Izbornik
Tim stručnjaka -> Eduard Stjepan Pavelić, dr. med.

Eduard Stjepan Pavelić, dr. med.

specijalizant ortopedije i traumatologije

Rođen je 1994. godine u Torontu, Kanada gdje je 2011. položio američku maturu 'SAT 1' s rezultatom 1380 (prvih 25% vrhunski izvrsnih). Završio je srednju školu 2012. s vrhunskim ocjenama te zatim osvojio nagradu Ontario Scholar. 2012. godine počeo je studirati na York University 'Health Sciences' u Torontu, a nakon što je položio 'SAT 2' 2014. godine s rezultatom 1830 (prvih 25% vrhunski izvrsnih), omogućen mu je direktan prijem na Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu – engleski studij koji je završio 2020. godine.

Tijekom studija aktivno se bavio edukacijom djece kao instruktor engleskog jezika. 2019. godine je odradio staž na odjelu za ortopediju i traumatologiju u ekipi protetike u Centre Hospitalier Universitaire Vaudois u Lausanne, Švicarska.

Specijalizaciju je počeo 2020. godine u Hopital Riviera Chablais Vaud-Valais u Rennaz, Švicarska na odjelu za ortopediju i traumatologiju. Radio je na odjelu za SARS-CoV-2 i na odjelu za visceralnu kirurgiju.

Aktivno se bavio nogometom i Cross-Country trčanjem gdje je osvojio mnoge medalje i priznanja u prvenstvima Toronta te je sudjelovao na provincijskom natjecanju.

Dr. Pavelić govori, čita i priča: engleski, francuski i hrvatski.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Dara Mayer
Dara Mayer
Operativno liječenje stabilizacijom lumbalne kralježnice L2-L4 (TLIF)

„Nakon dvije neuspješne operacije kralježnice u dvije različite zdravstvene ustanove i nakon što me treći puta više nisu niti htjeli operirati zbog zahtjevnosti operacije, pomoć sam odlučila potražiti dalje. Trpjela sam užasne, nesnosne bolove zbog kojih nisam mogla ni hodati ni spavati, tj. nisam mogla uopće funkcionirati, a te su se tegobe još dodatno pogoršale nakon ove dvije neuspjele operacije. U toj potrazi došla sam do Specijalne bolnice Sv. Katarina i prim. doc. dr. sc. Vide Bilića, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije. Iako je bila riječ o vrlo zahtjevnoj i trećoj po redu operaciji, prim. doc. dr. sc. Vide Bilić imao je hrabrosti operirati me i riješiti me ranije spomenutih tegoba. Već nakon prvog iscrpnog razgovora i empatije koju je pokazao prema meni i mojim tegobama, što je meni kao pacijentici od iznimne važnosti, ulio mi je povjerenje. Beskrajno sam zahvalna prim. doc. dr. sc. Biliću što me pristao operirati kada drugi to nisu htjeli i što mi je uistinu pomogao – operacija je uspjela, a meni je konačno puno bolje. Održao je svoje obećanje da će me riješiti bolova. Sada normalno funkcioniram, mogu hodati, spavati i sama se opslužiti, nitko mi više ne mora pomagati. Ovim putem još želim zahvaliti i mladom specijalizantu ortopedije i traumatologije, dr. Eduardu Stjepanu Paveliću koji je brinuo o meni i pomagao mi tijekom cijelog mojeg boravka u Sv. Katarini, kao i cijelom medicinskom osoblju Bolnice te prof. dr. sc. Draganu Primorcu na brizi i pažnji koju nesebično pružaju svakom pacijentu. Iznimno sam zadovoljna rezultatom i kompletnom uslugom te Specijalnu bolnicu Sv. Katarina najiskrenije svima preporučujem!“

Kod pacijentice je rađena stabilizacija lumbalne kralježnice L2-L4 (TLIF), a zahvat je izveo prim. doc. dr. sc. Vide Bilić, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije.

Na fotografiji s prim. doc. dr. sc. Vide Bilićem, dr. med., spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije i Eduardom Stjepanom Pavelićem, dr. med., specijalizantom ortopedije i traumatologije.

Više

Novosti

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba