Izbornik
 

Svjedočanstva

quote
Snježana Kolarić

Operativno liječenje degenerativne stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice

quote
Mislav Šepić

Nevjerojatna transformacija i gubitak čak 78,8 kilograma

quote
Pero Jukić

Gubitak gotovo 60 kilograma u 5 mjeseci uz program mršavljenja

quote
Silvija Temšić

Velika promjena životnih navika i gubitak nevjerojatnih 50 kilograma

quote
Mislav Vlašić

Velika transformacija izgleda i poboljšanje zdravlja gubitkom gotovo 90 kilograma

quote
Snježana Pađen

Revizijsko operativno liječenje kralježnice

quote
Valentina Tomašegović

Liječenje bolova u donjem dijelu kralježnice

quote
Miroslav Belošević

Liječenje bolova u kralježnici minimalno invazivnom kirurgijom

quote
Patricia Bentley Steele

SAD

Totalna „Physica KR“ endoproteza koljena

quote
Istok Rodeš

Hrvatska

Hrvatski alpski skijaški reprezentativac

quote
Matej Vidović

Hrvatska

Hrvatski alpski skijaški reprezentativac

quote
Leona Popović

Hrvatska

Hrvatska alpska skijaška reprezentativka

quote
Krešimir Jerinić

Hrvatska

Prevencija iznenadne srčane smrti

quote
Marijan Grgić

Hrvatska

Dekompresija korijena živca i fuzija u istom aktu u minimalno invazivnoj maniri te balon kifoplastika

quote
Meris Kajtazović

Bosna i Hercegovina

Dječja ortopedija - Elongacija ekstremiteta (produženje Ahilove tetive)

quote
Aleksandar Škorić
quote
Marin Hlad

Hrvatska

Operativni zahvat transfera korakoida kod stabilizacije ramena - operacija po Latarjet-u

Prim. Rod me uputio u cijelu operaciju, detaljno mi objasnio što će se raditi, a to mi je ulijevalo povjerenje i smanjilo strah od zahvata. Odmah sljedeći dan nakon operacije mogao sam micati ruku, osjećam se odlično i jako sam zadovoljan cijelim pristupom, od samog pregleda kod prim. Roda pa da cjelokupnog ishoda operacije.

Kod pacijenta je rađen operativni zahvat transfera korakoida kod stabilizacije ramena - operacija po Latarjet-u. Zahvat je izveo prim.dr.sc. Eduard Rod, dr.med. specijalist ortopedije, uža specijalizacija iz traumatologije lokomotornog sustava, voditelj odjela ortopedije i pomoćnik ravnatelja za kvalitetu

quote
Lovro Banović

Hrvatska

Genetičko testiranje i personalizirani pristup terapiji

quote
Lucija Vojak

Hrvatska

Dječja ortopedija

quote
Physica KR endoproteza, novi koncept u endoprotetici koljena
quote
Liječnje ramena uz individualan pristup
quote
Sistematski pregled
quote
Minimalno invazivno kirurško liječenje hemoroidalne bolesti laserom
quote
Mirjana Čagalj

Hrvatska

Ugradnja umjetnog zgloba kuka direktnim prednjim pristupom

quote
Aleksandar Škorić
quote
Igor Čirjak

Hrvatska

Artroskopija koljena

quote
Lucija (Lu) Jakelić

Hrvatska

Pjevačica i voditeljica

quote
Luka Modrić

igrač Hrvatske nogometne reprezentacije, najbolji igrač svjetskog prvenstva 2018., UEFA najbolji igrač 2018., FIFA najbolji igrač 2018., igrač Real Madrida

Posljednja dva puta kada sam bio ovdje usluga je bila izuzetna zahvaljujući odličnom osoblju koji radi tamo jer za nas je najvažnije biti zdrav i bez ozljeda.

quote
Intervju s doc.dr.sc. Igorom Borićem, specijalistom radiologije
quote
Marina Ranogajec

Hrvatska

quote
Dr. Trpimir Vrdoljak o operacijama zgloba kuka i postoperativnom oporavku.
quote
Mirko Filipović

Hrvatska

Mirko Filipović Cro Cop o usluzi i tretmanu prilikom liječenja u Sv. Katarini

quote
Vladimir Gruškovnjak

Hrvatska

Imam potrebu pohvaliti vašu kompletnu medicinsku uslugu i stručnost za obje lokacije, Zabok i Zagreb, i to od samog prvog dolaska pa do danas. Za izvrsnost daje se 5 zvjezdica, a ja ih vama dajem 10. Odnos prema pacijentu je odličan, jer se ne osjećate kao pacijent ili bolesnik, već kao čovjek. Prezadovoljan sam. Totalnu endoprotezu koljena ugradio sam prvo u jednoj, a zatim par mjeseci kasnije u drugoj nozi. Obje operacije vodio je prim. dr. Eduard Rod. Sve je prošlo odlično prvi i drugi put. Draga Maja i Ivana na fizikalnim terapijama brinule su o meni kroz čitavo razdoblje rehabilitacije, nemam apsolutno niti jednu zamjerku. Moje svakodnevne aktivnosti sada su puno jednostavnije, a kako sam bivši aktivan sportaš, meni je to od velikog značaja. Bilo tko od mojih prijatelja da se žali na probleme s kukom, koljenom, ramenom ili kralježnicom, ja im navedem Sv. Katarinu kao glavnu i jedinu adresu. Smatram da je u procesu uspjeha liječenja važan i način razmišljanja nas pacijenata. Osobno, ne razumijem da će netko dati 3000 eura za 5 dana skijanja, a ne žele dati za svoje zdravlje. Ima i onih koji se vrate polomljeni s odmora pa ispada da si „platio“ za tu povredu, a ne za odmor. Zdravlje nema cijenu i svima bi trebalo biti prioritet.

quote
Vesna Gostimir Pasini

Hrvatska

quote
Marko Arapović

Hrvatska

Košarkaš (Galatasaray S.K., Turska)

Nedavno sam bio na zahvatu - aplikacija matičnih stanica (primjena mikrofragmentiranog masnog tkiva s matičnim stanicama) koji je bio izveden savršeno i potpuno bez boli. Kao profesionalnom sportašu uvijek mi trebaju brzi i učinkoviti načini za uklanjanje boli. Liječenje matičnim stanicama učinilo je upravo to. Savršeno izveden postupak praćen izvrsno koordiniranim tretmanima liječnika i fizioterapeuta, učinio je čudo za moje koljeno. Za čitavu bolnicu Sv. Katarina imam samo riječi hvale. Hvala vam na svemu što ste učinili za mene.

quote
Cynthia May

SAD

Nikada se u životu nisam dobro liječila u bolnici. Osoblje ovdje je bilo ljubazno prema meni i uveliko pomoglo.
Bili su vrlo pažljivi i nikad nisam dugo čekala pomoć. Svi su tako vješti u svom poslu, to me jako impresioniralo.
Mislim da nisam mogla otići ni u jednu drugu bolnicu na svijetu i imati bolju skrb.
Nedostajat će mi sve i zauvijek će mi biti u sjećanjima.

quote
Alojzije Sobočanec

Hrvatska

Ja sam imao dijagnosticirani problem s desnim kukom i trebao sam ići na operaciju i tražio sam rješenje da ne idem na operaciju jer svi moji nalazi su glasili za operaciju. Tom prilikom bilo mi je preporučeno kako na operacije stignem uvijek i da pokušamo napraviti ovo s matičnim masnim stanicama jer vjeruju da će to biti dobro. Odlučio sam se odmah kroz tjedan dana te sam došao na operaciju. Napredak je krenuo jako brzo, prestali su bolovi, nakon operacije i puno vježbam, 4 puta tjedno idem na plivanje te 2 puta tjedno vježbam kod kuće.

quote
Dražen Hrkač

Hrvatska

Bilo je sedam operacije iza mene. Pred kraja više se nije moglo ni sjesti normalno u auto na stolicu, hodanje je bilo ograničeno na 50 metara, konstantni bolovi. Jednostavno se više nije moglo normalno funkcionirati.  Sada nakon godinu i pol dana vratio se normalan život, sve radim osim što ne igram tenis jer se to ne usudim, ali idem na skijanje. Ulazak i izlazak u auto više nije problem. Hodam normalno te hodam po 10-ak kilometara dnevno, krećem se, bolova više nema, sve se vratilo u normalnu.

quote
Medeleine Laporte

Francuska

Medeleine Laporte iz Francuske, o terapiji matičnim stanicama

Moja majka se želi zahvaliti Vama prof. Primorac kao i Bolnici za nevjerojatno liječenje matičnim stanicama. Nakon tri mjeseca osjeća veliki napredak u koljenu te očekuje još bolje rezultate u budućnosti. Snažno vjeruje u budućnost liječenja matičnim stanicama i ortopediju kao i u izniman rad u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Hvala vam još jednom.

quote
Aktivna Hrvatska s doc. dr. sc. Igorom Borićem
quote
Aktivna Hrvatska s doc. dr. sc. Damirom Hudetzom
quote
Regenerative Medicine - St. Catherine Specialty Hospital
quote
Terapija vlastitim matičnim stanicama
quote
St. Catherine Specialty Hospital - Non Invasive Hip Treatment
quote
Aktivna Hrvatska s dr. sc. Marjanom Rožnakovićem
quote
Farmakogenomika - Pharmacogenomics
quote
Totalna endoproteza kuka (zamjena zgloba kuka)
quote
Aktivna Hrvatska - Farmakogenomski test
quote
MissZDRAVA s prof. dr. sc. Ivicom Grgurevićem
quote
Glycanage - Koliko smo zaista stari?
quote
11. ISABS konferencija u Splitu
quote
Ana Konjuh

Tenisačica

Hvala vam na svemu! Uvijek tu kad mi zatreba, osoblje i doktori su uvijek ljubazni, spremni pomoći. Meni kao sportašu to puno znači jer mi je vrijeme dragocjeno! Hvala na svemu još jednom!

quote
Roland Neff

Švicarska i Tajland

They really take care of you, 100%. As a physician, I know what is working well. From the check up process they were very innovative. The medical staff and rehab staff communicate very well with me, I feel like I am in a family hospital. Very personalized treatment. I would fly all the way from Switzerland for the hip replacement I got here, no hesitation, its worth it.

quote
Marin Čilić

Tenisač, pobjednik US Opena 2014.

Velike pohvale i zahvale bolnici i poliklinici Sveta Katarina na njihovoj visoko profesionalnoj brizi, dijagnostici, usluzi i znanju. Kao rijetko gdje u svijetu, u Sv. Katarini imam sve na jednom mjestu, a doktori i fizioterapeuti su jako profesionalni, bez imalo sumnje sam svaki put siguran da će dijagnosticirati pravi izvor ozljede i pomoći mi da to izliječim, na najbrži mogući način. Posebno hvala doc.dr. Boriću i prof.dr. Draganu Primorcu na uvijek velikoj pomoći i brizi, a i fizioterapeutima u Poliklinici koji su uvijek na usluzi. Siguran sam da ću s njima imati dugu suradnju, sa što je moguće manje ozljeda.

quote
Ivan Rakitić

Igrač Hrvatske nogometne reprezentacije, igrač FC Barcelone

Jednostavno znaš kada si ovdje da će sve proći najbolje moguće. Moraš imati najbolji tim oko sebe, a on je ovdje i zbog toga smo jako sretni što imamo takve ljude u Hrvatskoj.

quote
Želimir Šikonja

Hrvatska

Prije tri godine se desila drastična promjena, počeo sam osjećati velike bolove. Sve aktivnosti kojima  sam se prije bavio su došle u pitanje, to uključuje svakodnevne aktivnosti u životu od hodanje uz stepenice, niz stepenice, ulazak u auto… došlo je do toga da sam skoro svakodnevno par puta tjedno morao uzimati lijekove protiv bolova. Htio sam napraviti sve da tu situaciju odgodim i tako sam pročitao članak u novinama koji se odnosio na liječenje takvih stvari odnosno o matičnim stanicama pa sam se malo raspitao okolo, čitao i odlučio sam se da dođem u Sv. Katarinu i nakon razgovora s dr. Hudetzom i prof. Primorcem, odlučio sam se da odem na takvu vrstu tretmana prije svega s ciljem da na neko vrijeme odgodimo ugradnju proteze. Nakon toga mi se desila jedna velika promjena, ne uzimam lijekove, hodam normalno, a ove neke ekstremne stvari kao skijanje izbjegavam.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba