupno medicinsko osoblje bilo je više nego ljubazno, stalno su bilo kod mene i pitali trebam li što, kako se osjećam, rekli da ih zovem za svaku sitnicu... Zahvat je protekao savršeno. U petak ujutro sam operiran, a u subotu ujutro već sam izašao van. Uz savjete dr. Dimova, oporavak ide odlično. Još jednom bih se htio zahvaliti svima, svom medicinskom osoblju, ali ipak posebnu zahvalu moram uputiti anesteziolozima koji se brinuli o meni tijekom operacije. Za kraj, moja poruka svima je da zdravlje nema cijenu i zato moja iskrena preporuka za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijenta je rađena laparoskopska kolecistektomija – laparoskopsko odstranjenje žučnog mjehura, a zahvat je izveo Stefan Dimov, dr. med. univ. spec., specijalist abdominalne/digestivne kirurgije.

quote
Lea Banko

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta uz šav meniska

„U Specijalnu bolnicu Sv. Katarina došla sam nakon preporuke poznanika i članova kluba OK Dinamo. Obzirom na moju sportsku ozljedu na prijateljskoj utakmici, bilo mi je najbitnije da prvo napravim kvalitetni pregled magnetskom rezonancijom i utvrdim težinu svoje ozljede. U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina obavila sam sve u jednom danu, MR te potom pregled kod ortopeda koji je preporučio operaciju. Operaciju je obavio prim. Eduard Rod koji mi je objasnio cijeli proces operacije te koji i dalje prati moj oporavak nakon operacije. S prim. Rodom komunikacija je odlična te se osjećam sigurno u svezi svog daljnjeg oporavka. Moram svakako pohvaliti medicinske sestre u bolnici koje su ljubazne, pristupačne i uvijek na raspolaganju, kao i fizioterapeut. Sada, 2 tjedna nakon operacije osjećam se dobro i vjerujem da me čeka uspješan i brz oporavak. Još jednom hvala svim djelatnicima Specijalne bolnice Sv. Katarina.“

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta, a zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Miroslav Barišić

Ambulanta za liječenje boli

„Već 12 godina imam bolove u lumbalnom dijelu kralježnice te sam se odlučio na liječenje u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Nakon par pregleda kod dr. sc. Marjana Rožankovića, dr. med., specijalista neurokirurgije, čije termine sam dobio jako brzo, došao sam do preporuke za dr. Lozića i na tome sam mu jako zahvalan. Dr. Lozić mi je pomogao već kod prvog pregleda i bilo mi je puno bolje te se bol znatno smanjila. Zahvalan sam mu što nemam više takve jake bolove i što ima takav pristup pacijentu gdje sve detaljno objasni. Takvo iskustvo nisam imao s drugim liječnicima. Za ambijent bolnice i osoblje imam samo pohvale.“

Na fotografiji s dr. sc. Marinom Lozićem, anesteziologom, užim specijalistom intenzivne medicine.

quote
Simona Mađor

ClearCorrect prozirni aparatić za zube

„U Sv. Katarina Dental Centar sam došla na pregled kod dr. Ivana Katalinića kako bih saznala opcije za nošenje prozirnog aparatića za zube. Dr. Katalinić mi je preporučio ClearCorrect prozirni aparatić i nakon što sam obavila potrebnu pripremu, danas sam došla po svoje prve alignere. Jako sam zadovoljna pristupom cjelokupnog tima i osobito dr. Katalinića koji mi je strpljivo sve objasnio, od plana terapije, mogućnosti do detaljnih uputa za nošenje samog aparatića. Tako da se veselim dobivenim alignerima i krajnjem rezultatu. Svima bih preporučila pregled u Sv. Katarina Dental Centru jer kada upoznate ovaj odličan tim s veseljem ćete dolaziti na preglede.“

Na fotografiji s dr. sc. Ivanom Katalinićem, dr. med. dent., clinical advisor za Straumann ClearCorrect sustav.

quote
Sandro Kolak

Laparoskopska operacija žuči

„Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina sam saznao preko prijatelja i na njegovu preporuku se odlučio za pregled, kasnije i za zahvat. Mogu samo reći da je cjelokupna usluga odlična, za svaku pohvalu. Nakon samog zahvata se osjećam bolje od očekivanja, već drugi dan samo mogao samostalno hodati, a sada nakon par dana je veći dio rana zacijelio. I više sam nego zadovoljan, za dr. Dimovu imam samo riječi pohvale, izuzetno ljubazan i profesionalan pristup prema pacijentu. Hvala cjelokupnom osoblju i dr. Dimovoj.“

Kod pacijenta je rađena laparoskopska operacija žuči (kolecistektomija), a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, , specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Gordana Večaj

Hrvatska

GlycanAge test

GlycanAge test, patentirani znanstveni test za precizno utvrđivanje vlastite biološke dobi, učinila sam kako bih saznala stanje svog imunološkog sustava te stvarnu dob organizma. Nakon dobivenih rezultata testiranja znam na čemu sam i u kojem smjeru trebam brinuti o svojem zdravlju te na koji način. Vrlo sam zadovoljna uslugom i bolnicom Sv. Katarina čije usluge koristim već godinama. Posebno bih se zahvalila doc. dr. sc. Andrei Skelin koja mi je sve detaljno objasnila. Vrlo je stručna i ljubazna. GlycanAge testiranje je jednostavno i lako, kao i redovito testiranje krvi, a može se napraviti u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Svakako bih ga preporučila svima.

quote
Doris Pole

Hrvatska

Vježbačica taekwondoa

Za operativni zahvat u sv. Katarini sam se odlučila iz više razloga. Onaj koji bih izdvojila su vrhunski stručnjaci ortopedi, koji iza sebe imaju mnogo uspješnih operacija prednjih križnih ligamenata i znala sam da im mogu dati svoje puno povjerenje. Tijekom operacije i boravka u Sv. Katarini osoblje je bilo od velike pomoći. Bili su na usluzi kad god sam ih trebala, često su dolazili provjeravat trebam li što i kako se osjećam. Prim. Rod je od prvog dana tu za sva moja pitanja i nedoumice, svakih nekoliko tjedana imamo kontrolne preglede kako bih vidjeli kako teče oporavak te dobijam upute za dalje. Trenutno je prošlo 13 tjedana od operacije, oporavak teče i više nego odlično, jako sam zadovoljna s trenutačnim rezultatima i veselim se povratku u sportske dvorane.

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta, a zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med., specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Jeremy Paul Witcher

Popravak ingvinalne hernije

Oduševljen sam operativnim zahvatom kojem sam nedavno bio podvrgnut u bolnici Sv. Katarina u Zagrebu. Dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije mi je preporučena kao iskusan specijalist i pokazala se kao odličan izbor. Njezin engleski jezik i komunikacijske vještine su izvrsne i mogao sam u potpunosti razumjeti sve dijelove procesa i mogućnosti izbora. Sam postupak je prošao vrlo dobro i brzo sam se oporavio. Smatram da su druge povezane kliničke usluge, od prijema do preoperacijske pripreme i postoperativnih konzultacija, brze i učinkovite. Bez oklijevanja, na temelju osobnog iskustva, preporučujem dr. Dimovu i bolnicu Sv. Katarina.

quote
Marija Opačak & Den Eror

Hrvatska

Za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina imam samo riječi hvale. Medicinsko osoblje jako je ljubazno, a bolnica je opremljena najsuvremenijim tehnologijama te pacijentima daje mogućnost da na jednom mjestu obave više različitih pregleda i pretraga. Sve ovo, uz stručnu i dragu doc. dr. sc. Ivanu Erceg Ivkošić, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine, razlog je zašto sam se odlučila upravo za Sv. Katarinu. Dr. Erceg Ivkošić topla je, empatična osoba maksimalno profesionalna u svome poslu te bi ju preporučila svim ženama koje se ustručavaju javiti na ginekološki pregled. I moj partner Den, ponosni budući otac, također ima puno povjerenje u doktoricu, što meni jako puno znači budući da trenutno često izbiva od kuće jer je dio planinskog izazova „Seven Summits“ u kojem rijetki pojedinci osvajaju najviše vrhove sedam kontinenata, što još nije uspjelo niti jednom Hrvatu. Do sad ih je osvojio pet te sam zaista ponosna na njega, inače najmlađeg Hrvata koji se popeo na Mount Everest. S obzirom na navedeno, meni kao ženi i budućoj majci jako je važno da imam njegovo povjerenje u doktoricu i dok je odsutan, pa u svakom trenutku oboje možemo biti sigurni da sam u dobrim rukama, čak i kada nismo zajedno.

Na fotografiji: Pacijentica Marija Opačak i njezin partner Den Eror s doc. dr. sc. Ivanom Erceg Ivkošić, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine.

quote
Ružica Lukanović

Hrvatska

Prezadovoljna sam cjelokupnom uslugom u Sv. Katarini, što potvrđuje činjenica da svaki put sa smiješkom dolazim iz Šibenika u Zagreb, gdje se Bolnica nalazi. Medicinsko osoblje je iznimno ljubazno, uslužno i, ono što je najvažnije, uvijek će Vas dočekati sa smiješkom na licu, a meni to osobno jako puno znači. Pritom posebno želim pohvaliti dr. sc. Marina Lozića, anesteziologa, užeg specijalista intenzivne medicine koji je vrlo jednostavan i simpatičan, ali maksimalno profesionalan i stručan u svome radu. Na kraju, želim naglasiti individualan pristup prilagođen specifičnim potrebama svakog pacijenta, a kakav svi djelatnici Sv. Katarine imaju prema pacijentu. Nikada prije nisam doživjela takav tretman pa mi se taj personalizirani pristup od svega najviše svidio. U Sv. Katarini pacijent zaista jest na prvom mjestu!

Na fotografiji s dr. sc. Marinom Lozićem, anesteziolog, uži specijalist intenzivne medicine

quote
Dubravko Lušičić

Laserska operacija hemoroida

„Obzirom da sam počeo osjećati velike probleme s hemoroidima, odlučio sam se na rješavanje tog problema te sam se počeo raspitivati o mogućim metodama i oporavku. Nakon informacije o prilično dugom oporavku nakon klasičnog operativnog zahvata, odlučio sam se na metodu laserske operacije. Dobio sam preporuku za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i nakon što sam pogledao video razgovor s dr.med. Anom Dimovom, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije, konačno sam se odlučio za pregled i zahvat u Sv. Katarini. Od prvog telefonskog susreta sa Sv. Katarinom shvatio sam koliko je cjelokupno osoblje organizirano, brzo, stručno i ljubazno. Posebnu impresiju na mene je ostavila ta ljubaznost od prvog kontakta s pacijentom. Dr. Dimova je izrazito pristupačna, profesionalna i uvijek spremna na komunikaciju. Onako kako je dr. Dimova rekla da će biti tijek oporavka, točno tako je i bilo. Mogu slobodno reći da su mi Specijalna bolnica Sv. Katarina i dr. Ana Dimova uljepšali ostatak života.“

Kod pacijenta je rađena laserska hemeroidoplastika uz eksiziciju perianalnih kožnih nabora, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, , specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Karlo Mandić

Hrvatska

Ekstrakcija postojećeg implantata i fiksacija duljim implantatom pod povoljnijim kutem u svrhu epifizeodeze ploče rasta glave bedrene kosti

Krajem 2020. godine počeo sam osjećati bolove u nozi. Pregledom je ustanovljeno kako se radi o posklizu glave bedrene kosti te da mi je potrebna operacija. Nakon što sam operiran u jednoj zdravstvenoj ustanovi, bio sam na štakama čak dva mjeseca. S obzirom na to da sam dosta dugo hodao uz pomoć štaka, odlučili smo otići u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina po drugo mišljenje kod prof. dr. sc. Darka Antičevića, specijalista ortopedije, subspecijalista dječje ortopedije. Prof. dr. sc. Antičević prilikom pregleda je zaključio kako je fiksacijski implantat prekratak i pod pogrešnim kutem te da se tako više ne mogu baviti sportom koji mi je jako bitan. Na temelju tog pregleda odlučio sam se na drugu operaciju u Sv. Katarini kako bi se mogao ponovno baviti sportom. Operacija je dobro prošla, bez ikakvih problema, a oporavak je bio jako brz te sam se uz minimalne vježbe brzo vratio svojim uobičajenim aktivnostima i treninzima. Mjesec dana nakon operacije na kontrolnom pregledu, prof. dr. sc. Antičević potvrdio mi je kako više nema ograničenja i da se bez problema opet mogu baviti sportom. Bio sam jako sretan te bih svima sa sličnim problemima preporučio bolnicu Sv. Katarina i prof. dr. sc. Darka Antičevića.

Kod pacijenta je rađena ekstrakcija postojećeg implantata i fiksacija duljim implantatom pod povoljnijim kutem u svrhu epifizeodeze ploče rasta glave bedrene kosti, a zahvat je izveo prof. dr. sc. Darko Antičević, specijalist ortopedije, subspecijalist dječje ortopedije uz operacijski tim Specijalne bolnice Sv. Katarina.

quote
Vlado Dukić

Hrvatska

Jako sam zadovoljan cijelim Sv. Katarina Dental timom. Sve je bilo po prvotnom dogovoru te odlazim izrazito zadovoljan. Preporučio bih Sv. Katarina Dental svima.

quote
Marijana Čulin

Hrvatska

Laserska operacija fistule

Ovim putem htjela bi pohvaliti i zahvaliti se cijelom medicinskom osoblju bolnice Sv. Katarina, a ponajviše dr. med. Ani Dimovi, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije koja se uhvatila u koštac s mojim problemom kojeg vučem još od 2015. godine. Naime, nakon dugog oklijevanja i straha od klasične invazivne operacije rektovaginalne fistule koja nastaje kao posljedica težeg stadija Chronove bolesti, surfanjem po internetu naišla sam na web stranicu Specijalne bolnice Sv. Katarina koja liječi fistule laserski i matičnim stanicama. Oba načina su me privukla i dala mi nadu da ću se konačno, nakon dugih 7 godina, riješiti apscesa. Hvala prekrasnoj dr. Dimovi koja me već pri prvom proktološkom pregledu oslobodila straha i traume od pregleda koji u meni čuči punih 7 godina. Iz osobnog iskustva mogu potvrditi koliko ženski spol odgađa ovakve preglede samo zbog nelagode i srama. Dr. Dimovi dajem čistu peticu, kao i cijeloj Bolnici u kojoj sam radila lasersku operaciju fistule te cijeli preoperativni i post-operativni proces. Usluga je na svjetskom nivou, toliko da sam u jednom trenutku pomislila da sanjam, jer usporedbom s mjesec dana liječenja u jednoj drugoj zdravstvenoj ustanovi, osjećaj je kao da živim u dva paralelna svijeta. Svakako svima preporučujem Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i prekrasnu dr. Anu Dimovu.

Kod pacijentice je rađena laserska operacija fistule, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Željko Bošnjak

Hrvatska

Ugradnja totalne endoproteze koljena

Nakon višegodišnjih problema sa koljenom, bolovi i otekline, odlučio sam se obratiti liječniku specijalistu ortopedu. Izvršen je pregled koljena i napravljen RTG. Nažalost, ustanovljeno je ozbiljno oštećenje i jedino rješenje bio je operativni zahvat – ugradnja proteze koljena. Liječnik specijalist ortopedije, dr. Trpimir Vrdoljak u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina mi je objasnio kompletan zahvat i dao sve potrebne informacije o brzini oporavka i tretmana nakon operativnog zahvata.

Zahvat je obavljen u travnju 2022. godine i nakon tri dana pušten sam na kućnu njegu. Osjećao sam se vrlo dobro i već drugi dan nakon zahvata uz pomoć terapeuta i štaka napravio sam kraću šetnju po hodniku bolnice. Nisam mogao vjerovati da se sve odvija tako brzo. Dr. Vrdoljak mi je dao uputstvo i preporučio što više hodanja do subjektivne granice boli i hodanje uz pomoć štaka.

Fizikalna terapija je započeta u nevjerojatno kratkom roku, već peti dan nakon operativnog zahvata i to vrlo intenzivno - tri puta tjedno po dva i pol sata. Sama terapija je jedan na jedan uz vrhunsku stručnost, strpljenje i ljubaznost terapeutkinje. Rezultati su se pokazali vrlo brzo i nakon nepunih dva tjedna prestao sam koristiti štake, iako sam to mogao učiniti i ranije.

Sada sam u tijeku druge serije fizikalne terapije uz novih deset vježbanja po dva i pol sata. To sam učinio na vlastiti zahtjev, jer sam se osjećao odlično i želio sam dobiti potpunu osobnu sigurnost i osjećaj, što je jako važan dio oporavka.

Želim naglasiti vrhunski, profesionalni i ljudski pristup dr. Vrdoljaka i fizioterapeutkinje Jelene Kelemen.

Iako je proteklo tek 5 tjedana od samog kirurškog zahvata osjećam se odlično i moj život dobiva posve novu kvalitetu. Na kraju želim naglasiti visoki standard Specijalne bolnice Sv. Katarina i veliku stručnost kompletnog osoblja.

Kod pacijenta je rađena ugradnja totalne endoproteze koljena. Zahvat je izveo Dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Vedran Prelogović

Hrvatska

Rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta (ACL) i parcijalna endoproteza (PEP) koljena

Specijalna bolnica Sv. Katarina slovi za jednu od najboljih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Moje dosadašnje iskustvo s pruženom uslugom, medicinskim osobljem i liječnicima to potvrđuje. U Bolnicu sam prvi put došao u svibnju prošle godine zbog problema s desnim koljenom (bolovi, otežano hodanje). Nakon MR-a i prve dijagnoze koju je postavio prof. dr. sc. Igor Borić, dr. med., primarijus, specijalist radiologije, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina, stupio sam u kontakt s doc. dr. sc. Željkom Jelečom, specijalistom ortopedije, subspecijalistom traumatologije lokomotornog sustava. Doktor mi je stručno i na jednostavan način objasnio detalje o zahvatu i tijeku oporavka. Ističem da je dr. Jeleč vrlo susretljiv, profesionalan te da je u periodu prije i poslije operacije svojom smirenošću i ljudskošću značajno olakšao čitav proces.

Operacija koljena (rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta i parcijalna endoproteza koljena) izvršena je početkom siječnja. Zahvaljujući izuzetno ljubaznom, pristupačnom i stručnom osoblju (medicinskim sestrama i liječnicima) petodnevni boravak u bolnici bio je ugodan, što smatram izuzetno važnim jer su strah i anksioznost koje sam osjećao brzo nestali.

Fizikalnu terapiju i rehabilitaciju započeo sam sedam dana nakon zahvata s fizioterapeutkinjom Jelenom Kelemen. Jelena je susretljiva, smirena, strpljiva, stručna i puno mi je pomogla da ubrzo počnem hodati bez štaka, da se vratim svakodnevnim aktivnostima i da oporavak ide prema željenom cilju. Također bih pohvalio i ostale fizioterapeute, a posebno Ivanu Glavač s kojom sam jedno vrijeme radio.

HVALA osoblju bolnice Sv. Katarina na svemu pruženom!

Kod pacijenta je rađena rekonstrukcija prednjeg križnog ligamenta (ACL) i parcijalna endoproteza (PEP) koljena, pri čemu su ova dva, inače standardno odvojena, zahvata po prvi puta u Sv. Katarini napravljena tijekom iste operacije. Zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Iskustvo pacijentice

Hrvatska

U Sv. Katarina Dental Centar došla sam po preporuci prijatelja. Obzirom da se bojim zubara i imam neugodno prethodno iskustvo, odlučila sam se za ovu kliniku. Osoblje je zajedno sa savršenim doktorom vrlo profesionalno, ljubazno i stručno. Preporučila bih svima. Hvala od srca i s velikim poštovanjem.

quote
Kevin Wayne Priest

Ujedinjeno Kraljevstvo

Lumbalna mikrodiscektomija – „zlatni standard“ operacije hernije diska

Nedugo nakon što sam se preselio u Sloveniju s postojećim problemima vezanim uz kralježnicu, novi prijatelj preporučio mi je Specijalnu bolnicu Sv. Katarina. Nakon brze provjere, ustanovio sam da je Bolnica udaljena svega 2 sata vožnje od mog sadašnjeg mjesta stanovanja pa sam ih odlučio kontaktirati. Termin za konzultacije dobio sam već za par dana. Kako sam podrijetlom iz Ujedinjenog Kraljevstva, nisam do tada imao iskustva s hrvatskim bolnicama. No, već pri prvom dolasku na pregled, sve moje brige su otklonjene jer me svaki član medicinskog osoblje zaista dojmio – svi su bili spremni pomoći te su vrlo učinkoviti i profesionalni u onome što rade, što mi je ulilo veliko povjerenje i sigurnost da sam donio dobru odluku i odabrao prave stručnjake za sebe. Za operaciju kod dr. sc. Marjana Rožankovića, dr. med., specijalist neurokirurgije termin sam dobio samo tjedan dana kasnije, pri čemu mi je pružena maksimalna njega. Ne znam kako dovoljno zahvaliti svima na pruženoj usluzi. Ukoliko netko od mojih prijatelja ili obitelji ikada bude trebao ići u bolnicu, bez oklijevanja ću im preporučiti Sv. Katarinu.

Kod pacijenta je rađena lumbalna mikrodiscektomija - „zlatni standard“ operacije hernije diska, a zahvat je izveo dr. sc. Marjan Rožanković, dr. med., specijalist neurokirurgije.

quote
Belec Kristijan

Hrvatska

Minimalno invanzivno kirurško liječenje hemoroida laserom

Želim se ovim putem zahvaliti dragoj dr. med. Ani Dimovi, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije na svemu što je učinila za mene. Od prvog susreta, doktorica mi je sve detaljno objasnila te je sve bilo točno onako kako je rekla. Simpatična, stručna i brižna liječnica. Zahvat je prošao odlično, a kroz dan-dva bio sam kao nov. Oporavak bez boli, rana i krvarenja. Moj život se napokon vratio u normalu. Hemeroidi mogu poprilično narušiti svakodnevni stil života, stoga ta tema ne bi trebala uopće biti neugodna. Svima sa sličnim problemima savjetovao bih pregled kod dr. Dimove u Sv. Katarini jer kod nje nema nikakve nelagode, već naprotiv, bit ćete sretni zato što će liječnica pronaći najbolje rješenje za vas. Preporodio sam se i jako sam zadovoljan sa svime. Usluga na svjetskom nivou. Hvala od srca!

quote
Dragan Markon

Hrvatska

Revizijska totalna endoproteza kuka (RETEP)

Želim zahvaliti cijelom timu Specijalne bolnice Sv. Katarina, a posebno mom prvom doktoru doc. dr. sc. Damiru Hudetzu, specijalistu ortopedije kod kojeg sam došao na prvi pregled po preporuci mog prijatelja te doc. dr. sc. Željku Jeleču, specijalistu ortopedije, subspecijalistu traumatologije lokomotornog sustava koji me u konačnici operirao i navedenom operacijom uspješno „popravio“ ono što u prethodnoj zdravstvenoj ustanovi u kojoj sam bio nisu uspjeli. Jako sam zadovoljom i sa sestrom Terezom-Fandya Younis Labaš s kojom je komunikacija vrhunska, ali i s ostalim medicinskim osobljem koje je maksimalno ljubazno i profesionalno. Sv. Katarina zaista ima tim stručnjaka koji zlata vrijedi. Iskrene preporuke svima.

Kod pacijenta je rađen operativni zahvat potpune zamjene ranije ugrađenog umjetnog kuka, tzv. revizijska totalna endoproteza (RETEP), a zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Jordan Varesko

Engleska

Ugradnja umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom

U Sv. Katarinu na operativni zahvat primljen sam bez čekanja uz maksimalno profesionalan pristup cijelog medicinskog osoblja. Osoblje je jako ljubazno, uslužno i educirano, a sami doktori su izvanredni. Na prvi pregled došao sam kod dr. Vrdoljaka, koji me i operirao. Dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije izvrstan je stručnjak, a posebice treba naglasiti način na koji komunicira s pacijentom – to je iznimno važno te ključno za razvijanje povjerenja prema doktoru. Također, želim pohvaliti i sve druge liječnike Sv. Katarine kod kojih sam obavljao preglede prije operativnog zahvata, tj. kardiologa, anesteziologa, radiologe i djelatnike medicinsko-biokemijskog laboratorija. Ukratko, kompletna usluga je izvanredna, medicinske sestre bile su mi na raspolaganju u svakom trenutku, a ne mogu ne spomenuti i hranu koja je zaista ukusna. Drago mi je da sam odabrao upravo Sv. Katarinu, to je bila moja najbolja odluka.

Kod pacijenta je rađen operativni zahvat ugradnje umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom (TEP), a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Jesse Day

Operacija pilonidalnog sinusa – laser

Dolazak u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina vratio mi je vjeru u pružanje zdravstvene skrbi za strance u Hrvatskoj. Usluga je premašila sva moja očekivanja, usluga je na zavidnom svjetskom nivou, svi su izuzetno ljubazni, profesionalni, nema prepreka u komunikaciji na engleskom jeziku. Na primjer, zaista ne podnosim igle i izazivaju mi neugodan osjećaj, ali moram pohvaliti medicinske sestre koje su bile toliko pažljive i pune razumijevanja te mi olakšale tu situaciju. Dr. Dimova je jako susretljiva, ljubazna, stručna te mi je dala sve informacije odmah na samom pregledu, ali i prilikom oporavka nakon zahvata. Moja je velika želja bila minimalno invazivna laserska operacija, a ne klasična koju su mi nudili u drugim poliklinikama. Ovim putem bih zaista preporučio Sv. Katarinu, cjelokupno osoblje i osobito dr. Dimovu.

Kod pacijenta je rađena laserska operacija pilonidalnog sinusa, a zahvat je izvela dr. med. Ana Dimova, specijalist opće kirurgije i subspecijalist digestivne/abdominalne kirurgije.

quote
Dr. Ubavka Dizdarević

Bosna i Hercegovina

Nakon nekoliko mjeseci traganja za klinikom u kojoj bih operirala kuk uništen artrozom, odlučila sam se za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i nisam se pokajala. Stručnost, ljubaznost, profesionalan pristup i atmosfera u kojoj se pacijentu pruža stopostotna pažnja i njega zaista olakšavaju i ubrzavaju oporavak. Obzirom da sam i sama zdravstveni radnik, primjećujem detalje koje možda netko drugi ne bi i zbilja sam oduševljena jer se ništa ne prepušta slučaju - od preoperativnih priprema do postoperativnog tretmana, sve se provjerava do najmanjeg detalja kako bi se osigurao najbolji rezultat. Zahvaljujući umijeću dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalista ortopedije i dr. Ire Đevahire Husedžinović Kliškinjić, specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, subspecijalist intenzivne medicine, operacija zamjene kuka prednjim pristupom mi je omogućila da nakon 4-5 dana hodam uz pomoć samo jedne štake. Krasna fizioterapeutkinja Ivana mi je pomogla da nakon već 4-5 tretmana s njom hodam po kući bez štaka. Zahvalna sam joj i što je uvijek imala potpun, kompetentan i ohrabrujući odgovor na svako moje pitanje, a bilo ih je mnogo. Toplo preporučujem svima koji imaju ovaj ili slične probleme da se obrate Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Igrom slučaja imala sam priliku operirati se u jednoj od najboljih njujorških bolnica i odgovorno tvrdim da je Specijalna bolnica Sv. Katarina u tom rangu. Čak što više, ljubaznost i komunikacija s pacijentom je ugodnija i humanija.

Na fotografiji s Ivanom Glavač, bacc. physioth.

quote
Kosta Minovski

Hrvatska

Prezadovoljan sam uslugom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pristup medicinskog osoblja te profesionalnost i stručnost liječnika dr. sc. Marina Lozića, anesteziolog, uži specijalist intenzivne medicine i dr. sc. Marjana Rožankovića, dr. med., specijalist neurokirug, kao i kompletna usluga na visokoj su razini. Zato se uvijek vraćam u Sv. Katarinu vezano uz svoje zdravstvene tegobe. Iskrene preporuke svima.

Na fotografiji s dr. sc. Marinom Lozićem, anesteziolog, uži specijalist intenzivne medicine

quote
Marija Jeličić-Purko

Hrvatska

Jako sam zadovoljna uslugom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, a posebice čistoćom i ugodnom atmosferom u ambulanti te profesionalnošću i stručnošću Marka Kisića, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine. Iskrene i tople preporuke za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, cjelokupno medicinsko osoblje te za pružanje medicinskih usluga na najvišoj razini kvalitete.

Na fotografiji s Markom Kisićem, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine

quote
Valentina Brajković

Hrvatska

Trudnoću otpočetka vodim u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina kod dr. med. Marka Kisića, specijalista ginekologije i porodništva, subspecijalista humane reprodukcije. Dr. Kisić je izrazito pristupačan i ono što me posebno iznenadilo, dostupan je u bilo koje doba dana za sva pitanja i nedoumice, što je meni kao trudnici zaista važno. Pregled je detaljan, doktor cijelo vrijeme objašnjava sve postupke i daje sve potrebne informacije. Potpuno zadovoljstvo mi je dolaziti na pregled u Sv. Katarinu kod dr. Kisića te bih ga od srca preporučila.

Na fotografiji s dr. med. Markom Kisićem, specijalistom ginekologije i porodništva, subspecijalistom humane reprodukcije

quote
Božica Potočki

Hrvatska

Prezadovoljna sam uslugom u Sv. Katarini, a posebno s medicinskim sestrama te s prof. dr. sc. Nevenom Tudorićem, dr. med., internist pulmolog i alergolog. Doktor mi je odmah na prvom pregledu rekao o čemu se radi i bio je izrazito ljubazan. Nemam primjedbi, samo pohvale za sve djelatnike Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Na fotografiji s našim prof. dr. sc. Nevenom Tudorićem, dr. med., internist pulmolog i alergolog.

quote
Marta Pranjić

Hrvatska

Imala sam sportsku ozljedu puknuća prednjeg križnog ligamenta te sam sada, nakon operacije, puno bolje. Nakon mjesec dana hodam bez štaka i ortoze, već savijam nogu u koljenu. Oporavak ide u najboljem mogućem smjeru. I nadam se da ću ponovno zaigrati košarku koju toliko volim. Željela bih pohvaliti osoblje na odjelu koji su me pripremali za operaciju. Za vrijeme operacije su majku obavještavali o tijeku operacije. Prepoznali su njenu zabrinutost i strah i bili uz nju. Stručnost, ljudskost, pažnju doc. Željka Jeleča ne možemo opisati. Nakon operacije je ponovno i ponovno objašnjavao i odgovarao na sva naša pitanja, a ono najvažnije znao je sve o mojoj velikoj ljubavi – košarci. Ponašao se prema meni očinski što mi je puno značilo. Drugi dan nakon operacije već sam hodala uz pomoć dvije štake i ortoze i predivnog, strpljivog fizioterapeuta Renata.

Rehabilitaciju sam počela četiri dana nakon operacije u Zagrebu. Fizioterapeut Filip radi individualno i individualizirano sa mnom. Moji roditelji i cijeli tim bolnice Sv. Katarina daju mi podršku i pomoć.

Jedno veliko HVALA cijelom osoblju bolnice Sv. Katarina za svu pažnju, skrb, srdačnost, brigu, stručnost, ljudskost koju ste nam pružili i koju nam pružate. Da moram ponovno na operaciju, svakako bih išla opet kod doc. Jeleča u bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Hasan Mujakić

Bosna i Hercegovina

Želim se zahvaliti na ljubaznosti i usluzi cjelokupnom timu Specijalne bolnice Sv. Katarina, od liječnika do medicinskih sestara. Sve specijalističke preglede sam obavio u Sv. Katarini te naposljetku i operaciju kralježnice.

Svima ću preporučiti vaše usluge te naglasiti ljubaznost vašeg osoblja i stručnost medicinskog rada.

Kod pacijenta je rađena lumbalna mikrodiscektomija, a zahvat je izveo dr. sc. Krešimir Saša Đurić dr. med. neurokirurg.

quote
Silvija Kuharić

Hrvatska

Zahvaljujem se na osvojenoj denzitometriji, oduševljena sam pristupom cijelog tima Specijalne bolnice Sv. Katarina. Usluga je na visokom nivou, a novi ambijent predivan. Sve pohvale i preporuke.

Na fotografiji s našom Tarom Stojaković, bacc. med. rad.

quote
Ivana Šuto

Hrvatska

Zahvaljujem se Specijalnoj bolnici Sv. Katarina na osvojenoj denzitometriji, pretrazi koja mi je bila potrebna. Prezadovoljna sam svakim korakom, od prvog kontakta pa sve do prijema i obrade. Cijela ekipa je odlična, a ambijent izrazito ugodan. Svaka čast!

Na fotografiji s našim Zvonimirom Matićem, bacc. radiol. techn.

quote
Barbara Ščurić

Preko Facebook stranice sam naišla na Sv. Katarina Dental centar te sam jako zahvalna na tome. Divni ljudi puni empatije i razumijevanja. Želim vam puno sreće u daljnjem radu! Ponovno ste mi vratili osmijeh na lice i jako sam vam zahvalna na tome.

quote
Alexandra Maria Fabris

Zaista ste tako divno ljubazni, hvala vam! Za mene je bila jako zastrašujuća situacija imati operaciju u stranoj zemlji, čak i bez znanja jezika koje bi mi pomoglo da se sporazumijem. Kompletno medicinsko osoblje je NEVJEROJATNO! Zaista, svim srcem želim zahvaliti svima na nevjerojatnom iskustvu koje sam imala u bolnici. Kad god nam zatreba liječnička pomoć, moji sinovi i ja uvijek ćemo ići samo u Sv. Katarinu

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Ivana Vrdoljak

Hrvatska

Želim se zahvaliti Specijalnoj bolnici Sv. Katarina na osvojenoj mamografiji. Prije 2 godine sam kao zaposlena žena shvatila da je briga o zdravlju iznimno bitna te sam se odlučila na menadžerski sistematski pregled u Sv. Katarini. Bila sam oduševljena uslugom i stručnošću cijelog tima, a pogotovo time što je sve moguće napraviti na jednom mjestu jer znamo da je vrijeme danas presudno. U Sv. Katarini sam također napravila i dijagnostički genetički test za nasljedne bolesti. Cjelokupna usluga je brza i jednostavna. Ovo mi je prva osvojena nagrada te sam jako sretna i zahvalna te oduševljena osvojenom pretragom koja je bila ugodna i jednostavna.

quote
Ivan Mikulić

Hrvatska

Osvajač srebrne medalje (taekwondo) na Paraolimpijskim igrama u Tokyu

Zahvaljujem se od sveg srca na svemu učinjenom danas. Nije ni čudo da je bolnica na toliko dobrom glasu s obzirom na to kakvu uslugu ima. Daleko najprofesionalnija i najbolja usluga koju sam ikad imao. Došao sam u bolnicu Sv. Katarina s bolovima u koljenu te u jednom danu obavio pregled, dijagnostiku i saznao dijagnozu i preporuku za daljnje liječenje. Još jednom veliko hvala prof. dr. sc. Draganu Primorcu i kompletnom medicinskom osoblju.

quote
Ilija Kovačević

Hrvatska

Zahvaljujem se Igoru Smojveru, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije i cijelom osoblju Sv. Katarina Dental Centra na vrhunskoj usluzi i stručnom radu. Dobio sam vrhunsku uslugu i preporučujem svima da dođu u Sv. Katarinu jer se radi o zaista kvalitetnim stručnjacima u dentalnoj medicini.

Sve što sam trebao ovdje sam riješio bez problema i s velikim zadovoljstvom.

quote
Barbara Huljek

Hrvatska

Parcijalna artroplastika koljena

Nakon višegodišnjih bolova u koljenu odlučila sam se na pregled u bolnici Sv. Katarina budući da sam imala dobre preporuke za stručni tim ortopeda. Prvi pregled obavila sam kod dr. Trpimira Vrdoljaka, specijaliste ortopedije, koji mi je nakon pregleda tako jednostavnim jezikom i sa puno strpljenja objasnio zašto me koljeno boli i što bi trebalo učiniti da ponovo mogu normalno hodati.

Odlučila sam se na operativni zahvat kod dr. Vrdoljaka i moram napomenuti da sam već drugi dan nakon operacije normalno stala na svoju nogu i hodala uz pomoć štake. Svakim danom moj napredak je bio golem, a štake su sve manje trebale. Ono što je najvažnije ja normalno hodam i nemam nikakvih bolova. Osjećam se ponovo rođenom s napunjenih 79 godina života.

Ovim putem želim se zahvaliti dr. Vrdoljaku, ali i kompletnom medicinskom osoblju koji su mi za vrijeme boravka u bolnici uvijek bili dostupni, ljubazni, nasmiješeni, tako da su sigurno doprinijeli mojem bržem oporavku.

Zahvaljujem se svima i svakako ću vašu cijenjenu ustanovu preporučiti svojim prijateljima.

 Kod pacijentice je rađena parcijalna artroplastika koljena, a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Davor Rosan

Hrvatska

Oduševljen sam sa sistematskim pregledom. Nisam nikada bio na ovako detaljnom i stručnom pregledu gdje sam doslovno pregledan od glave do pete. Medicinsko osoblje je za svaku pohvalu, ljubaznost i profesionalnost na visokom nivou. Posebno bih pohvalio Dorijana Jagačića, dr. med., specijalist internist i subspecijalist kardiologije koji mi je odgovorio na svako moje pitanje jednostavno i razumljivo. Ako trebate kardiologa ili sistematski pregled, moja topla preporuka svakako je bolnica Sv. Katarina.

quote
Sanela Avdić

BiH

Artroskopija koljena uz meniscektomiju

Pregledali su me fizijatar i fizioterapeuti koji rade sa mnom rehabilitaciju poslije operacije meniska i oduševljeni su i prezadovoljni kako je operacija napravljena. Prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med. specijalist ortopedije je stvarno vrhunski ortoped i sretna sam što sam ga upoznala. Oporavljam se dobro, šetam, vježbam i danas sam vozila bicikl.

Hvala vam još jednom na svemu. Imate moju preporuku uvijek. Sve sestre i osoblje koje sam srela u 24 sata koje sam provela u bolnici su stvarno na svjetskom nivou, kao i sama bolnica.

Kod pacijentice je rađena artroskopija koljena uz meniscektomiju, a zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr. med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Niko Renić

Hrvatska

Tjedan dana nakon zahvata krenuo sam na fizikalne terapije u Sv. Katarinu. Izvrsno se osjećam, nema boli, a napredak je fantastičan. Vrlo brzo sam počeo hodati bez štaka i osjećati sigurnost. Pozitivno sam iznenađen pristupom dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalist ortopedije. Sve mi je detaljno objasnio pa sam znao što mogu očekivati od samog zahvata. Od 1 do 10 bolnici Sv. Katarini dajem ocjenu 50. Svi su fantastični, jako ljubazni i ambijent je ugodan. Hvala i fizioterapeutu Marku. Rehabilitacija je za svaku pohvalu, a posebno individualn pristup. Da imam bilo kakav zdravstveni problem, opet bih odabrao bolnicu Sv. Katarina. Moja topla preporuka svima koji se nađu u situaciji da trebaju operaciju, rehabilitaciju ili određen pregled i dijagnostiku.

Kod pacijenta je rađena artroskopija kuka (sa šivanjem labruma), a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

quote
Sabina Hamzić

Već sam duže vrijeme pacijentica dr. sc. Ivana Katalinića, dr. med. dent. i uvijek prezadovoljna uslugom i rezultatima. Odličan stomatolog, stručan i profesionalan, a istovremeno srdačan, otvoren i uvijek nasmijan. Uz Dr. Katalinića briga za zube mi je postala jednostavna i ugodna. Hvala cijelom timu i ostanite najbolji.

quote
Goran Doboš

Artroskopija koljena

Sv. Katarinu prije svega odabrao sam radi njene reputacije i cjenovno prihvatljive ponude. Oduševio sam se i dodatno iznenadio s pristupom prema meni kao pacijentu. Smatram da taj individualan pristup koji njeguje bolnica Sv. Katarina prema pacijentu je ono što je odvaja od svih zdravstvenih ustanova, privatnih i državnih. Prije Sv. Katarine bilo sam na još nekoliko privatnih pregleda i dobio sam pretežno „skromne“ informacije. Stoga u Sv. Katarini posebno želim pohvaliti prvi pregled i susret s doc. dr. sc. Željkom Jelečom, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava, a koji mi je sve detaljno objasnio i znao sam što mogu očekivati. Povjerenje u liječnika je najvažnije, jer ono ulijeva sigurnost u liječenje i umanjuje strah. To je jako bitno. Operacija je prošlo odlično i jako dobro se osjećam i nema više boli. Zahvaljujem se i ostalom osoblju bolnice koje je brinulo o meni tijekom liječenja, sve je bilo na visokom nivou. Svatko tko ima zdravstvenih problema, toplo mu preporučam da dogovori pregled u Sv. Katarini.

quote
Dražen Anzulović

Artroskopija desnog koljena i aplikacija mezenhimalnih matičnih stanica iz masnog tkiva u oba koljena

„Uslijed zdravstvenih problema koji su me zadesili, odlučio sam se na operativni zahvat imajući povjerenje u liječnike i bolnicu u Hrvatskoj. Obzirom da su mi predlagali da operaciju napravim izvan Hrvatske, drago mi je da sam se odlučio za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina jer je sve apsolutno na najvišem nivou, od doc. Jeleča i cjelokupnog medicinskog osoblja, a to je ono što pacijent treba u trenucima takvih operacija. Odlučio sam se i za fizikalnu rehabilitaciju u Sv. Katarini i imam samo sve pohvale za stručno osoblje, napredak je vidljiv i mogu reći da sam već 10 dana nakon zahvata spreman da se vratim na svoje radno mjesto.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija desnog koljena i Aplikacija mezenhimalnih matičnih stanica iz masnog tkiva u oba koljena, a zahvat je izveo doc.dr.sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Vedran Šimunić

Hrvatska

Artroskopija koljena

„Za bolnicu Sv. Katarina sam saznao od prijatelja i zaista sam zadovoljan cjelokupnom uslugom. Medicinske sestre i tehničari, fizioterapeuti, liječnici, svi su jako brižni, uljudni, komunikativni i stručni. Cijelo vrijeme prije, za vrijeme i nakon operacije su me pitali boli li me, je li sve u redu i trebam li što. Prof. Vidović mi je pojasnio sve što me zanimalo prije samog zahvata. Sada nakon zahvata se osjećam odlično, bolje nego što sam očekivao.“

Kod pacijenta je rađena artroskopija koljena, a zahvat je izveo Izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović, prim, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije.

quote
Miomir Mugoša

Crna Gora

Ugradnja totalne endoproteze (TEP) oba kuka u jednom aktu

„Nakon što sam napravio prvi pregled kod dr. Vrdoljaka, odmah sam se odlučio za operativni zahvat kod njega u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, jer mi je ulio povjerenje, uvjerio sam se u njegovu stručnost. Dao mi je sve potrebne informacije i zahvat je prošao odlično. Neposredno nakon zahvata nisam osjećao nikakve bolove i to me oduševilo. Medicinsko osoblje je bilo toliko ljubazno prema meni, nemam apsolutno nijedne zamjerke. Osjećam se odlično i ovu bolnicu bih od srca preporučio svima koji se odlučuju na operativni zahvat.“

Kod pacijenta je rađena ugradnja totalne endoproteze (TEP) oba kuka u jednom aktu, a zahvat je izveo a zahvat je izveo dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije.

Na fotografiji s fizioterapeutom Domagojem Brkancem, bacc. physioth.

quote
Tomislav Zorić

Mikrodiscektomija uz pomoć METRx tubularnih retraktora

„Po preporuci sam došao do dr. Ćorluke i Sv. Katarine. Od dijagnostike do dogovorenog zahvata je prošlo vrlo kratko vrijeme i u svakom trenutku sam imao kompletnu podršku cijelog osoblja Sv. Katarine. Dr. Ćorluka je uz ogromno znanje kirurgije kralježnice pokazao i neposredan ljudski pristup te ulio povjerenje koje je umanjilo, odnosno skroz otklonilo svaki strah i sumnju u predloženi način liječenja (koji je bio prisutan nakon konzultacija s drugim liječnicima). Odmah nakon operacijskog zahvata je došlo do značajnog poboljšanja tegoba, a zahvalnost za to ide i cijelom osoblju Sv. Katarine (svim sestrama odjela, fizioterapeutima te djelatnicima anesteziologije) koje su ovo moje iskustvo učinili takvim da će mi ostati u lijepom sjećanju i svakako vrijednim preporuke za sve one koji imaju problema s kralježnicom.“

Kod pacijenta je rađena mikrodiscektomija (operacija hernije diska) uz pomoć METRx tubularnih retraktora, a zahvat je izveo Stipe Ćorluka, dr. med., specijalist ortopedije i traumatologije.

quote
Domagoj Smolić

Hrvatska

Hvala divnoj ekipi Sv. Katarina Dental Centra što su mi vratili široki osmijeh na lice. Ni u jednom trenutku nisam dvojio da sam odabrao pravi centar za sebe.

Njihov profesionalizam ulijeva povjerenje, a „friendly“ pristup opušta pacijenta.

quote
Monika Mijatović

Na svom teškom i bolnom putu, u potrazi za rješavanjem svojih problema sa zubima, naišla sam na tim Igora Smojvera, dr.med.dent., koji je sa svojim znanjem i srdačnim pristupom te s lakoćom riješio sve moje probleme. Uz veliku stručnost dr. Smojvera i cijelog tima te njihovom toplom riječi, lagano, ali sigurno smo došli do sanacije i liječenja svih mojih problema i na samom kraju do prekrasnog i zdravog osmijeha. Sv. Katarina Dental Centar bih preporučila svima, jer tamo rade stručnjaci sa znanjem i srcem.

quote
Marina Dumić

Jako sam zadovoljna s Igorom Smojverom, dr.med.dent., i cjelokupnim timom Sv. Katarina Dental centra. Nakon užasnog straha koji sam imala, već kod samog dolaska su me opustili svojim pristupom i sve je bilo zaista brzo gotovo. Sve pohvale, svakako dolazim opet.

quote
Hrvoje Koštić

Hrvatska

Rekonstrukcija prednje ukrižene sveze uz šav meniska

Iznimno sam zadovoljan uslugom i kompletnim osobljem u bolnici Sv. Katarina, od početne ugodne i brze komunikacije do samog pregleda i zahvata. Sve je bilo izuzetno ugodno, profesionalno i bez čekanja. Prim.dr.sc. Eduard Rod, dr.med., specijalist ortopedije, sve mi je detaljno objasnio, pokazao na snimkama magnetske rezonancije kakvo je stanje i što i kako treba napraviti. Svako pitanje, svaki detalj, sve mi je odgovorio vrlo jasno i razumljivo. Uvijek je spreman pomoći i na raspolaganju je za bilo kakva pitanja, što iznimno cijenim. Izrazio sam želju da tijekom zahvata budem budan i da gledam sam zahvat, što mi je također omogućeno. Dolazak na zahvat i priprema su isto na izuzetno visokom nivou, pohvale za apsolutno cijelo osoblje, od medicinskih sestara, doktora, fizioterapeuta. Ono što uvijek pokušavam naglasiti, to je sama vrijednost nečega. Dakle, ovaj pristup pacijentu, zahvatu, nove tehnologije, vrhunska oprema, znanje svakog od člana tima, to sve vrijedi svake lipe. Moju preporuku imate uvijek i svugdje.

Kod pacijenta je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze, a zahvat je izveo prim. dr. sc. Eduard Rod, dr.med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Danijela Tambolaš

Hrvatska

U Sv. Katarinu došla sam na sistematski pregled u koji je bio uključen i pregled kod doc.dr.sc. Ivane Erceg Ivkošić, specijalistice ginekologije i porodništva. Doktorica mi je sve detaljno objasnila i zaista mi posvetila dovoljno vremena. Pregledom sam toliko oduševljena da sam odlučila podijeliti svoje iskustvo, a definitivno ću nastaviti dolaziti na preglede kod doktorice. Iznimno sam zadovoljna pristupom, profesionalnošću i ljubaznošću doktorice. Sam ginekološki pregled, Papa test i UZV gotovo da nisam ni osjetila. Cjelokupno iskustvo s osobljem je zaista pozitivno i rado ću doći i drugi put.

quote
Renata Davosir

Hrvatska

Kod dr. Vrdoljaka, specijalista ortopedije, došla sam na preporuku jednog mladića iz Petrinje koji mi je jako nahvalio doktora i bolnicu Sv. Katarina i nije mi nimalo žao što sam ga poslušala. Već kod prvog susreta uvjerila sam se koliko je cijelo osoblje Sv. Katarine ljubazno i uslužno, osjećala sam se ugodno, iako sam morala na operativni zahvat. Posebno me se dojmila ljubaznost medicinskih sestara koje su me nakon zahvata stalno posjećivale i brinule se za mene. Sada, 2 tjedna nakon zahvata, osjećam se odlično i zaista bih bez razmišljanja preporučila Sv. Katarinu svima koji imaju slične probleme, obzirom na ljubaznost, profesionalnost i stvarno brzu uslugu.

quote
Saša Đukić

Hrvatska

Prošla sam kroz brojne privatne ordinacije i prakse za fizioterapiju, kroz razne metode i uređaje. Unatoč svemu, završila sam na operaciji ekstruzije lumbalnog diska. Ubrzo nakon operacije simptomi su se ponovo počeli vraćati te je potvrđen recidiv na istom mjestu. Opet sam krenula na terapije ali bez učinka, a bol je progradirala do razine da nisam mogla hodati duže od par minuta i to na štakama. Naposljetku se odlučujem za Sv. Katarinu zbog dobrih preporuka. Nakon detaljnog pregleda fizijatrice krećem na vježbe kod Filipa Pancirova. Od bolnih, minimalnih manipulacija na samom početku, preko Bowen tretmana, došli smo do točke da uopće mogu početi s vježbama. Filip ima izniman dar osjetiti svaki dio tijela, prepoznati što funkcionira, a što ne funkcionira. Prilagodio je za mene sve što je trebalo da bi postizali rezultate, a bez da se bol pogorašava. Potpuno individualiziran pristup i predanost. Uz sve, bio mi je i psihološka podrška i održavao me u racionalnom stanju kada bih tonula ili kada bi se stanje nakratko pogoršalo. U ovih skoro 4 mjeseca terapije postigla sam stvarno puno i cijela ekipa mi je postala gotovo poput obitelji. Moj put oporavka još nije gotov i koliko god sam sretna što je osnovna rehabilitacija završena toliko sam i tužna što se opraštam od ovog fantastičnog tima i posebno od Filipa. Hvala na svemu!

quote
Vesna Varjačić

Hrvatska

Hvala Sv. Katrini na osvojenom pregledu putem darivanja. Zahvaljujem se i dr. Željku Jeleču i ljubaznom osoblju bolnice.

quote
Ivana Vrhovec

Hrvatska

Ovim putem želim se zahvaliti Sv. Katarini na osvojenom poklonu MR kralježnice u sklopu blagdanskog darivanja, a koja mi je uistinu dobro došla s obzirom na to da sam već dva puta operirala donji dio kralježnice. Za Sv. Katarinu, osoblje i usluge te čistoću imam samo riječi pohvale. Posebno sam iznenađena pristupom i ljubaznosti prema pacijentu.

quote
Robert Miškić

Hrvatska

Artroskopija koljena

Prije par godina u Sv. Katarini operirao sam diskus herniju. Tada sam bio jako zadovoljan i oduševljen cjelokupnom uslugom. Kada sam imao problema s koljenom, nisam dvojio niti trenutak i javio sam se za pregled kod dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalista ortopedije koji je i izeveo zahvat na koljenu. Izvrsnost u radu i odlična usluga. Svi djelatnici su za svaku pohvalu. Imao sam osjećaj kao da nisam u bolnici, toliko je bilo ugodno. Fizikalne terpije su odlično koncipirane. Moja topla preporuka za Sv. Katarinu svima kojima je zdravstvena pomoć potrebna.

quote
Dino Kovačec

Austrija

SKU Amstetten

Ovom prilikom se zahvaljujem cijelom osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina na ljubaznosti i profesionalnosti od zaprimanja, pregleda pa do samog zahvata. Prezadovoljan sam cjelokupnim tretmanom! Posebno bih se zahvalio prim. dr. sc. Eduardu Rodu, dr.med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava, koji je odradio operaciju i pomogao mi svojim savjetima da je oporavak čim uspješniji i bezbolniji. Veliko hvala svima!

quote
Davorka Njirić

Minimalno invazivno liječenje proširenih vena - endovenska laserska ablacija

Dugo godina imala sam problema s proširenim venama i jako sam se bojala bilo kakvog zahvata. Pokušala sam istražiti nove metode liječenja vena u Hrvatskoj, a za Sv. Katarinu dobila sam nekoliko preporuka. Čak iz Dubrovnika, odlučila sam doći na pregled u Sv. Katarinu u Zagrebu i drago mi je da jesam. Čim sam ušla u bolnicu, svidio mi se pristup med. osoblja, a kada sam ušla u ordinaciju kod dr. med. Irene Šnajdar, subspecijalista vaskularne kirurgije, znala sam da sam na pravom mjestu. Doktorica mi je ulila veliko povjerenje i osjetila sam pozitivnu energiju. Individualan pristup liječnice smanjio je moj strah i ja sam se odlučila na predloženi zahvat. Nakon operacije osjećam se odlično, a svakodnevnim aktivnostima vratila sam se već 10 dana nakon od operacije. Jako sam zadovoljna. Svim pacijentima koji imaju problema s venama od srca preporučam Sv. Katarinu!

quote
Eduard Pisantes

Nakon operativnog zahvata na kralježnici odlučio sam se za postoperativne terapije u Sv. Katarini. Mogu reći da u bolnici radi izvrsno medicinsko osoblje, a fizikalna terapija je odlično osmišljena. Taj individualan pristup je vrlo važan. Osim stručnog rada, teraputica gđa Jelena bila je i moj psiholog, motivira me kad je najteže i svoj posao radi posvećeno s osmjehom na licu. Rehabilitacija koja je osmišljena isključivo za moju situaciju doprinijela je izvrsnim rezultatima i ja se sada odlično osjećam. Hvala vam od srca!

quote
Melinda Emih Ovčarić

Igora Smojvera, dr.med.dent., specijalista oralne kirurgije prvi put sam upoznala dolazeći u dental centar Sv. Katarine zbog bolnih i rasklimanih zubi. Njegov me pristup ohrabrio za vađenja zubi i ugradnje implantata. Pacijentima pristupa ljubazno, radi profesionalno i uspješno.

quote
Anđelka Šunić

Hrvatska

"Najljepše hvala dr. Rodu i cijelom osoblju Sv. Katarine na svoj brizi i njezi koju su mi pružili. Nakon operacije, konačno mogu hodati bez bolova!"

Na fotografiji: Anđelka Šunić nakon uspješno ugrađene totalne endoproteze (TEP) koljena s prim.dr.sc. Eduard Rodom, specijalistom ortopedije, uže specijalizacije traumatologije lokomotornog sustava.

quote
Stjepan Juhar

Hrvatska

"Ovom prilikom se zahvaljujem cijelom osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina na ljubaznosti i profesionalnosti od zaprimanja, pregleda pa do samog zahvata. Prezadovoljan sam cjelokupnim tretmanom! Posebno bih se zahvalio doc.dr.sc. Željku Jeleču, specijalistu ortopedije, koji je odradio operaciju i pomogao mi svojim savjetima da je oporavak čim uspješniji i bezbolniji. Veliko hvala svima!“ Stjepanu je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze, a operaciju je izveo doc.dr.sc. Željk Jeleč, specijalist ortopedije.

quote
Jasmina Pal

Hrvatska

Zahvaljujem se bolnici Sv. Katarina na iznimno pozitivnom iskustvu u vezi magnetske rezonance mozga kod djece. Naime, nakon što sam doslovno izbačena iz druge zdravstvene ustanove, gdje mi je rečeno kako MR moje dijete može snimiti tek za 1, 5 godinu, kontaktirala sam brojne bolnice, privatne i državne s ciljem dobivanja najbržeg termina. Slučajno sam vidjela u medijima Sv. Katarinu i odlučila ih kontaktirati. Termin smo dobili u vrlo kratkom roku. Pristup medicinskog osoblja je fantastičan, dijete je bilo opušteno. Sve je prošlo bez suza ili galame pa čak i primanje anestezije. Od drugih mama čula sam kako djeca u drugim zdravstvenim ustanovama imaju traume nakon snimanja i zaista sam sretna što moje dijete ima samo pozitivna iskustva s MR snimanjem u Sv. Katarini.

quote
Zoe Rafferty

Fizikalna terapija u Sv. Katarini je fantastična. Tako divno iskustvo! Osoblje je jako ljubazno, a atmosfera ugodna. Posvećuju punu pažnju pacijentu uz individualan rad, a s ciljem što bržeg i kvalitetnijeg oporavka!

quote
Andrea Volarić

Hrvatska

U Sv. Katarini prvo sam obavila neurološki pregled kod prof. Mikule. Došla sam radi stalnih migrena koje su mi uništavale svakodnevni život. Nakon neurološke obrade, upućena sam na fizikalne terapije po osmišljenom konceptu samo za mene. Radila sam s fizioterapeuticom Jelenom koja je zaista divna, a prije svega veliki motivator. Jako mi se svidio individualan pristup. Bowen i Emmett tehnika posebno su mi se svidjele. Mogu reći da se intenzitet migrena smanjio i za 80% i bolovi su dosta slabiji. Imam potrebu naglasiti trud i napor koji draga gđa. Jelena ulaže u rad sa mnom. Za svaku pohvalu.

quote
Rafaela Jagač

Hrvatska

Mojim mukama nakon 13 god. od više ozljeda lijevog koljena i problema došao je kraj. Jako sam zadovoljna sa svim uslugama i cjelokupnim dojmom bolnice. Veliko hvala prim. Eduardu Rodu koji me uspješno operirao prije 8. mjeseci te cijelom timu bolnice u Zaboku i Zagrebu! Posebno moram istaknuti i fizikalne terapije koje su mi omogućile da vrlo brzo stanem na noge i ispravim sve nedostatke. Ukratko, mogu reći da se sada osjećam kao NOVA!!!

Kod pacijentice radilo se o operaciji stabilizacije patele lijevog koljena, a operaciju je izveo prim.dr.sc. Eduard Rod, dr.med. specijalist ortopedije.

quote
Kristina Puškec

Hrvatska

Nakon artroskopije kuka i 6 tjedana provedenih na štakama, atrofiraju ne samo noge, nego i cijelo tijelo, a malo i duh:). Nino iz Sv.Katarine mi je pomogao sve to vratiti na dobar put. Ima sigurno i drugih odličnih fizioterapeuta, ali rijetko tko može biti još i vaš psiholog, savjetnik, prijatelj kao što to Nino čini. Hvala mu od srca i bravo za Sv.Katarinu!

quote
Katarina Prelec

Zagreb, Hrvatska

Prezadovoljna sam s pruženom uslugom i rezultatima. Prvi puta mogu reći da se baš veselim odlasku stomatologu. Uljudnost i profesionalnost na visokoj razini.

quote
Vedran Janjanin

Došao sam u Sv. Katarina Dental Centar zbog vađenja zuba. Vrhunski doktori, stručno osoblje, najbolja ordinacija, odlična organizacija. Od sada brigu o zubima prepuštam Sv. Katarina Dental Centru.

quote
Dragan Dragojlović

Hrvatska

Operirao sam koljeno kod dr. Trpimira Vrdoljaka, specijaliste ortopedije i nakon operacije odmah sam krenuo na fizikalne terapije. Atmosfera je jako ugodna, prostorije su jako čiste i izvrsno opremljene. Posebno me se dojmio rad s fizioterapeutom Filipom Pancirovom. Nakon svakog tretmana osjećam vidljivo poboljšanje.

quote
Sandra Šamu

Došla sam kod dr. Smojvera zbog puknute jedinice u gornjoj čeljusti. Dr. Smojver mi je izradio cirkonske krunice na obje jedinice. Ne mogu opisati koliko sam zadovoljna i sretna! Ne prestajem se smijati! Hvala dr. Smojveru i cijelom timu!

quote
Ivan Štavlić

Hrvatska

Bio sam u Sv. Katarina Dental Centru zbog čišćenja zubnog kamenca i pjeskarenja. Usluga je vrhunska i cijelo osoblje je profesionalno i jako ljubazno. Sve je besprijekorno čisto i poduzete su vrlo ozbiljne mjere zaštite potrebne u ovoj situaciji. Sve u svemu jedno odlično iskustvo!

quote
Matko Mihelčić

Dr. Smojver je doktor u pravom smislu te riječi! Jako je ljubazan, ohrabruje i pomaže uvijek! Detaljno je objasnio zahvat i odgovorio na sve moje upite te cijelo iskustvo napravio ugodnim. Cijela ekipa je draga i profesionalna, a prostor je uredan i lijep!

quote
Filip Žuvić

Hrvatska

Dr. Katalinić je iznimno stručan i pouzdan. Ima topao, prijateljski i empatičan pristup. Nakon dugotrajno i neuspješnog liječenja zubnog apscesa kod nadležnog stomatologa stanje se jako zakompliciralo, a dr. Ivan Katalinić je srećom savršeno sanirao tešku priču i spasio dva zuba. Veliko hvala dr. Ivanu!

quote
Maja Bistrički

Hrvatska

Došla sam u Sv. Katarina dental centar jer me zub bolio dva dana. Dr. Ivan me oduševio svojom smirenošću, ljubaznošću i profesionalnim pristupom. Moram pohvaliti da je sve bilo vrlo brzo, bezbolno te prema vrhunskim higijenskim protokolima što nam je svima u ovom razdoblju od izuzetne važnosti. Hvala cijelom timu!

quote
Vesna Lupi

Hrvatska

Operacija ugradnje proteze kuka od strane dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalista ortopedije

Veliko hvala, boravak izvanredan kao i tretman, sve na visokoj razini. Humano, stručno i s puno obostrane ljubavi.

quote
Božica Dolenac

Hrvatska

Prije 20 god. mi je prvi put operirana lumbalna kralježnica, a ubrzo i drugi put. Stoga sam morala tražiti zdravstvene usluge u mnogim bolnicama i lječilištima. U nekoliko navrata sam dolazila i ovdje u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina zbog jakih i upornih križobolja koje su me sputavale u svakodnevnim aktivnostima. Svaki put sam dobila visoko profesionalnu medicinsku, ali i nadasve ljudsku, humanu uslugu. Ovdje je sve lakše podnijeti, bolove i strahove, ovdje je osmijeh i srdačnost na svakom koraku. Od srca zahvaljujem svim djelatnicima koje sam ikad trebala i svima preporučam jednu od najboljih bolnica u našoj zemlji. Želim Vam svima uspjeh u radu i razvoju medicine. Posebno zahvaljujem izuzetno pristupačnom i nadasve profesionalnom i ljubaznom dr. Marinu Loziću koji me oslobodio velikih bolova i time uvelike promijenio moju kvalitetu življenja. Srdačan pozdrav!

quote
Tea Blaževac

Hrvatska

Jako sam iznenađena što sam na darivanju osvojila tako vrijedno testiranje. Do sada sam mislila da su darivanja namještena, ali sa Sv. Katarinom to nije bio slučaj i neopisivo sam sretna. Doc. dr.sc. Ivana Erceg Ivkošić objasnila mi je detaljno što je farmakogenomsko testiranje. Uzima se bris usne šupljine (sline) što je potpuno bezbolno i gotovo je u trenu. Ovo mi neopisivo puno znači jer ću prilikom potrebe uzimanja određene terapije točno znati koji je lijek najučinkovitiji za mene. Imat ću pravi lijek u pravo vrijeme i samim time izbjeći moguće nuspojave. Obzirom da je test dovoljno samo jednom u životu napraviti, testiranje je isplativo i super je što je omogućeno plaćanje u ratama. Komplikacije, neučinkovitost i liječenje mogućih nuspojava uzimanja krivih lijekova je itekako skuplje. Većina nas na rate kupi mobitel, odjeću, uplati skijanje i sl., a ovdje se ipak radi o zdravlju. Stoga, ovaj test preporučam svim mojim prijateljima, a i općenito svima. Moramo biti sretni što je farmakogenomsko testiranje koje postaje hit u svijetu dostupno u Hrvatskoj. Hvala Vam!

quote
Silvia Ugarković

Hrvatska

Došla sam u Sv. Katarinu jer sam na internetu vidjela puno pozitivnih i stvarnih iskustava pacijenata. Bolnica me oduševila, sve je jako čisto i osoblje za pohvaliti. Dr. Pavlović je liječnik kojeg preporučujem svakom pacijentu koji treba ultrazvučnu dijagnostiku. Izuzetno je precizan i stručan te sam sigurna da sam u najboljim rukama. Hvala vam!

quote
Jasminka Boždar

Hrvatska

Dugogodišnja sam pacijentica dr. Tomislava Pavlovića. Liječnik s fantastičnim pristupom prema pacijentu. Jako je detaljan, simpatičan, ugodan i uz to jako stručan. Sve mi je objasnio. Ambijent Sv. Katarine je ugodan i medicinsko osoblje je ljubazno.

quote
Karmen Penezić

Hrvatska

Kao prvo zahvalila bi se na nagradi osvojenoj na fejsu, MR kralježnice, mislila sam da je to sve namješteno i da nikad ne bi mogla dobit ali uspjeli su me razuvjeriti. Svima bih preporučila da posjete bolnicu jer na tako ljubazno i susretljivo osoblje nisam naišla, nema čekanja, uđeš u minutu kada si naručen, sve ti objasne s puno strpljenja. Jednostavno najbolja bolnica i osoblje. Hvala od srca još jednom.

quote
Vesna Strmečki

Hrvatska

Jako sam sretna što sam dobila gratis ginekološki pregled, Papa test i ultrazvuk u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina slučajnim odabirom preko Facebook-a u akciji podizanja svjesnosti o raku vrata maternice koju je bolnica provela. Dočekalo me iznimno ljubazno i susretljivo osoblje od kad sam se još telefonski i mailom čula sa svima pa do kraja mog boravka u iznimno čistoj i ugodnoj atmosferi poliklinike u Trpinjskoj ulici u Zagrebu. Ginekologinja doc.dr.sc. Erceg Ivkošić me oduševila sa svojim jednostavnim i toplim pristupom. Najprije smo dosta porazgovarale o svemu, saslušala me detaljno, a nakon toga Papa test i pregled nisam ni osjetila-toliko ga je nježno i polako napravila. Na ultrazvuku mi je sve pokazala i objasnila. Saznala sam puno novih informacija i zaista mi je neopisivo drago što sam bila pacijent Sv. Katarine i doc. Ivkošić. Baš me sreća u darivanju poslužila! Planiram se nakon ovako krasnog iskustva svakako ponovo vratiti jer mi sve ulijeva veliko povjerenje i sigurnost, uz posebno važan taj ljudski faktor koji se nažalost u svijetu sve više gubi.

quote
Mirjana Jovanović

Hrvatska

Oduševljena sam uslugom u Sv. Katarini. Moram naglasiti da pretrage na koje se čeka u javnim bolnicama i više od godine i pol, ovdje sam obavila u iznimno kratkom roku. Posebno se zahvaljujem prim. Eduardu Rodu na detaljnom pregledu i posvećenosti te Marini Čukoić, bacc. med. rad. koja je umanjila moj strah prilikom MR snimanja. Medicinske sestre bile su jako ljubazne i sve su mi pojasnile. Dojmilo me se to i što nema čekanja, svaki put sam primljena i koju minutu prije dogovorenog termina.

quote
Indijana Putar Kramarić

Hrvatska

Od prvog susreta s bolnicom oduševljena sam pristupom cijelog osoblja prema pacijentima.

quote
Darinka Smetiško

Hrvatska

Došla sam u Sv. Katarinu na color dopler vena. Jako sam zadovoljna s pregledom i pristupom liječnika i med. osoblja. Zahvaljujem se dr. Pavloviću koji je napravio precizan pregled i dao mi sve informacije - poput enciklopedije. Primljena sam prije svog termina, tako da sam iznenađena jer nema čekanja. Preporučit ću dr. Pavlovića i Sv. Katarinu svim svojim kolegama i prijateljima.

quote
Kristina Šorić

Hrvatska

Operirala sam gležanj krajem svibnja i preko ljeta bila na rehabilitaciji u Istri. Kako sam se krajem kolovoza trebala vratiti u Zagreb, raspitivala sam se u Istri koga mi oni preporučaju. Preporučili su mi Sv Katarinu. To mi je bilo drago jer mi je zgrada Sv Katarine u blizini, pa ne trebam trošiti puno vremena na putovanje do bolnice. Nakon pregleda kod fizijatra i zaključka da sam u jako dobrom stanju, ipak sam nastavila s fizikalnom terapijom jer želim nogu dovesti u najbolje moguće stanje. Tako sam se počela družiti s vašom fizioterapeuticom Majom. Maja mi se dopala jer je smirena, ljubazna i profesionalna. Oprema u dvorani je odlična, prostor je jako čist i uredan, a i ostalo osoblje ljubazno, veselo i profesionalno.

quote
Radmil Smojver

Hrvatska

Već sam ranije dolazio u Sv. Katarinu na MR, ultrazvučnu dijagnostiku te specijalističke preglede. Bio sam impresioniran kompletnom uslugom i pristupom te sam stoga odlučio obaviti i sistematski prošireni paket u svrhu prevencije. Sistematski pregled je vrlo detaljan, precizan i kvalitetan. Za svaku preporuku. Sve sam obavio u vrlo kratkom vremenu, bez čekanja. Dr. Tomislav Pavlović i dr. sc. Jasmina Ćatić koji su me danas primili su izuzetni liječnici. Apsolutno izvrsnost na najvećem nivou. Posvećenost pacijentu, analiza, preporuke, savjetovanje, ugodan pristup…Fenomenalno. Sistematski pregled trebao bi se napraviti najmanje jednom godišnje, zato mogu reći da se vidimo opet za godinu dana. Hvala vam na svemu i zaista sam sretan što sam otkrio usluge koje nudi ova bolnica u Zaboku i Zagrebu.

quote
Nataša Košćak

Hrvatska

U Sv. Katarinu došla sam po preporuci, a radi bolova u kralježnici i ramenima. U kakvom stanju sam došla, sada sam sjajno. Nisam mogla napraviti niti jedan pokret glavom. Nakon Emmet i Bowen terapije mogla sam okrenuti glavu, pogled iza ramena. Izvrsno. Fizioterapeuti su za svaku pohvalu kao i cijelo medicinsko osoblje. Ambijent je jako ugodan.

quote
Anna Davydova

Rusija

U Sv. Katarinu došla sam na sistematski pregled. Prvi put sam u nekoj zdravstvenoj ustanovi u Hrvatskoj jer sam rođena i odrasla u Moskvi, a u Hrvatskoj živim tek nešto više od godinu dana. Imala sam jako veliki strah od svih pregleda. No, dolaskom u Sv. Katarinu strah je ubrzo nestao. Posebno želim pohvaliti ginekološku ordinaciju. Primila me draga doc.dr.sc. Ivana Erceg Ivkošić. Kako mi je to bio jedan od prvih pregleda koje sam obavila odmah ujutro, ona je jedna od zaslužnih zašto se više nisam bojala. Doktorica je jako draga, ponijela se prema meni kao da sam joj najbolja prijateljica uz nježan i simpatičan pristup. Za nas žene posebno je bitno kako ćemo se osjećati prilikom ginekološkog pregleda i jako sam sretna što sam došla upravo ovdje. Sve je jako čisto i ugodna. Doc.dr.sc. Erceg Ivkošić preporučila bih svakoj ženi, kao i cijelu bolnicu, tj. polikliniku. Svo ostalo osoblje je također jako ljubazno i pristupačno. Sve super.

quote
Goran Janošević

Hrvatska

Moji su problemi započeli u lumbalnom djelu kralježnice. Obavio sam MR snimanje i ustanovilo se da se radi o protruziji diska. Nakon toga pregledao me neurokirurg i fizijatar. Nije bilo govora o operaciji. Krenuo sam na fizikalne terapije po posebno osmišljenom programu pod stručnim nadzorom fizioterapeuta Nine. Cijeli proces je jako stručan i motivirajuć. Koncept se sastoji od niza vježbi, gdje se vodi računa o svakom detalju. Rezultat je odličan, a bolovi su se smanjili. Preporučujem Sv. Katarinu svima s istim i sličnim smetnjama. Vjerujem da je ovo mjesto gdje će riješiti svoj problem.

quote
Tomislav Pavliša

Hrvatska

Moja očekivanja su i više nego ispunjena. Jako brzo sam došao na red za pregled fizijatra. U drugim ustanovama se jako dugo čega. U Zaboku obavio sam i MR snimanje, također u vrlo kratkom roku. Liječnica je jako stručna i odmah mi je preporučila fizikalnu rehabilitaciju uz individualan pristup, tako da mogu reći da sam odmah, u kratkom roku u Sv. Katarini dobio sam sve što mi je bilo potrebno. Na fizikalne terapije došao sam u bolovima, a sada se osjećam puno bolje i to zahvaljujući stručnom osoblju i pristupu prema mom konkretnom slučaju. Sa mnom je radila draga gđa. Danijela. Osim što je jako dobra osoba, izvrsna je u svom poslu. Jako puno mi je pomogla. Kada bi joj pokazao gdje me boli, nakon tretmana koji smo taj dan radili bol bi se smanjila. Za svaku pohvalu, jako sam zadovoljan s uslugom, pristupom i med. osobljem.

quote
Dora Krstulović

Hrvatska

Moj osvrt na cjelokupnu uslugu je odličan. Bez zamjerke. Sve je jako čisto. Zadivljena sam koliko je čisto jer mi je to osobno jako bitno, a posebice u ginekološkoj ordinaciji. Doc. dr. Ivana Erceg Ivkošić je super liječnica. Odgovorila je na svako moje pitanje i na pregledu sam se osjećala jako ugodno. U usporedbi sa zdravstvenom uslugom u Irskoj gdje živim, ali i u ostalim zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj, iz osobnog iskustva mogu reći da je Specijalna bolnica Sv. Katarina daleko ispred svih. Oduševljena sam i imam samo pozitivna iskustva. Jako sam sretna što sam došla ovdje te bi svim ženama preporučila da dođu na ginekološki pregled u Sv. Katarinu kod ove krasne doktorice.

quote
Damir Dadasović

Hrvatska

Bio sam na pregledu kod doc. dr. Damira Hudetza. Iznimno stručan liječnik, sve mi je objasnio kako stvari stoje. Nakon MR snimanja te ortopedskog i fizijatrijskog pregleda krenuo sam na individualne fizikalne terapije. Sa mnom je radila gđa. Jelena. Već sada se osjećam bolje. Sviđa mi se pristup osoblja i način rada. Cjelokupno medicinsko osoblje je ljubazno, a atmosfera jako ugodna.

quote
Vesna Blažina

Hrvatska

U Sv. Katarini podvrgnula sam se zahvatu Lipogems, ubrizgavanje matičnih stanica u oba koljena, kod dr. Trpimira Vrdoljaka, i nakon toga krenula sam na fizikalne terapije. Slučajno sam saznala za ovu metodu prilikom ISABS 11. kongresa iz genetike i personalizirane medicine u Splitu, u suorganizaciji Sv. Katarine i tako došla na ideju da bi ova metoda mogla i meni pomoći. Cijela usluga je bila izvrsna, a fizikalne terapije puno pomažu. Sa mnom su radili fizioterapeuti Ivana i Renato. Sve je jako dobro, kvalitetan kadar i odličan pristup prema pacijentu.

quote
Cristiane De Olivera Dias

Brazil

Usluga u Sv. Katarini je izvrsna! Podsjeća me na Brazil. Rođena sam i odrasla u Brazilu. Brazil ima jako dobro uređen zdravstveni sustav. Moja sestra i njezin muž su ginekolozi i imaju svoju privatnu praksu u Brazilu koja me jako podsjeća na vašu ginekološku ordinaciju po visokoj kvaliteti i opremi. Već duže vrijeme živim u Njemačkoj, u Berlinu, gdje nisam zadovoljna sa zdravstvenom uslugom.

Menadžerski sistematski pregled koji sam u Sv. Katarini na jednom mjestu obavila u svega nekoliko sati me zaista oduševio, a obuhvaća sve ono što mi je potrebno. Kompletna usluga Sv. Katarine i cijelo medicinsko osoblje je fantastično. Istaknula bih svoje posebno zadovoljstvo s ginekološkim pregledom kod doc. dr.sc. Ivane Erceg Ivkošić. Doktorica me detaljno informirala o svemu što trebam znati. Bila je nježna i ljubazna. Fantastičan i korektan pristup. Svakako se opet vidimo.

quote
Vladimir Gruškovnjak

Hrvatska

U Sv. Katarini bio sam već na dvije operacije, dolazio na više ortopedskih pregleda, radio brojne pretrage te dolazio na fizikalne terapije. Točnije, ovdje sam dobio kompletnu uslugu od dijagnostike, operacije do rehabilitacije. Stekao sam veliko povjerenje u ovu bolnicu. Ovdje rade divni i stručni liječnici, fizioterapeuti i med. osoblje. Upravo zbog stečenog povjerenja ugovorio sam i kardiološku obradu kod dr. sc. Jasmine Ćatić. Doktorica je predivna osoba i izuzetno stručna liječnica. Imala je iskren odnos prema meni. Sve mi je detaljno objasnila. Dobio sam sve smjernice i detaljne upute za život, a prilagođene mojem zdravstvenom stanju. Hvala joj od srca!

quote
Kristina Lupinski

Hrvatska

Kod mene je ozljeda nastupila prije 15 godina nakon čega mi je koljeno iskakalo te sam morala paziti na svaki svoj pokret. Nakon nekoliko dijagnoza kod raznih stručnjaka rečeno mi je da će se koljeno ustabiliti kad se prestanem razvijati, međutim to se nije dogodilo. U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina primarijus Rod mi je napravio rekonstrukciju patelofemoralnog ligamenta i rijesio moj problem. Unatrag 2 mjeseca dolazim na fizikalnu terapiju, preda mnom je još dug put i osjećam se puno bolje. Zahvalna sam bolnici Sv. Katarina, cijelom osoblju, primarijusu Rodu, fizioterapeutkinji Danijeli na stručnosti i pomoći.

quote
Renata Fucak

Hrvatska

U Sv. Katarinu došla sam po preporuci nakon operacije nadlaktične kosti. Trebala sam odmah, što hitnije rehabilitaciju i dobila sam je ovdje. Sa mnom je radila fizioterapeutica Maja. Atmosfera na fizikalnoj je super i svi terapeuti su odlični, uz Maju, tu su i drage Ivana, Vesna, Jelena i fizioterapeut Nino. Jako pozitivne i vesele, velika podrška u svakom trenutku. Zadovoljna sam jako sa svime. Napredak je vidljiv. Osjećam se značajno bolje i bolovi su manji.

quote
Marijana Rupenović Vizjak

Hrvatska

Za Sv. Katarinu saznala sam preko interneta. U trenutku kada sam kročila u ovu divnu bolnicu znala sam da sam na pravom mjestu i da ću dobiti kompletnu uslugu. Prvo sam išla na snimanje magnetskom rezonancom. Već tada susrela sam se s izrazito ljubaznim osobljem. Predivno osoblje na recepciji, medicinske sestre i djelatnici na radiologiji. Sv. Katarina je drugačija od drugih, a najviše što je izdvaja je pristupačnost i velika ljubaznost prema pacijentu. Na pregledu kod fizijatrice dr. Aljinović napokon sam odahnula. Napokon je netko shvatio što mi je potrebno i propisan mi je individualan tretman terapija. Do neba se ovim putem zahvaljujem fizijatrici i fizioterapeutima gđi. Maji i gđi. Ivani. Kapa do poda, u niti jednom trenutku nisu skinule osmjeh s lica. Čak i onda kada je pacijentu najteže, one su tu za vas, ohrabruju i motiviraju pacijenta. Sada sam pri samom kraju s terapijama i osjećam se super. Znala sam da je Sv. Katarina pravo mjesto za moje zdravstvene probleme. Hvala Vam!

quote
Dubravko Lončarić

Hrvatska

Sve je bilo odlično. Dr.sc. Željko Jeleč je vrhunski liječnik. Operativni zahvat na koljenu minimalno invazivnom metodom prošao je izvrsno. Već drugi dan stao sam na noge i išao kući. Svi liječnici i ostalo medicinsko osoblje je na izrazito visokom nivou. Odmah sam krenuo na fizikalne terapije koje su perfektno koncipirane, a terapeuti stručni i ljubazni. Od prvog ulaska u bolnicu pa sve do sada imam samo riječi hvale. Sve je čisto, ugodna atmosfera i visoka kvaliteta usluge.

quote
Žaklina Jakovljević

Hrvatska

Došla sam na sistematski pregled u Sv. Katarinu. Moj prvi dojam je fantastičan. Medicinska sestra Ana Marija vadila mi je krv i bila je jako ljubazna i nježna. Posebno mi se dopala njena pristupačnost, dala mi je sve detaljne upute. Moram naglasiti svoje iznimno zadovoljstvo s ginekološkim pregledom kod doc.dr.sc Erceg Ivkošić. Doktorica je jako draga i pristupačna. Nije imala zadrške u komunikaciji, sve mi je detaljno objasnila. Omogućila mi je sve informacije kojih se ja ne bih sjetila priupitati, a jako su bitne da ih znam. Pregled je prošao odlično... jako nježno... Nisam osjećala nikakav strah, jako ugodna atmosfera i sve je jako čisto.

quote
Bernard Pereković

Hrvatska

Imam samo pozitivna iskustva s bolnicom, liječnicima i medicinskim sestrama. Usluga je na izrazito visokom nivou. Prim. dr. Eduard Rod odličan je liječnik, za svaku pohvalu. Sve mi je objasnio do svakog detalja, jako ljubazan, pristupačan i stručan. Znao sam što mogu očekivati od zahvata i što me čeka nakon zahvata. Operirao sam rame i sve je prošlo u redu.

quote
Tihomir Noršić

Hrvatska

Došao sam u Sv. Katarinu slučajno, jer mi na drugom mjestu nisu na vrijeme dijagnosticirali puknuće Ahilove tetive pa su se nakon 40 dana krajevi razmaknuli 4 cm. Dr. Jeleč mi je pri prvom susretu detaljno objasnio tijek operacije, postoperativni oporavak itd., ali što je najvažnije imao je strpljenja da umiri moj šok, nevjericu i strah. O ljubaznosti cjelokupnog osoblja i stručnosti dr. Jeleča koji me je operirao ne mogu reći dovoljno hvale. 4 mjeseca nakon operacije već sam normalno hodao, lagano vozio bicikl i lagano planinario. Od srca hvala svima na svemu!!!!

quote
Slađana Rumpl Tunjić

Hrvatska

Nakon sto sam duže vrijeme imala poteškoće s kukom, u trenutku kada je bilo vrijeme da riješim svoj problem, na preporuku sam došla u Sv. Katarinu. Prim. Dr. Sc. Eduard Rod je od prvog susreta bio vrlo stručan i pristupačan, pun razumijevanja za moja dodatna pitanja. Nakon operacije kuka (TEP) za koju sam znala da nema druge osobe kojoj bi povjerila zahvat, odlučila sam ostati u Sv. Katarini i na rehabilitaciji. Cijeli proces, koliko god zapravo bio stresan i rizičan mi je protekao u najboljem mogućem raspoloženju. Kompletno medicinsko osoblje je bilo puno razumijevanja za moje stanje i na raspolaganju u svakom trenutku. Razine njihovog profesionalizma, znanja i podrške su zaista nešto sto se rijetko sreće. Imala sam sreću raditi s troje terapeuta, svi su, iako različiti, bili posvećeni jednom cilju - mom oporavku. Svako od njih ima "ono nešto" zbog čega sam uživala u odlascima na terapije, ne skidajući osmijeh s lica. To je nešto čemu bi sve zdravstvene ustanove trebale težiti, i ono po čemu se Sv. Katarina razlikuje od drugih.

quote
Mersiha Mulahasanović

Bosna i Hercegovina

Prije dvije godine operirala sam vratnu kralježnicu u drugoj zdravstvenoj ustanovi. Sada nakon dvije godine ponovno mi je rečeno da bi trebala na operativni zahvat. S tom informacijom bila sam van sebe i sve bi učinila da je mogu u ovom trenutku izbjeći. Problem je što nigdje nisam mogla dobiti informaciju zašto mi se to točno događa i postoji li još koja opcija osim operacije. Na internetu pronašla sam fantastična iskustva pacijenata s bolnicom Sv. Katarina i odučila radi toga doći na pregled. Prvo sam bila na pregledu kod neurokirurga i ortopeda. Precizno su mi dali sve informacije uz stručne argumente. Jedini su mi znali dati prave informacije na temelju stručnosti. Oba liječnika složili su se da ponovna operacija nije nužna u ovom trenutku i da bi bilo dobro isprobati i druge opcije liječenja. Krenula sam na fizikalne terapije u Sv. Katarinu. 3 godine nisam mogla okrenuti glavu prema iza. Zamislite, već prvi dan, nakon prvog odrađenog Emmett tretmana uspjela sam okrenuti glavu i usmjeriti pogled preko ramena. Fantastičan osjećaj. Draga gđa. Jelena toliko je stručna i toliko se trudi i radi sa mnom da sam presretna što sam došla ovdje. Ne mogu opisati koliko sam ja zapravo imala sreće što sam dospjela u tim ovih divnih i profesionalnih liječnika i fizioterapeuta. Riječ HVALA je premalo… O ljubaznosti, ambijentu i čistoći ne moram niti govoriti, usluga je na izrazito velikom nivou.

quote
Božidar Borevković

Hrvatska

Oduševljen sam s cjelokupnom uslugom. Supruga i ja došli smo u Sv. Katarinu na sistematski pregled, a u sklopu kojeg sam se odlučio po preporuci Dr.sc. Ćatić i za dodatnu kardiološku obradu. Jako mi je drago što sam naišao na ovu divnu liječnicu, iznimno stručna i precizna. Jedan blizak i savjestan odnos prema pacijentu. Doktorica se jako trudi sve detaljno objasniti, pojasnila je sve metode i preporuke, a isto tako upozorila i na moguće nuspojave. Ja joj vjerujem, to je najvažnije. Moj cjelokupan dojam o ovoj bolnici je jako pozitivan, sve je korektno, kratko je čekanje, svi su ljubazni i osjećate se ugodno.

quote
Mia Božinović

Hrvatska

„Kod Mie radilo se o iznimno rijetkom zahvatu (artroskopija desnog kuka) i željela sam za svoje dijete najbolju moguću medicinsku skrb te da znam da je u pravim rukama. Prilikom traženja odgovarajuće rehabilitacije naišla sam na jako puno poteškoća, nitko me nije razumio što govorim ili nije mogao pružiti adekvatnu skrb. Jednostavno nije bilo moguće pronaći odgovarajuću rehabilitaciju, a jako puno sam istraživala. Kada je na red došao kontaktni broj Sv. Katarine, medicinsko osoblje spojilo me s Centrom za fizikalnu rehabilitaciju koju smo trebali odmah i tu sam napokon odahnula… Napokon netko tko razumije što govorim, došlo mi je da plačem od sreće. Miu je pregledao i dr. Vrdoljak. Iskustvo s liječnikom i kompletnim Centrom za ortopediju i fizikalnu rehabilitaciju je fantastično, kompletna njega i pristup prema pacijentu uz najviši nivo stručnosti. Fizikalne terapije su prošle odlično. Pristup prema mojem djetetu je isključivo individualan, osoblje je predivno, najbolje od najboljeg, iznimna stručnost na obje lokacije, u Zaboku i Zagrebu. Sv. Katarina je rijetkost u Hrvatskoj. Voljela bi da što više ljudi čuje za naše iskustvo i da znaju kako postoji nada i za njih ili njihovo dijete u Sv. Katarini, posebice kada su u pitanju specifične situacije poput ove naše.“ Nataša Božinović (Miina mama)

„Nakon fizikalnih terapija osjećam se puno bolje. Jako sam zadovoljna s kompletnom uslugom i njegom. Da mi se opet dogodi bilo kakva vrsta ozlijede došla bih ponovno ovdje. Želim se zahvaliti Sv. Katarini na svemu. Danas mi je zadnji dan terapija i vraćam se kući u Osijek, a najviše se veselim povratku u Karate Klub Hrvatski Sokol.“ Mia Božinović

quote
Alen Dergez

Hrvatska

Nogometaš

Operirao me prim. dr. Rod (prednji križni ligament) i sve je prošlo odlično. Prije operacije prim. dr. Rod sve mi je detaljno objasnio, svaki korak pa sam znao kako će to sve izgledati i što mogu očekivati. Fizikalne terapije su toliko super, da sam već nakon prve odrađene terapije moga podići nogu i svaki idući put bilo je sve bolje. Pohvala cjelokupnom medicinskom osoblju Sv, Katarine, u Zaboku i Zagrebu. Odličan i stručan pristup.

quote
Slavica Dragović

Hrvatska

U Sv. Katarinu došla sam po preporuci na fizikalne terapije radi problema s koljenom. Kako sam bila i na određenim specijalističkim pregledima i pretragama u ovoj bolnici, mogu reći da su svi super i jako ljubazni, liječnici, medicinske sestre i fizioterapeuti. Na fizikalnim terapijama bila sam kod gđe. Ivane i gđe. Jelene. Riječ hvala je vrlo mala riječ za pohvaliti uslugu i pristup u liječenju. Ogromno hvala na svemu. Srdačnost i iznimna ljubaznost, svi vas lijepo dočekaju. Sa mnom se radilo individualno, a kako sam imala priliku vidjeti takav pristup u Sv. Katarini imaju prema svakom pacijentu. Izvrsno.

quote
Tihomir Digula

Hrvatska

Bio sam prvo na operaciji u Americi, na Floridi i nisam bio zadovoljan s uslugom. Posebno se želim osvrnuti na fizikalne terapije u jednoj klinici gdje su u isto vrijeme radili sa mnom i s još njih 30. To je bilo užasno. Nema individualnog pristupa, nema kvalitetnog rada, terapije su bile jako siromašne, sve ono što mogu i sam doma raditi. Dolaskom u Sv. Katarinu doživio sam jedan skroz drugačiji pristup. Išao sam ponovno na operaciju (artroskopiju gležnja) kod prim. Eduarda Roda. Odličan liječnik. Sa mnom se radilo 1 na 1 od samog početka. Puno bolja, kvalitetnija usluga. Medicinsko osoblje jako pristupačno i usmjereno na pacijenta. Fizikalne terapije ne mogu se mjeriti s dosadašnjim iskustvima. Za svaku pohvalu. Nino je jako stručan i pristupačan. Svima želim preporučiti Sv. Katarinu i istaknuti da nije potrebno ići na liječenje u inozemstvo jer je ovdje zaista puno bolje, a ova bolnica je mjesto gdje se osjećate sigurno.

quote
Damir Šojat

Hrvatska

Sa Specijalnom bolnicom Sv. Katarina imam samo pozitivno iskustvo. Prije dolaska ovdje, bio sam na dva ortopedska pregleda u drugim ustanovama. Svaki od njih je imao drugačije mišljenje i njihova objašnjenja bila su dosta konfuzna. Dolaskom kod prim.dr. Roda napokon sam dobio konkretne odgovore i mišljenje. Posebno cijenim što je liječnik bio iskren i otvoren prema meni, rekao točno onako kako stvari stoje uz konkretne argumente. Svojim pristupom pridobio je moje povjerenje i donio sam odluku da se želim operirati u Sv. Katarini. Nakon operacije uslijedile su intenzivne fizikalne terapije. Usluga je odlična. Radio sam s fizioterapeutom Ninom uz individualan pristup. Iskustva s terapijama također su vrlo pozitivna. Došao sam na terapije s dvije štake, a sada hodam bez njih.

quote
Anja Vučić

Hrvatska

Došla sam na ginekološki pregled i konzultacije kod doc.dr.sc. Ivane Erceg Ivkošić po preporuci svog šogora i sestre jer su bili zadovoljni nakon poroda mojih nećaka na Svetom Duhu prije 12 i 8 godina. Doktorica me profesionalno i nježno pregledala te sam odmah nakon tog prvog kontakta odlučila dolaziti k njoj. Uz nju sam se osjećala sigurno i pozitivno. Želim istaknuti njenu neograničenu spremnost davanja svih mogućih informacija i divan odnos prema meni kao pacijentici. Toplo je preporučam i već sam ju preporučila svim svojim poznatima. Sretna sam i ja i moj suprug što ova draga doktorica prati moju/našu trudnoću. Svo osoblje je jako ljubazno, dojmio me se i interijer bolnice i svaki put se ugodno osjećam u Svetoj Katarini. Za svaku pohvalu!

quote
Vlado Kljak

Hrvatska

Od 1 do 10, Sv. Katarina je čista desetka! Fantastično osoblje, svi su jako ljubazni, svi liječnici, anesteziolog, kirurg, medicinske sestre, svi su super. Došao sam u Sv. Katarinu radi velikog povjerenja. Operacija koljena je prošla odlično. Apsolutno su ispunjena sva moja očekivanja. Da moram opet na operaciju (a nadam se da neću), opet bih odabrao Sv. Katarinu, toliko joj vjerujem!

quote
Marijo Mumić

Hrvatska

Moram istaknuti kako je moj odabir za liječenje u Sv. Katarini prevagnuo upravo radi liječničke pristupačnosti. Iznimna volja prim.dr. Roda koji me operirao da mi se pomogne, dobio sam odgovor na svako postavljeno pitanje, točno i detaljno mi je sve objašnjeno i upućen sam bio u svaki korak. Za sada mogu reći da je sve super, bol je uobičajena obzirom na zahvat i kratko razdoblje od operacije. Krenuo sam u Sv. Katarinu i na fizikalne terapije. Sve me se dojmilo, usluga i medicinski tim.

quote
Leopold Kabalin

Hrvatska

Predivan pristup medicinskog osoblja i profesionalna kompletna usluga. Bio sam kod prof. dr. Mikule i dr. Pavlovića, oboje su izvrsni liječnici. Trebao sam ultrazvučni pregled što hitnije, i ne mogu opisat koliko mi znači to što me dr. Pavlović primio odmah i bez čekanja. Jako mi je izašao u susret. Dr. Pavlović jako je stručan i precizan. Njegov pristup prema meni je fantastičan. Nakon nalaza koji mi je napisao još sam sretniji. Dr. Pavlović je za svaku pohvalu i preporuku. Isto tako i prof. Mikula i kompletna usluga Sv. Katarine. Moje zadovoljstvo uslugom ne mogu opisati riječima. Ispunjena su sva moja očekivanja.

quote
Marija Mesić

Hrvatska

Sv. Katarini sam u potpunosti povjerila svoje zdravlje, prvo za kralježnicu, a kasnije za kuk i koljeno. Ovdje već dolazim oko 4 godine od zahvata, pregleda, praćenja, a bila sam i na fizkalnim terapijama. Jako sam zadovoljna s uslugom, liječnicima i ostalim medicinskim osobljem. Sve najbolje samo mogu reći o ovoj divnoj bolnici.

quote
Ivana Ćurić

Švicarska

Sv. Katarina je totalna suprotnost od svih drugih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj u kojima sam bila, a obišla sam do sada dosta njih. Rođena sam i živim u Švicarskoj, a radim u zdravstvu te moram istaknuti da je Sv. Katarina u rangu pružanja medicinske usluge u skladu s najvećim svjetskim standardima struke. Dobila sam iznimnu uslugu koju dobivam i koju dajemo i u Švicarskoj. Već od samog dolaska u Sv. Katarinu bila sam iznenađena. Sestra Mirjana primila me s velikim osmjehom i ljubaznošću. Sve mi je objasnila na vrlo jednostavan i shvatljiv način. Pristup prema pacijentu je i više nego fantastičan. Posebno su me fascinirali neki detalji, a smatram da su jako važni poput čistoće, uređenosti toaleta i cjelokupne higijene. Budući da sudjelujem i u nastavi te educiram medicinsko osoblje u Švicarskoj baš iz područja higijene, čistoće i urednosti taj dio me je jako oduševio.

Nakon što me primila divna doc. dr. sc. Ivana Erceg Ivkošić, znala sam da je Sv. Katarina mjesto gdje ću uvijek rado dolaziti kada budem imala potrebe za zdravstvenom uslugom. Dr. Ivana sve mi je detaljno objasnila. Nemate potrebe postavljati pitanja jer sve odgovore dobijete unaprijed. Točno i konkretno. Strah koji sam imala vezano za moje zdravstvene smetnje u potpunosti je otklonjen. Pregled je bio vrlo ugodan, a ova divna liječnica je jako pažljiva i nježna. Upoznala me sa svim bitnim informacijama i jako sam sretna da sam saznala za Sv. Katarinu. Doktorica je otišla i dalje u svom objašnjenju tako da sam dobila puno korisnih savjeta i planova za budućnost, a ne samo rješenje sadašnjeg problema zbog kojeg sam došla. Sretna sam i jako ugodno iznenađena što u Hrvatskoj imamo tako vrhunsko zdravstvo i divne ljude.

quote
Višnja Pavečić

Hrvatska

Fenomenalno, kompletna usluga. Posebno pohvaljujem posvećenost liječnika i med. osoblja. Sa mnom je radio fizioterapeut Nino koji se jako stručan. Naravno da je bilo situacija kad je bilo jako teško, ali slušala sam Nina i sve je prošlo odlično. Došla sam u Sv. Katarinu na pregled s jednom nogom i bojala sam se da ću morati na operaciju, a nakon fizikalnih terapija koju su bile prilagođene samo meni odlazim s dvije noge. Jako sam zadovoljna. Hvala na svemu!

quote
Sanja Trslić Tepuš

Hrvatska

Došla sam sasvim slučajno kod ginekologice u bolnicu Sv. Katarina u Trpinjskoj ulici u Zagrebu i drago mi je da jesam. Ovo je moj prvi dolazak u Sv. Katarinu uopće. Dobila sam savjete i odgovore na sva svoja pitanja i čak puno više od toga, a svakako puno više nego li sam očekivala. Doc.dr.sc. Ivana Erceg Ivkošić je izvrsna liječnica, profesionalna, nježna, topla i jako draga. Baš mi se svidio njen pristup. Inače, kad nađem dobrog liječnika što ponekad i nije lako pratim ga ma gdje on bio i mislim da će tako biti s dr. Ivanom. Dobila sam informacije i za druge usluge koje Sv. Katarina nudi, a koje meni i mojim bližnjima mogu pomoći. Posebno su me zaintrigirali proaktivni genetski testovi na zloćudne bolesti i kardiovaskularna stanja te sistematski pregledi kao odlična preventiva. Svakako ću ovdje opet doći i preporučiti svoju novu dragu doktoricu.

quote
Jurica Ružić

Hrvatska

Došao sam u Sv. Katarinu po preporuci. Tijekom boravka u bolnici osjećao sam se kao da sam u hotelu s 5 zvjezdica. Sv. Katarina zaslužuje 5+. Osoblje je fantastično, briga o pacijentu je na najvišoj razini, odnos prema pacijentu je izvrstan. Posebno moram pohvaliti doc. dr. Hudetza, koji je iznimno stručan i ljubazan, ima pravi pristup prema pacijentima. Nemam niti jednu zamjerku. Osjećam se jako dobro i zadovoljan sam s cjelokupnom uslugom.

quote
Petar Pavić

Hrvatska

Došao sam u Sv. Katarinu po preporuci na fizikalne terapije, kao pripremu za operaciju i na postoperativne terapije. Predoperativne terapije odlično su me pripremile za operaciju vratne kralježnice, a nakon operacije jako su mi puno pomogle za povratak u normalu. Najviše od svega izrazito je bitan taj psihofizički osjećaj koji sam dobio. Rezultati su odlični i oporavak nakon operacije je brz. Posebno moram pohvaliti pristup med. osoblja i ljubaznost, a naročito fizioterapeuta Nine. Stručnost i profesionalnost za svaku pohvalu. Radi individualnog pristupa i koncepta rada odabrao sam doći ovdje i drago mi je da jesam. Ambijent je također jako ugodan.

quote
Petra Anđelović

Hrvatska

Vrhunska i profesionalna usluga, skrb i odnos prema pacijentu i to od prvog ulaza u bolnicu pa do zadnjeg dana rehabilitacije. Odlično sam primljena u bolnicu gdje sam dobila sve predoperativne informacije i obavila potrebne pretrage kao što je snimanje magnetskom rezonancom. Operirao me dr. Trpimir Vrdoljak, iznimno stručan liječnik. Odnos liječnika – pacijent i ostalog med. osoblja prema pacijentima je fantastičan, profesionalnost i komunikacija na visokom nivou, a opet nemate osjećaj da ste u bolnici. Radi takvog pristupa ne postoji strah i sigurni ste da ste u jako dobrim rukama. Nakon operacije u Bolnici u Zaboku pregledala me gđa. Vesna, koja je imala individualan pristup i napravila je plan fizikalnih terapija osmišljen isključivo za mene, odnosno prilagođen za moje stanje s ciljem što kvalitetnijeg i bržeg oporavka. I uistinu je bilo tako. Na fizikalnim terapijama koje sam nastavila u Poliklinici u Zagrebu, vodila me gđa. Maja, osim iznimne stručnosti imala je i pozitivni utjecaj na moje psihičko stanje. Maja me osovila na noge. Sve skupa, operacija i terapije trajale su 6 tjedana, a ja već drugi tjedan idem na posao. Fantastično. Kompletna usluga koju sam dobila u Sv. Katarini je iznad svih mojih očekivanja, vrhunski tim predvođen prof. dr. Draganom Primorcem, zatim dr. Trpimirom Vrdoljakom, fizioterapeutima Majom i Vesnom, medicinskim sestrama te ostalim medicinskim osobljem koje je bilo uz mene kroz cijelo ovo razdoblje.

quote
Petra Babić

Hrvatska

Operirao me prim. dr. Eduard Rod u travnju, a operacija je prošla super. Vrlo brzo krenula sam na fizikalne terapije. Sve je super, nemam nikakvih zamjerki. Sa svime sam zadovoljna. Hodam bez štaka i nemam bolova. Na terapijama sam radila s Majom i Ivanom i jako sam zadovoljna s njihovim radom i svojim napretkom.

quote
Nataša Šafranko

Hrvatska

U devetom sam mjesecu trudnoće. U drugom mjesecu me ulovio išijas i još od ranije imam problema s kralježnicom. Na internetu sam pronašla odlične recenzije za Sv. Katarinu i odlučila ovdje doći na fizikalne terapije. Tako da od drugog mjeseca trudnoće dolazim na fizikalne. Počeli smo s laganim vježbama, prilagođenim mojem stanju. Draga gđa. Jelena koja me vodi kroz cijelo ovo vrijeme pokazala mi je vježbe koje mogu raditi i sama kod kuće. Zatim smo krenuli s Bowen tehnikom koja me je spasila. Bolovi su popustili, osjećam se puno bolje. Kad sam tek stigla hodala sam u koso, sada je i to ispravljeno. Do terapija imala sam migrene, a od kada idem na terapije nisam je imala niti jednom. Mogu reći da sam u Sv. Katarini dobila više nego li sam očekivala. Osoblje je jako ljubazno, uvijek vas dočekaju s osmijehom. Sada kad su terapije prije kraju, ne znam kako ću se odvojiti od Jelene.

quote
Dijana Škorić

Hrvatska

U Sv. Katarinu dolazim još od 2014. godine. U svibnju ove godine imala sam operaciju - totalnu protezu kuka. U Sv. Katarinu odlazila sam na fizikalne terapije. Prvo kao predoperativna priprema. Mogu reći da su terapije prije operacije izuzetno bitne i puno olakšavaju trenutke nakon operacije. Zapravo kompletno vas pripreme za bolnicu. Naučila sam kako se pravilno okrenuti, sjesti i sve ostalo za što lakše funkcioniranje nakon operacije. Nakon što sam operirana ponovno sam došla u Sv. Katarinu na postoperativnu terapiju. Sada pred sam kraj terapija osjećam se super. Moj napredak je bio dosta brz. Kad sam uspjela s obje štake prijeći na jednu osjećala sam se odlično. Kvaliteta života vam postaje puno bolja, slobodniji ste i naravno samim time bolje se i osjećate. Bolova nemam i jako sam zadovoljna s cjelokupnom uslugom. Upravo ono zbog čega sam i došla, to sam i dobila. Svaka terapija do sada bila je osmišljena isključivo za mene, prilagođena mojem stanju,  opsežne i stručne. Draga gđa. Vesna vodila me je kroz cijeli proces fizikalnih terapija, educirala me o jako puno toga. Njen način rada mi se sviđa jer je usmjeren samo na mene i taj individualan pristup je najvažniji za moj oporavak. Atmosfera je uvijek super. Čak i kad sam loše volje, dođem ovdje i odmah mi se popravi raspoloženje.

quote
Marija Čirjak

Hrvatska

Lijepa riječ i ruka koju vam pruži dr.sc. Jasmina Ćatić je najbolji lijek!
Napokon, upoznala sam divnu liječnicu, dr.sc. Jasminu Ćatić i presretna sam što sam naišla na nju. Imam 84 godine i dugo godina hodala sam po bolnicama i ambulantama, i nigdje nisam doživjela ovakav pristup prema pacijentu kao u ovoj bolnici. U Sv. Katarini nemate osjećaj da ste samo redni broj u nizu i da vas se žele što prije riješiti. Po preporuci moje drage prijateljice odlučila sam se za dr.sc. Jasminu Ćatić u bolnici Sv. Katarina. Dolazim ovdje već nekoliko mjeseci. Imam problema sa srcem, a doktorica mi je uvela terapiju lijekovima koji su mi jako pomogli. Osjećam se sada puno bolje. Ono što je meni najvažnije, a bolje od bilo kojeg lijeka je pristup doktorice prema meni. Ona razumije kad je teško, jedna zaista predivna osoba koja zna slušati pacijenta i jako stručna s bogatim znanjem.

quote
Veronika Golubić

Hrvatska

Tražila sam gdje ću obaviti operaciju kuka. Za Sv. Katarinu čula sam sve odlične komentare i pohvale. Čak sam razmišljala o aplikaciji matičnim stanicama, no nisam bila dobar kandidat za navedeno. Liječnici u ovoj divnoj bolnici preporučili su mi totalnu endoprotezu kuka, a operirao me prim. dr. Eduard Rod. Operacija je prošla super i nakon fizikalnih terapija u Sv. Katarini u Zagrebu osjećam se super. Pet godina prije operacije bila sam na štakama i imala bolove. Sada već mogu po malo hodati bez štaka po kuhinji. To me jako veseli. Sve je iznenađujuće, brzina, ljubaznost, profesionalnost, odnos prema pacijentu. A znate li što me najviše dojmilo? Čistoća! Tako je sve čisto, nešto neopisivo.

quote
Anita Karaman

Hrvatska

Toliko sam se željela liječiti u Sv. Katarini da sam čak iz Dubrovnika došla u Zagreb na fizikalne terapije. Razlog zašto sam odabrala Sv. Katarinu je iznimna reputacija koju ima te svi pozitivni komentari koje sam do sada čula. Dolaskom u bolnicu posebno me dojmila ta svježina, čistoća i odnos prema ljudima. Stekla sam veliku dozu povjerenja u Sv. Katarinu koja je nadmašila sva moja očekivanja. Došla sam ovdje nakon ozljede na štakama, noge su mi drhtale, imala sam strašne bolove. Sada se osjećam puno bolje, a bolovi su se dosta smanjili. U odličnoj sam kondiciji i to sve zahvaljujući dragoj gđi Maji. Sve mi je žao što je već gotovo. Da mogu povela bi gđu Maju sa sobom u Dubrovnik. Sve pohvale za osoblje i uslugu. Kvaliteta i ljubaznost na visokom nivou.

quote
Marko Kranjc

Hrvatska

2013. godine imao sam velikih problema s diskus hernijom i tada sam operiran u jednoj drugoj ustanovi. Prošle godine započeli su ponovni problemi i bolovi. Želio sam učiniti sve što je moguće, samo da izbjegnem ponovnu operaciju. Pretraživao sam internet i našao informacije o Sv. Katarini, a nakon toga čuo i tople preporuke za vašu bolnicu. Došao sam prvo na pregled kod doc.dr.sc. Gorana Mraka, koji mi je ulio dodatno povjerenje da sam na pravom mjestu i da neću morati na operaciju, već da ću moći nastaviti s konzervativnim liječenjem. Upravo fizikalne terapije u vašoj bolnici su mi omogućile to što trebam. Profesionalni pristup i vrhunska zdravstvena usluga. Sada se osjećam puno bolje, a najviše se veselim povratku dnevnoj rutini, a ponajviše bicikliranju do Sljemena, Plješivice…

quote
Marija Blaškov-Šovagović

Hrvatska

Imam samo najbolja i najljepša iskustva s vašom bolnicom. Sve je prošlo u najboljem redu, od Lipogemsa pa do oporavka uz pomoć fizikalnih terapija. Upravo, smatram da su fizikalne terapije i način tretmana ključni za moj oporavak. Super se osjećam i imam pohvale za kompletnu uslugu i medicinsko osoblje, od prvog pa do zadnjeg tretmana. Presretna sam što sam došla u ruke mladog fizioterapeuta Nine, talentiran, veseo, zgodan i iznimno stručan u svome poslu, za svaku preporuku. Nino Čulina će me pripremiti da mogu krenuti prema Himalaji.

quote
Domagoj Turk

Hrvatska

Nakon operacije i toplica, odlučio sam se za fizikalnu terapiju u Sv. Katarini i drago mi je da jesam. Osoblje je izuzetno educirano i ugodno. Točno se zna kako se radi svaki pokret. Oporavak je iznenađujuće brz. Odlično se osjećam. O meni su brinule drage gđa. Jelena i gđa. Ivana. Obje su i više neko odlične u svom radu i u potpunosti predane onome što rade. Bez ikakvog uljepšavanja, Sv. Katarina je zaista mjesto gdje je stručnost i ljubaznost na visokom nivou uz odlične rezultate.

quote
Stjepan Matun

Hrvatska

U Sv. Katarini dobio sam sve što sam trebao. Vrhunska usluga, bez ikakvih zamjerki. Sve je bilo na najvišem nivou. Profesionalnost, uslužnost i ugodan ambijent. Za preporučiti! Hvala vam na svemu!

quote
Irina Želez

Hrvatska

Nakon ozlijede, željela sam svoje zdravlje povjeriti u samo najbolje ruke. Bavim se pole danceom i stoga mi je najbolja liječnička stručnost bila presudna u odabiru Sv. Katarine i to po preporuci mog trenera koji je također u ovoj bolnici operirao kuk. Operacija je prošla dobro, a vodio ju je dr. Vrdoljak. Radi specifičnost moje ozlijede fizikalna terapija je posebno osmišljena za mene. Već nakon tri dana od operacije krenula sam s prvim terapijama. Pristup djelatnika bolnice je za svaku pohvalu, bez ikakvih zamjerki. Zapravo niti ne osjećam da sam u bolnici, već kao da sam došla na trening. Atmosfera je jako ugodna. Presretna sam jer već mogu i trčati, a u rujnu se polako vraćam pole danceu. Hvala vam, oduševljena sam!

quote
Mira Drašković

Hrvatska

Nakon fizikalnih terapija u Sv. Katarini osjećam se 10 godina mlađe!
Nisam očekivala da ću dobiti to što sam dobila. Prolazila bi često pored bolnice, no nisam niti slutila da je ona mjesto u kojem ću riješiti svoj problem.
Nakon ugradnje proteze u inozemstvu, osjećala sam užasne bolove, nisam se osjećala dobro i bila sam sve lošije. Bila sam već u drugim ustanovama na terapijama, no moja situacija nikako se nije rješavala. Tada sam se strašno bojala da ću morati ponovno na operaciju, no onda sam ugovorila specijalistički pregled kod prim. dr. Eduarda Roda. Uputio me što i kako dalje te mi je preporučena fizikalna terapija uz individualan pristup u Sv. Katarini, i presretna sam što sam došla na ovo mjesto.
Bol koju sam imala u koljenu, ubrzo se počela smanjivati. Za mene se na terapijama brinula gđa. Vesna, izvrsna u svakom pogledu, od stručnosti, individualnog pristupa pa sve do velike potpore. Vesna mi je bila najveća potpora, slušala me i bila iznimna motivacija. Cijelo osoblje bolnice je odlično, no kako je o meni vodila brigu na terapijama Vesna, njoj se posebno zahvaljujem na svemu što je učinila za mene. Nakon dugog perioda ne trpim bolove i tek sada nakon terapija u Sv. Katarini mogu pravilno hodati stepenicama. Ja sam umirovljenica i sada napokon mogu šetati te uživati u svakom danu. Zaista nisam vjerovala da je ovo moguće i da će fizikalne terapije u ovoj bolnici spriječiti ponovnu operaciju. Jako sam sretna. Hvala vam na svemu.

quote
Edgard Roudnicky

Hrvatska

Prijem u bolnicu bio je odličan, sve pretrage su napravljene po najvećim standardima medicinske struke, naročito pregled anesteziologa koji je za moju osobnu situaciju bio jako bitan. Artroskopija koljena u Sv. Katarini također je prošla izvrsno. Sam postupak rehabilitacije nakon operacije odvijao se zapanjujuće brzo. Fizikalna terapija je izvanredna, osoblje jako ugodno i motivirajuće. Vježbao sam 3h u komadu i jako sam iznenađen s brzinom svog napretka. Velika pohvala usluzi i osoblju. Fenomenalno. Iznos uloženog novca je zanemariv u odnosu na vrijednost onog što sam dobio.

quote
Marija Gorički

Hrvatska

U vašu bolnicu dolazim već par godina i moram ovim putem izraziti svoje iznimno zadovoljstvo uslugom i liječničkim pristupom. Imam problem s koljenom, ali u jednom periodu imala sam i poteškoće s ramenom. Pratila sam se i liječila kod 3 liječnika, doc. Hudetza, prim. dr. Roda i dr. Jeleča. Sva tri liječnika su toliko stručna, ljubazna, precizna… Fantastični liječnici… Bolnica Sv. Katarina je najbolja privatna bolnica, a znate li koja je njena prednost? To što njeni djelatnici nisu samo liječnici, oni su prije svega obični ljudi. Iako je kirurgu posao da operira, on neće operirati sve dok god postoji bilo koja druga metoda koja može odgoditi operaciju. I to je ono najvažnije od svega. Fizikalna terapija u Sv. Katarini je najbolja. Ta energija i stručnost, to je ono zbog čega dolazim uvijek u Sv. Katarinu. Preporučila sam je svim svojim prijateljima i preporučila bi je svakom.

quote
Marija Bardić

Hrvatska

Prije terapija imala sam konstantne bolove, stalno sam bila ukočena i nisam se osjećala dobro. Nakon intenzivnih terapija u trajanju od 10 dana ja se osjećam odlično, osjećam se poletno, puno bolje spavam i funkcioniram. Na fizikalnim terapijama naučila sam kako koristiti trup umjesto kralježnice, kako pravilno hodati, saginjati se i sl. Smatram da je ključ mojeg oporavka individualni pristup stručnog osoblja Sv. Katarine. Sada imam daleko bolje držanje, znam kako pravilno podići teret, a sve to bez bolova. Ono što je najvažnije, poboljšalo se moje funkcioniranje u svakodnevnom ritmu te nakon terapija sve je nekako jednostavnije i odličnog sam raspoloženja.

quote
Željko Skorin

Hrvatska

Odabrao sam Sv. Katarinu iz više razloga. Prije svega radi kvalitete materijala endoproteze, zatim reputacije koju ova bolnica ima s naglaskom na vrhunske liječnike. Posebno me privuklo znanje i profesionalan stav Prof. dr.sc. Dragana Primorca. Čim sam došao u bolnicu, dočekao me stručan tim. Mene je vodio Dr.sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije. Posebno me dojmila njegova iznimna ljubaznost. Sve mi je objasnio vrlo jednostavno i precizno, bez imalo uveličavanja. Operacija je prošla odlično, a intenzitet bolova je bio puno blaži nego inače. Ranije sam u drugoj ustanovi operirao lijevi kuk i bolovi su bili daleko intenzivniji. U istom mjesecu krenuo sam u Sv. Katarini s intenzivnim terapijama. Iznimna kvaliteta rada, a medicinsko osoblje jako stručno i ljubazno. Odgovore na svako pitanje i objašnjavaju svaki korak. Nakon završetka terapije ja se osjećam izvrsno, a i sretan sam jer i sam i ja dobio pohvalu bolnice da odlično surađujem. To me svakako motiviralo. Zahvaljujem se ovim putem svim djelatnicima Sv. Katarine, radi kojih se danas osjećam odlično.

quote
Božica Dolenac

Hrvatska

Svoj dugogodišnji problem s bolovima u kralježnici povjerila sam vertebrološkom timu Sv. Katarine te su ga sanirali individualnim  intervencijskim  postupkom.
Suprug je u Centru za ortopediju uspješno tretirao bolove u koljenu i napravio je detaljnu dijagnostičku  obradu te je sada naša kvaliteta života znatno  poboljšana nakon ciljanog i  personaliziranog liječenja.
Veselim se što na jednom mjestu možemo mnoga zdravstvena stanja riješiti brzo i precizno u rukama najboljih stručnjaka. Ovo je Bolnica čiji su djelatnici dokazali da im je pacijent na prvom mjestu. Uvijek spremni pomoći i izaći u susret, imaju razumijevanje za pacijentove probleme i mnoga pitanja koja nas muče prilikom dolaska liječniku. Svaki zdravstveni problem do sada smo im povjerili te ćemo ih i dalje s punim povjerenjem preporučiti svima, provjereno i od srca.

quote
Carly

SAD

Carly je 17-godisnjakinja koja se deset godina borila s tjeskobom, ADHD-om i depresijom sve dok nismo saznali za RightMed® test. Rezultatom ovog testiranja dobili smo informaciju o vrsti najbolje terapije i doze lijeka, a koja je značajno poboljšala njezin zdravstveni status i psihičko zdravlje. Zahvalna sam i oduševljena znajući da postoji RightMed test – Sandy, Carlyina majka.

quote
Mirko Kopčić

Hrvatska

Izuzetno sam zadovoljan uslugom i pristupom ne samo liječnika već i ostalog medicinskog osoblja Sv. Katarine. Zahvaljujući dr. Čatić poboljšala mi se kvaliteta života koja je bila uvelike narušena zbog krivo ordinirane terapije. Zahvaljujući individualnom pristupu i analizi liječnice, zaključak je da godinama koristim krivu terapiju. Otkako uzimam novu, meni prilagođenu terapiju, mojoj sreći nema kraja!

quote
Rachael

SAD

Rezultati RightMed® testa, pokazali su mi da određeni lijek koji koristim nije djelotvoran za moj organizam u standardnoj dozi koja mi je bila propisana. Nakon dobivenih rezultata RightMed® testa, malo sam se zabrinula te sam se konzultirala s mojim liječnicima. Međutim, osjetila sam olakšanje kad sam saznala da rezultate ovog testa uvijek mogu iskoristiti pri promijeni lijeka i uvođenju nove terapije.

quote
Ivana Pavličević

Hrvatska

Evo prošlo je 3 mjeseca od moje artroskopske operacije kuka kod Vas i htjela bih se i ovim putem “javno” zahvaliti svima. Hvala prvenstveno mom doktoru Vrdoljaku koji mi je vratio nazad moj život. Nakon 5 godina bolova, traženja dijagnoze i problema s kukom napokon mogu reći da sam zdrava. Hvala svim djelatnicima u bolnici, sestre su bile preljubazne i stalno na raspolaganju, hvala fizioterapeutu Renatu i svima koji su na bilo koji način pomogli. Nije mi žao ni jedne kune jer naposljetku toliko novaca trošimo na gluposti, a jedino što je bitno je zdravlje. Hvala što postojite!

quote
Nedeljko Debak

Hrvatska

Dugogodišnji rad u uredu koji je povezan sa višesatnim sjedenjem i nepravilnim položajem tijela za pisaćim stolom, ostavio je svoj danak. Sistematski pregled kojega sam obavio u Sv. Katarini, osobni razgovor sa liječnikom kao i daljnji zdravstveni savjeti i tretman bili su mi od velike koristi. Danas se osjećam puno bolje i lijepo je imati osjećaj da kod nas postoji zdravstvena institucija koja ciljano detektira problem i nudi personalizirani pristup kod uklanjanja zdravstvenih problema! Hvala Sv. Katarina!

quote
Sandra Mihelčić

Hrvatska

osnivačica i direktorica BUSINESS MEDIA GROUP

Zaista sam oduševljena, individualni pristup, brzina obavljenih pregleda i dobivenih nalaza, ambijent i atmosfera, parking ispred linike, te ljubazni i stručni liječnici koji pregledu posvećuju dovoljno vremena pa se ne osjećam kao brojka.
Bravo, sve za 5. Rado ću ponovno dolaziti.

quote
Ivan Pavleković

Hrvatska

Želim se zahvaliti cijelom osoblju SB Sveta Katarina počevši od prof. Dragana Primorca, doc. Damira Hudetza, ostalim doktorima, anesteziološkom timu, medicinskim sestrama, spremačicama, kuharima i naposljetku centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju gdje sam susreo predivne ljude: Jelenu,Ivanu, Nina, Renata, Danijelu i Vesnu. Svi oni omogućili su meni i ostalim pacijentima da se osjećamo ugodno i opušteno, izrazito su profesionalni i prije svega divni ljudi koji uvijek nađu vremena za razgovor što u konačnici daje bolje rezultate. Još jednom se zahvaljujem svima, hvala vam na predivnom vremenu koje sam proveo kod vas, hvala na srdačnosti i razumijevanju jer nam tako olakšavate boravak kod vas. Želim vam puno sreće i uspjeha u budućnosti i nadam se da ćete i dalje raditi ono što volite da nama olakšate i uljepšate život.

quote
Barbel Haussmann

Njemačka

Gotovo sedam godina imala sam ogromnih problema s kralježnicom zbog kojih nisam mogla raditi svakodnevne i uobičajene stvari; nisam mogla dugo sjediti, voziti automobil, raditi za računalom, te sam kod ustajanja imala dosta problema i nepodnošljive bolove. Rješenje za takvu situaciju potražila sam u renominiranim njemačkim i američkim bolnicama, te sam nakon gotovo sedam godina osjećala veliku frustraciju jer napretka nije bilo, a ja nisam mogla normalno živjeti i baviti se svakodnevnim poslovima.

Na preporuku prijatelja počela sam se raspitivati o radu Specijalne bolnice Sv. Katarina za koju sam čula da je centar izvrsnosti koji ima odlične stručnjake za kralježnicu te sam nakon toga odlučila doći u Hrvatsku i započeti s liječenjem.

Tim Specijalne bolnice Sv. Katarina predvođen dr. Darkom Perovićem, nakon inicijalnih pretraga, odlučio se za postupak radio-frekventne ablacije, točnije tretiranja živčanih ogranaka na zglobovima kralježnice. Postupak je trajao samo 2 sata uz lokalnu anesteziju, a već isti dan izašla sam iz bolnice.

Odmah nakon izlaska iz bolnice osjećala sam se puno bolje. Odjednom su mi sve aktivnosti postale lakše i više nisam osjećala bolove i napor kao ranije. Zaista, nakon dugo vremena dobila sam dojam kao da sam nanovo rođena. Možete zamisliti kako je to kad ne možete sjediti, zalijevati cvijeće u vlastitom vrtu, voziti automobil i sl. Sada to opet mogu raditi zahvaljujući odličnom timu iz Sv. Katarine.

Na kraju još jednom želim od srca zahvaliti ljubaznom i profesionalnom osoblju Specijalne bolnice Sv. Katarina na svemu što su učinili za mene, i zbog toga ću svoje iskustvo prenijeti svim prijateljima u Njemačkoj i šire.

Hvala Sv. Katarina!

quote
Husein Al-Faris Al-RIkabi

Irak

Moja je sreća da sam došao u Hrvatsku, u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, i ne mogu vjerovati da ću nakon toliko godina konačno hodati bez pomagala. Hvala svima koji su sudjelovali u kirurškom zahvatu koji će mi omogućiti da hodam.

quote
Obitelj/family Abdulkerimov

Rusija

Želim izraziti posebnu zahvalu kirurgu dr. Darku Antičeviću za njegov uspješno obavljeni posao, te anesteziologu koji je bio prisutan tokom cijele operacije.
Hvala svim lječnicima bolnice Sv. Katarina. Veliko hvala medicinskom osoblju za njihov profesionalan i ozbiljan rad. Takoder, zahvaljujemo našoj prevoditeljici Nataliji Zalović za ljudskost, podršku u teškim trenucima, te naravno dostupnost i prijevod. Jako smo zadovoljni.
Veliko hvala još jednom!!!

Neka Vas Bog čuva!

quote
Aslana Dzihindzolia

Rusija

Я хочу  выразить   огромную  благодарность    персоналу больницы Святой Екатерины в г. Загреб за такое отношение, за теплый прием. Я даже не почувствовала, что нахожусь  в иностранном   государстве. Мою доченьку Аслану приняли очень хорошо, провели все необходимые процедуры для   проведения операции. Сама операция прошла удачно! Асланочка чувствует себя очень хорошо. Я вижу, как мой ребенок радуется жизни!  Это самое главное!
Я обрела смысл жизни!

Хочу сказать отдельное спасибо нашему хирургу, за его доброе  отношение. Он каждый день спрашивал о состоянии Асланы после операции. Постоянно был на связи.  После операции Аслану задарили подарками, доченька была счастлива. До сих пор она не замолкает и рассказывает о своих  впечатлениях.
Отдельное спасибо нашему куратору  Наталье Залович!  Ее отношение, ее труд неоценим!
Благодаря  ей мы  смогли приехать на операцию, она решала наши проблемы с получением визы, помогала во всем!  При возникновении каких-либо проблем, она оставляла свои дела, успокаивала меня и решала все проблемы! Это человек с большим и добрым сердцем!
Спасибо Всем  за ваше ДОБРО!

Želim izraziti ogromnu zahvalu osoblju bolnice Sv.Katarina u gradu Zagreb, za neopisiv odnos i topli prijem. Ja čak nisam uspjela osjetiti da se nalazim u drugoj državi. Moju kćer Aslanu prihvatili su jako dobro, bile su provedene sve potrebne procedure pred operaciju. Operacija je prošla vrlo uspješno! Aslana se osjeća jako dobro, te vidim kako se moje dijete veseli životu!
Sada znam što je smisao života!
Posebno želim izraziti zahvalu našem kirurgu za njegov odnos prema nama. On se svakodnevno raspitivao za stanje Aslani nakon operacije, te smo bili stalno u kontaktu. Nakon operacije moja kćer je dobila puno poklona i bila je jako sretna radi toga. Još dan danas ona ne prestaje pričati o svojim doživljajima.
Također, posebno želim zahvaliti našem koordinatoru Nataliji Zalović za odnos prema nama, njezin trud je neprocjenjiv!
Zahvaljujući njoj smo uspjeli doći u Hrvatsku na operaciju. Ona je rješavala sve naše probleme za dobivanje vize, bila nam je velika potpora u svemu! Kad bi dolazilo do nekih problema, ona je uvijek bila tu, tješila nas i rješavala sve probleme. To je čovjek sa velikim i dobrim srcem!
Hvala Vam za svako dobro!


quote
Shukina Nadezhda

Rusija

Jako nam se svidjela bolnica u kojoj smo boravili. Uvjeti su odlicni i vrlo komforni. Ugodno nas je iznenadilo medicinsko osoblje. Medicinske sestre su vrlo pažljive, profesionalne i dobre.
U bolnici mojem djetetu je bilo napravljeno 2 operacije, koje su prosle jako dobro. Od samog početka nismo imali sumnju u visoki potencijal Vaših doktora, jer smo znali u čije ruke dajemo naše dijete.
Jako sam sretna što su se naša očekivanja ostvarila. Vaši liječnici spadaju pod visoku kategoriju. Bolnica nam je omogućila odličnog prevoditelja (Natalija Zalović), koja je bila uz nas 24 sata tokom našega boravka u Hrvatskoj, uvijek dostupna i spremna pomoći. Sva pitanja vezana za našu dokumentaciju potrebne za naš dolazak u Hrvatsku, rješavala je ona.
Posebno želimo zahvaliti Vašoj administraciji za prijem.
Ocjena 10 / 10.

quote
Kelsie Anne Dunnage

Australija

Thanks so much for your kind care. You made the experience easy and stress free. Thanks Kelsie

quote
Oxana Walker

UAE

In Dubai customer service has the highest standards, therefore, comparing to our standard and professionalism - St. Catherine Hospital has definitely exceeded it. In all honesty, I have not seen anywhere in the world such high knowledge and professionalism of the Doctors and Professors, which I've seen in St. Catherine Hospitals in Croatia.The treatment was innovative and definitely breakthrough in medicine, because only few hospitals in the world just started pioneering it and St. Catherine Hospital mastered it to the highest standards and success rate. I feel that I can trust the Doctors 100 per cent without even looking for a second opinion. If I will ever need any other treatments then the first point of reference will be St. Catherine Hospital and no other!

quote
Wanda Freeman

SAD

My time with “family” at Specijalna Bolnica Sv. Katarina has come to an end. I will truly miss the staff and services. Having been in Croatia from the States for about six months, I was a little apprehensive about what to expect when I found myself in need of major medical care. But I’m happy to say that from rotator cuff surgery on a very messed up shoulder by Dr. Rod to about 18 months of rehabilitation, I have nothing but good things to say about my experience. I found the doctors, staff and physical therapists abundantly capable, professional, personable, and caring. They are well informed and believe in on going educational and professional development in order to bring new and innovative experiences to care for the overall health of their clients. Jelana Kelemen, ( to whom I was assigned, and I can’t praise her enough), Ozren Mastisic, Vesna Labar, and Nino Culina, the physical therapy family, work well together giving the center a calm, stress free environment for the rehabilitative “torture” needed to guide clients back to health. As I travel away from Zagreb, I fear I will not find as satisfactory an experience for the work I need on my knees as I have found here. I will forever be indebted to Sv. Katerina rehabilitation of Zagreb.

quote
Robbie Richmond

Velika Britanija

Thank you to everyone at St.Catherine! Everything from the care to the surgery was extremely professional. I was made to feel very welcome. I would recommend the hospital to anyone. I can not speak highly enough at the care and treatment I received. Many thanks.

quote
Enisa Čomor

Hrvatska

Zahvaljujem se na uputama i jelovniku koji ste napravili za Tarika, radili smo kontrolne nalaze i svi nalazi su u graničnim vrijednostima. Doktorica endokrinolog je bila vidno iznenađena uspjehom za tako kratko vrijeme. Ja sam kuhala po Vašim uputama, a sin je sve ispoštovao što smo dogovorili, tako da smo uspjeli. Hvala na savjetima i stručnom pristupu. Nastavljamo s ishranom po Vašim preporukama.