Izbornik
Tim stručnjaka -> Doc. dr. sc. Mirjana Mirić, dr. med.

Doc. dr. sc. Mirjana Mirić, dr. med.

specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, uži specijalist intenzivne medicine

Diplomirala je 1993. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja završila je u KBC Zagreb, 2004. godine, gdje nastavlja raditi do danas.

Nakon odrađenog specijalističkog staža iz uže specijalnosti iz intenzivne medicine, 2012. godine stekla je uvjete za stjecanje naziva specijalist uže specijalnosti anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja – intenzivne medicine. Poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo upisala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te obranila doktorsku disertaciju 2014 godine.

2018. godine izabrana je u znanstveno nastavno zvanje naslovnog docenta u Katedri za anesteziologiju i reanimatologiju na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Autorica je i koautorica više stručnih i znanstvenih radova u međunarodno indeksiranim znanstvenim časopisima te aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim kongresima i stručnim skupovima. Članica je društava HDAIL - Hrvatsko društvo za anesteziologiju i intenzivno liječenje te ESA - European Society of Anesthesiology.

Novosti

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba