Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. Ira Đevahira Husedžinović Kliškinjić

Dr. Ira Đevahira Husedžinović Kliškinjić

specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, subspecijalist intenzivne medicine

Dr. Ira Đevahira Husedžinović Kliškinjić  priključuje se timu Specijalne bolnice Sv. Katarina početkom 2020. godine.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1997. godine.

Svoju karijeru započinje 1997. godine u Domu Zdravlja Krapina, kao liječnik Hitne pomoći. Tijekom rada u Hitnoj pomoći završava poslijediplomski studij na području Hitne i intenzivne medicine.

2003. godine prelazi u Opću bolnicu Bračak, Zabok, gdje dobiva specijalizaciju iz anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja.

Specijalistički ispit polaže 2008. godine te nastavlja rad u Općoj bolnici Bračak, Zabok kao specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja.

2015. godine također tijekom rada u Općoj bolnici Bračak, Zabok, polaže subspecijalistički ispit iz intenzivne medicine, te nastavlja rad u istoj bolnici sve do prelaska u Specijalnu bolnicu Sv.Katarina 2020 godine.

Tijekom karijere posebno područje interesa i zadovoljstva je edukacija mladih kolega, te je često bila mentor kolegama specijalizantima.

Područja interesa osim intenzivne medicine su regionalna anestezija, te neinvazivne i nekiruške metode pomlađivanja.

Privatno sretno udana i ponosna majka dva dječaka.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Dr. Ubavka Dizdarević
Dr. Ubavka Dizdarević
Bosna i Hercegovina

Nakon nekoliko mjeseci traganja za klinikom u kojoj bih operirala kuk uništen artrozom, odlučila sam se za Specijalnu bolnicu Sv. Katarina i nisam se pokajala. Stručnost, ljubaznost, profesionalan pristup i atmosfera u kojoj se pacijentu pruža stopostotna pažnja i njega zaista olakšavaju i ubrzavaju oporavak. Obzirom da sam i sama zdravstveni radnik, primjećujem detalje koje možda netko drugi ne bi i zbilja sam oduševljena jer se ništa ne prepušta slučaju - od preoperativnih priprema do postoperativnog tretmana, sve se provjerava do najmanjeg detalja kako bi se osigurao najbolji rezultat. Zahvaljujući umijeću dr. Trpimira Vrdoljaka, specijalista ortopedije i dr. Ire Đevahire Husedžinović Kliškinjić, specijalist anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, subspecijalist intenzivne medicine, operacija zamjene kuka prednjim pristupom mi je omogućila da nakon 4-5 dana hodam uz pomoć samo jedne štake. Krasna fizioterapeutkinja Ivana mi je pomogla da nakon već 4-5 tretmana s njom hodam po kući bez štaka. Zahvalna sam joj i što je uvijek imala potpun, kompetentan i ohrabrujući odgovor na svako moje pitanje, a bilo ih je mnogo. Toplo preporučujem svima koji imaju ovaj ili slične probleme da se obrate Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Igrom slučaja imala sam priliku operirati se u jednoj od najboljih njujorških bolnica i odgovorno tvrdim da je Specijalna bolnica Sv. Katarina u tom rangu. Čak što više, ljubaznost i komunikacija s pacijentom je ugodnija i humanija.

Na fotografiji s Ivanom Glavač, bacc. physioth.

Više

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba