Izbornik

Centar za bolesti uha, grla i nosa

Član tima Centra za bolesti uha, grla i nosa je Mislav Malić, dr. med., specijalist otorinolaringolog

Kako bismo našim pacijentima osigurali posebnu skrb te sve usluge na jednom mjestu uz individualizirani pristup, otvorili smo još jedan Centar izvrsnosti, sukladno zahtjevima naših stalnih i potencijalnih pacijenata.

Predstavljamo našu novu uslugu – Centar za bolesti uha, grla i nosa te kirurgiju glave i vrata.

U Centru omogućujemo kvalitetnu dijagnostiku kod vrhunskih stručnjaka, a našim pacijentima stoji na raspolaganju Mislav Malić, dr. med., specijalist otorinolaringolog.

Neka od stanja kojima se bavi otorinolaringologija su: poremećaji i bolovi uha, oslabljeni sluh, otežano disanje na nos, bolovi i upale grla i sinusa, poremećaji glasa, izrasline u području glave i vrata te kirurško liječenje uha, nosa, sinusa i štitnjače.

Osnovnim specijalističkim ORL pregledom omogućuje se otkrivanje i rana dijagnostika raznih bolesti uha, nosa i grla kod djece i odraslih, a pregled obuhvaća pregled uha otoendoskopom, pregled nosa pomoću nosnog spekuluma, pregled grla (indirektna laringoskopija), te pregled štitnjače i limfnih  čvorova u predjelu glave i vrata (palpacija).

Više o našoj ambulanti za bolesti uha, grla i nosa, možete pročitati na linku: https://bit.ly/3LRR5g5

Predstavljamo Mislava Malića, dr. med., specijalista otorinolaringologa

Mislav Malić, dr. med., specijalist otorinolaringolog dio je tima Centra za bolesti uha, grla i nosa.

Usavršavao se i aktivno sudjelovao na brojnim međunarodnim tečajevima i kongresima iz otorinolaringologije u Beču, Salzburgu, Dresdenu, Parizu, Milanu, Varšavi, Glasgowu i drugdje. Uže područje interesa mu je otologija, minimalno invazivna endoskopska kirurgija uha i nagluhosti, kirurgija baze lubanje uključujući kompleksne operacije tumora slušnog živca te plastično rekonstruktivna kirurgija glave i vrata. Pionir je endoskopske kirurgije uha u Hrvatskoj gdje je 2018. godine izveo prvi takav zahvat na ovim prostorima čime je započela nova era otologije u Hrvatskoj. Također, osnivač je i voditelj međunarodno priznatog tečaja iz endoskopske kirurgije uha koji je prvi put organiziran 2020. godine u Zagrebu.

Više o Mislavu Maliću, dr. med., specijalist otorinolaringolog saznajte na: https://www.svkatarina.hr/clan-tima/mislav-malic-dr-med-specijalist-otorinolaringolog/83

Javite nam se s povjerenjem i dogovorite svoj termin za prvi pregled u našoj ambulanti na e-mail: info@svkatarina.hr ili broj telefona 01 2867 400.

Javite se s povjerenjem
Kvalitetna dijagnostika i vrhunski stručnjaci
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba