Izbornik
Tim stručnjaka -> Prim. dr. sc. Mladen Japjec, dr. med.

Prim. doc. dr. sc. Mladen Japjec, dr. med.

spec. opće kirurgije, spec. ortopedije i traumatologije, uže specijalizacije iz traumatologije

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine. Nakon pripravničkog staža provedenog u OB Sveti Duh u Zagrebu 2004. godine položio je stručni ispit i stekao pravo za samostalan rad. 2005. godine kreće sa specijalizacijom iz opće kirurgije u Kliničkoj bolnici Merkur u Zagrebu, a 2009. godine polaže specijalistički ispit. 2013. godine završava subspecijalizaciju i stječe naziv specijalist uže specijalnosti opće kirurgije - traumatologije.

U sklopu trajnog usavršavanja 2019. godine je završio postdiplomski sveučilišni studij Biologije Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu i stekao akademski stupanj Doktora znanosti. Godine 2020. izabran je u znanstveno zvanje znanstvenog suradnika u znanstvenom području biomedicine i zdravstva - polje kliničke medicinske znanosti. Iste godine izabran je i u suradničko zvanje naslovnog poslijedoktoranda na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog traumatološkog društva i AOTRAUMA-e. Tokom svoje stručne edukacije 2012. godine boravio je na dvomjesečnom obrazovanju u Sveučilišnoj bolnici u Ljubljani te od 2008. do 2015. godine u više navrata na pojedinačnim tjednim tečajevima na Anatomskom institutu u Grazu, Austrija i AO (Arbeitsgemeinschaft für osteosynthesefragen) edukacijskom centru u Davosu, Švicarska. Završivši nastavnički tečaj AO-a u Budimpešti, Mađarska 2011.godine stekao je zvanje AO nastavnika i postao je dio hrvatskog AO edukacijskog tima koji godišnje organizira međunarodne traumatološke tečajeve u Zagrebu.

Tokom cijelog svog stručnog obrazovanja vezan je uz sport. Od 2005. godine je licencirani liječnik Hrvatskog nogometnog saveza i sudjelovao je u radu medicinskih ekipa više nogometnih klubova. Od 2005. do 2010. godine bio je voditelj liječničkog tima NK Hrvatski dragovoljac iz Zagreba, a od 2011. do 2014. godine član medicinskog tima NK Lokomotive iz Zagreba.  Kao stručni suradnik za prevenciju i liječenje ozljeda sportaša 2010. i 2011.godine je radio  u Sportskoj ambulanti Sportskog saveza grada Zagreba. Od 2018. godine je član  medicinskog tima HOO.

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba