Izbornik
Tim stručnjaka -> Prim. Irena Šnajdar, dr. med.

Prim. Irena Šnajdar, dr. med.

specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2001. zapošljava se u OB Koprivnica gdje odrađuje pripravnički staž i započinje specijalizaciju iz opće kirurgije. 2008. prelazi u KBC Zagreb gdje 2009. polaže specijalistički ispit iz opće kirurgije i otada radi na Zavodu za vaskularnu kirurgiju. 2013. polaže subspecijalistički ispit iz vaskularne kirurgije.

Tijekom dosadašnjeg rada dodatno se educira iz svih područja vaskularne kirurgije, uključujući i edukacije iz dopplera krvnih žila, laserske ablacije vena i sklerozacije.

Autor je i koautor više stručnih i znanstvenih radova u međunarodno indeksiranim znanstvenim časopisima te je sudjelovala u radu na brojnim domaćim i inozemnim kongresima i stručnim skupovima.

Član je Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju te Europskog društva za vaskularnu kirurgiju.

Iako se u svakodnevnom radu bavi svim segmentima vaskularne kirugije, u Specijalnoj bolnici Sv.Katarina područje interesa je suvremeno liječenje venske patologije.

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba