Izbornik

Predstavljamo doc. dr. sc. Mirjanu Mirić, dr. med.

Doc. dr. sc. Mirjana Mirić, dr. med., specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, uži specijalist intenzivne medicine pridružuje se timu Sv. Katarine.

Doc. dr. sc. Mirjana Mirić diplomirala je 1993. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja završila je u KBC Zagreb, 2004. godine.

Nakon odrađenog specijalističkog staža iz uže specijalnosti iz intenzivne medicine, 2012. godine stekla je uvjete za stjecanje naziva specijalist uže specijalnosti anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja – intenzivne medicine. Poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo upisala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te obranila doktorsku disertaciju 2014 godine.

Autorica je i koautorica više stručnih i znanstvenih radova u međunarodno indeksiranim znanstvenim časopisima te aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim kongresima i stručnim skupovima. Članica je društava HDAIL - Hrvatsko društvo za anesteziologiju i intenzivno liječenje te ESA - European Society of Anesthesiology.

Više pročitajte na: Doc. dr. sc. Mirjana Mirić, dr. med., specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, uži specijalist intenzivne medicine

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba