Izbornik
Tim stručnjaka -> Eduard Stjepan Pavelić, dr. med.

Eduard Stjepan Pavelić, dr. med.

specijalizant ortopedije i traumatologije

Rođen je 1994. godine u Torontu, Kanada gdje je 2011. položio američku maturu 'SAT 1' s rezultatom 1380 (prvih 25% vrhunski izvrsnih). Završio je srednju školu 2012. s vrhunskim ocjenama te zatim osvojio nagradu Ontario Scholar. 2012. godine počeo je studirati na York University 'Health Sciences' u Torontu, a nakon što je položio 'SAT 2' 2014. godine s rezultatom 1830 (prvih 25% vrhunski izvrsnih), omogućen mu je direktan prijem na Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu – engleski studij koji je završio 2020. godine.

Tijekom studija aktivno se bavio edukacijom djece kao instruktor engleskog jezika. 2019. godine je odradio staž na odjelu za ortopediju i traumatologiju u ekipi protetike u Centre Hospitalier Universitaire Vaudois u Lausanne, Švicarska.

Specijalizaciju je počeo 2020. godine u Hopital Riviera Chablais Vaud-Valais u Rennaz, Švicarska na odjelu za ortopediju i traumatologiju. Radio je na odjelu za SARS-CoV-2 i na odjelu za visceralnu kirurgiju.

Aktivno se bavio nogometom i Cross-Country trčanjem gdje je osvojio mnoge medalje i priznanja u prvenstvima Toronta te je sudjelovao na provincijskom natjecanju.

Dr. Pavelić govori, čita i priča: engleski, francuski i hrvatski.

Novosti

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba